-
@אילנית לא בטוח שלא הייתי נותת לילדי לשמוע.. בדיוק כמו שלא בטוח שום דבר.
כל מקרה לגופו.
ואם אני שומעת, זה דוגמא לילדים.- אי אפשר לשקר להם!!
ומי שעושה מאחורי הגב של הילדים..הוא בבעיה אמיתית! וכאן שורש הבעיה.
מותר גם לאמא להגיד לילד 'קשה לי עם כך וכך..או עדיף שלא..אבל אני עוד לא במקום הזה'. כל ילד יודע שאמא שלו לא מלאכית. אבל לבוא אליו בסיבוב יחזור אחרי זה להורים בבומרנג. -
@ברוריה - 1. לא כל תחנות הרדיו וקחי לדוגמא את קול חי , קול ברמה וקול פלי ( גם אם הם בתחילה השמיעו ) .
2 . מי שכן עושה זאת זה חבל מאוד .אייצי'ת - אבל בטוח שיש דברים ( לאו דווקא קשור למוזיקה ) שתעשי בעצמך ולא תתני לילדייך לעשות \ לראות \ לשמוע , כן ? ילדים לפעמים אינם יכולים לראות שטחים אפורים כלא ברורים . וש יותר לפשט ולהבהיר להם מושגים שכאלה . כך גם במוזיקה . גם אם את כאמא יכולה לשמוע זמר מסוים , בגלל בגרותך , לא מחייב שילדך באותו המצב .
-
@אילנית אמר בעקיבא תורג'מן-!!!:
אייצי'ת - אבל בטוח שיש דברים ( לאו דווקא קשור למוזיקה ) שתעשי בעצמך ולא תתני לילדייך לעשות \ לראות \ לשמוע , כן ? ילדים לפעמים אינם יכולים לראות שטחים אפורים כלא ברורים . וש יותר לפשט ולהבהיר להם מושגים שכאלה . כך גם במוזיקה . גם אם את כאמא יכולה לשמוע זמר מסוים , בגלל בגרותך , לא מחייב שילדך באותו המצב .
שום דבר לא מחייב כלום...
אבל להסתיר מילד את לא יכולה. אם את אמא בוגרת, תדעי להשכיל להיות ברורה. אין שטחים אפורים, בעניין הזה לפחות- זה או להשמיע בבית או לא..
לא כדאי שילד יגלה על זה מאחרים.
ויודעת מה- בואי נעצור את הדיון פה, כי זה פורום מוזיקה ולא חינוך. -
@מיאה-ב אמר בעקיבא תורג'מן-!!!:
ואין לי מושג למה בחור ישיבה כשר צריך ללכת להופעות ולשמוע שירים שאני מאמינה שכוונתם היא טובה כמו: "אל תעזבי ידיים" או "אתה הולך איתי" שמכוונים אל הנשמה,
מישהו מוכן להסביר לי מה הבעיה בשיר שהולך על הנשמה (ומי שהולך ומדמיין על דברים אחרים מוזר למה...)
-
@איש-שחושב-מעבר יש בעיה אחת ויחידה . הוא לא חרדי, וככזה - למה בחורי ישיבות חרדים צריכים ללכת לשמוע אותו ?