-
@ברוריה - 1. לא כל תחנות הרדיו וקחי לדוגמא את קול חי , קול ברמה וקול פלי ( גם אם הם בתחילה השמיעו ) .
2 . מי שכן עושה זאת זה חבל מאוד .אייצי'ת - אבל בטוח שיש דברים ( לאו דווקא קשור למוזיקה ) שתעשי בעצמך ולא תתני לילדייך לעשות \ לראות \ לשמוע , כן ? ילדים לפעמים אינם יכולים לראות שטחים אפורים כלא ברורים . וש יותר לפשט ולהבהיר להם מושגים שכאלה . כך גם במוזיקה . גם אם את כאמא יכולה לשמוע זמר מסוים , בגלל בגרותך , לא מחייב שילדך באותו המצב .
-
@אילנית אמר בעקיבא תורג'מן-!!!:
אייצי'ת - אבל בטוח שיש דברים ( לאו דווקא קשור למוזיקה ) שתעשי בעצמך ולא תתני לילדייך לעשות \ לראות \ לשמוע , כן ? ילדים לפעמים אינם יכולים לראות שטחים אפורים כלא ברורים . וש יותר לפשט ולהבהיר להם מושגים שכאלה . כך גם במוזיקה . גם אם את כאמא יכולה לשמוע זמר מסוים , בגלל בגרותך , לא מחייב שילדך באותו המצב .
שום דבר לא מחייב כלום...
אבל להסתיר מילד את לא יכולה. אם את אמא בוגרת, תדעי להשכיל להיות ברורה. אין שטחים אפורים, בעניין הזה לפחות- זה או להשמיע בבית או לא..
לא כדאי שילד יגלה על זה מאחרים.
ויודעת מה- בואי נעצור את הדיון פה, כי זה פורום מוזיקה ולא חינוך. -
@מיאה-ב אמר בעקיבא תורג'מן-!!!:
ואין לי מושג למה בחור ישיבה כשר צריך ללכת להופעות ולשמוע שירים שאני מאמינה שכוונתם היא טובה כמו: "אל תעזבי ידיים" או "אתה הולך איתי" שמכוונים אל הנשמה,
מישהו מוכן להסביר לי מה הבעיה בשיר שהולך על הנשמה (ומי שהולך ומדמיין על דברים אחרים מוזר למה...)
-
@איש-שחושב-מעבר יש בעיה אחת ויחידה . הוא לא חרדי, וככזה - למה בחורי ישיבות חרדים צריכים ללכת לשמוע אותו ?
-
@אילנית אמר בעקיבא תורג'מן-!!!:
עם השקפה שונה משלי
@טיטו אמר בעקיבא תורג'מן-!!!:
כנראה שאת צריכה להפסיק לשמוע ננחים חבדניקים
@טיטו אתה משווה??? הם אולי עם השקפה אחרת, אבל הוא אין לו שום השקפה וזאת הבעיה!!!
הוא לא קשור משום כיוון לציבור שלנו ולערכים שלנו!!! -
@שבי-0 אמר בעקיבא תורג'מן-!!!:
אבל הוא אין לו שום השקפה וזאת הבעיה!!!
הוא לא קשור משום כיוון לציבור שלנו ולערכים שלנו!!!ואואוו !!! איך הגעת לזה בדיוק?