-
עקיבא כיום נכנס מאוד למגזר החרדי בשונה מלפני כמה שנים, ואין לי מושג למה בחור ישיבה כשר צריך ללכת להופעות ולשמוע שירים שאני מאמינה שכוונתם היא טובה כמו: "אל תעזבי ידיים" או "אתה הולך איתי" שמכוונים אל הנשמה, ונכון שלכל זמר יש כוונה טובה שכיון בשירה ובמילים אבל מבחינתי זמר שלא יודע לאיזה מגזר הוא משייך את עצמו ולא סגור על סגנון מסוים ופעם מוציא שיר שיכול לרוץ ברדיו ולקבל אין ספור השמעות, ופעם שיר נוסף חדש שלא יקבל השמעה אחת ברדיו אחר שמכבד את עצמו ואת רגשות המאזינים אפשר להבין למה זה קורה...
ואם תשימו לב ברדיו קול חי מיוזיק לאאא משמיעים את השירים האחרונים שלו כלל, למעט הסינגלים הטובים הקודמים שלו !!!! עוד לפני שחילק את הסגנון שלו לשתיים .. כמו "לך-לך" וכדו...
ודיי לחכימא ברמיזה למה הם לא משמיעים את השירים הללו , ולעומת זאת רדיו אחר כן משמיע ומקדם הופעות לבחורי ישיבה ...!
ולא מזמן שמענו שהוא הוציא סינגל אחרון שמי שמבין למה בחור ישיבה או בחורה מן המינין צריכים לשמוע שיסביר לי בבקשה ..!!אם לעקיבא היה רצון להשיג את המגזר שלנו והוא היה חותר לזה והוא היה ממשיך להוציא שירים עם מילים טובות ולא פעם ככה ופעם ככה שזה מאוד מבלבל, אני בטוחה שהוא היה רץ היום ומקבל בצדק את כל ההשמעות שמגיעות לו !!!!
ובסופו של דבר כל אחד אחראי על מה שיכנס לו ללב וגם שיר שכוונתו היא טובה (ואני מאמינה שעקיבא הוא אחד כזה) עדיין השמעתו אינה כשרה למהדרין !!!!!! -
@מיאה-ב אמר בעקיבא תורג'מן-!!!:
ואין לי מושג למה בחור ישיבה כשר צריך ללכת להופעות ולשמוע שירים
כל אחד וההחלטות שזלו בחיים. מה שבחורי ישיבות עושים זה נטו בחירה שלהם- לא קשור לזמר!
זמר שלא יודע לאיזה מגזר הוא משייך את עצמו ולא סגור על סגנון מסוים
הוא וחצי מגדיר את עצמו- והוא אמר לא פעם ולא פעמיים שהוא לא חרדי- שהוא דתי! וזה המגזר שאליו הוא פונה.
זה שרבים מהציבור החרדי שומעים אותו- זה כי נפרצו המון גדרות....@מיאה-ב אמר בעקיבא תורג'מן-!!!:
עדיין השמעתו אינה כשרה למהדרין !!!!!!
לא הבנתי מה את באה לומר?
הרי כתבת שיש שירי שלו שלא מושמעים ברדיו חרדי..סואוו..
מה הבעיה? -
@אילנית לא בטוח שלא הייתי נותת לילדי לשמוע.. בדיוק כמו שלא בטוח שום דבר.
כל מקרה לגופו.
ואם אני שומעת, זה דוגמא לילדים.- אי אפשר לשקר להם!!
ומי שעושה מאחורי הגב של הילדים..הוא בבעיה אמיתית! וכאן שורש הבעיה.
מותר גם לאמא להגיד לילד 'קשה לי עם כך וכך..או עדיף שלא..אבל אני עוד לא במקום הזה'. כל ילד יודע שאמא שלו לא מלאכית. אבל לבוא אליו בסיבוב יחזור אחרי זה להורים בבומרנג. -
@ברוריה - 1. לא כל תחנות הרדיו וקחי לדוגמא את קול חי , קול ברמה וקול פלי ( גם אם הם בתחילה השמיעו ) .
2 . מי שכן עושה זאת זה חבל מאוד .אייצי'ת - אבל בטוח שיש דברים ( לאו דווקא קשור למוזיקה ) שתעשי בעצמך ולא תתני לילדייך לעשות \ לראות \ לשמוע , כן ? ילדים לפעמים אינם יכולים לראות שטחים אפורים כלא ברורים . וש יותר לפשט ולהבהיר להם מושגים שכאלה . כך גם במוזיקה . גם אם את כאמא יכולה לשמוע זמר מסוים , בגלל בגרותך , לא מחייב שילדך באותו המצב .
-
@אילנית אמר בעקיבא תורג'מן-!!!:
אייצי'ת - אבל בטוח שיש דברים ( לאו דווקא קשור למוזיקה ) שתעשי בעצמך ולא תתני לילדייך לעשות \ לראות \ לשמוע , כן ? ילדים לפעמים אינם יכולים לראות שטחים אפורים כלא ברורים . וש יותר לפשט ולהבהיר להם מושגים שכאלה . כך גם במוזיקה . גם אם את כאמא יכולה לשמוע זמר מסוים , בגלל בגרותך , לא מחייב שילדך באותו המצב .
שום דבר לא מחייב כלום...
אבל להסתיר מילד את לא יכולה. אם את אמא בוגרת, תדעי להשכיל להיות ברורה. אין שטחים אפורים, בעניין הזה לפחות- זה או להשמיע בבית או לא..
לא כדאי שילד יגלה על זה מאחרים.
ויודעת מה- בואי נעצור את הדיון פה, כי זה פורום מוזיקה ולא חינוך. -
ואין לי מושג למה בחור ישיבה כשר צריך ללכת להופעות ולשמוע שירים שאני מאמינה שכוונתם היא טובה כמו: "אל תעזבי ידיים" או "אתה הולך איתי" שמכוונים אל הנשמה,
מישהו מוכן להסביר לי מה הבעיה בשיר שהולך על הנשמה (ומי שהולך ומדמיין על דברים אחרים מוזר למה...)