-
@טיטו אמר בעקיבא תורג'מן-!!!:
@אילנית כי הגמרא אומרת כשם שפרצופיהם שונים כך דעותיהם שונות
ואם את סוברת ככה אז כנראה שאת צריכה להפסיק לשמוע ננחים חבדניקים וכו' ואת ישי ריבו ועוד הרבהזה לא קשור יש הבדל בין לשמוע שירים של מי שהשקפת עולמו קרובה לשלי מבחינה תורנית והשירים שלהם באים ממקום טהור יותר לבין לשמוע שירים בעיתיים של מי שהוא לא בא מהשקפת עולמי והשירים שלו מכילים תכנים שנויים במחלוקת גם אם הם באים ממקום כשר עדיין זה לא בטוח יותר
-
@פונץ-בננה אמר בעקיבא תורג'מן-!!!:
ואואוו !!! איך הגעת לזה בדיוק?
אני לא חושבת שאני אמורה להוכיח את חוסר הקשר אלינו,
יותר נראה שחובת ההוכחה מוטלת על אוהדיו מתוכינו...........
כלומר אין לי שום בעיה עם האוהדים, רק אל תגידו שהוא חרדי כמונו! -
@שבי-0 אמר בעקיבא תורג'מן-!!!:
כלומר אין לי שום בעיה עם האוהדים, רק אל תגידו שהוא חרדי כמונו!
לא אמרתי את זה . אבל עשית אותו אפס קטן בעניין!!
@שבי-0 אמר בעקיבא תורג'מן-!!!:
@טיטו אתה משווה??? הם אולי עם השקפה אחרת, אבל הוא אין לו שום השקפה וזאת הבעיה!!!
הוא לא קשור משום כיוון לציבור שלנו ולערכים שלנו!!! -
@אילנית אמר בעקיבא תורג'מן-!!!:
@טיטו לאט לאט . דעותיהם שונות - זה נכון . אבל אתה באמת חושב שבחורי ישיבות צריכים לעזוב את הבית מדרש כדי לשמוע הופעה שלו ? הכל שם יהיה בסדר עבורם ?
לא יודעת אם יש לי אפשרות להביע דעה על בחורי ישיבה, אבל אני בכל זאת אומר שלדעתי הם לא צריכים ללכת לשום הופעה אם זה אומר לעזוב את הבית מדרש, בבין הזמנים זה סיפור אחר וכל אחד יעשה מה שהוא רוצה, מי שבכל מקרה שומע אותו בבית בנגן אז שילך, מי שאף פעם לא שמע אותו ופתאום רץ להופעה שלו- זה באמת בעיה.
-
@תמר-מהמרכז זה נכון, אבל אם כבר הולכים - אז בטח ובטח שלא לעקיבא !!
-
@תמר-מהמרכז יתכן, רק הבעתי את דעתי לא את דעת אחרים .
-
@איש-שחושב-מעבר אמר בעקיבא תורג'מן-!!!:
@מיאה-ב אמר בעקיבא תורג'מן-!!!:
ואין לי מושג למה בחור ישיבה כשר צריך ללכת להופעות ולשמוע שירים שאני מאמינה שכוונתם היא טובה כמו: "אל תעזבי ידיים" או "אתה הולך איתי" שמכוונים אל הנשמה,
מישהו מוכן להסביר לי מה הבעיה בשיר שהולך על הנשמה (ומי שהולך ומדמיין על דברים אחרים מוזר למה...)
איזה יופי זה להגיד ולנחם את הקול האמיתי שלך מבפנים במשפט כזה לא נכון "מה הבעייה בשיר שהולך על הנשמה", אתה גם יודע לאן הוא כיון בזמן שהוא כתב את השיר אוקייי ...
ואתה יודע גם אם יש שיר שההכוונה היא לנשמה יש פה מכשול כי כל אחד יכול לקחת את זה לאיזה כיוון כלשהו שזה לא אמור להיות בשיר טוב הזמר אמור להיות ברור לאן הוא חותר והמביו יבין !!!
בנוסף נראה לי שלא שמעת את כל האלבום והסינגלים האחרונים שלו - זה חד משמעית לא מדבר רק על הנשמה !!!!!!!!!!!!!
שים לב גם לאיזה סטייל הוא משתייך.. אני מכבדת את הדרך שלו אבל סורייי בעניים שלי לא נראה לי שהוא אמור להופיע לבחורי ישיבה!!!
ולמה רק קול פליי מקדמים את זה ולא שאר התחנות?? פה אתה מבין שטמונה הבעייה הגדולה !!!!???? -
@ארגנטינה יש כאלה ש"מתירים" לעצמם לשמוע שירים מסויימים בגלל שהזמר שם כיפה, אבל בתכל'ס לא היינו מתדיינים על שיר פשוטים לדוג' אם זמר חילוני היה שר אותו... כי הוא חילוני והמילים לא מתאימות... אבל עקיבא מגדיר עצמו דתי מאותה סיבה מלא חרדים שומעים אותו ואוהבים את השירים שלו...
-
@oritmusic אמר בעקיבא תורג'מן-!!!:
@מ-ב אין השוואה לבנט!!!! אבל ברור שיש הבדל בין ראש ממשלה שלא סגור על עצמו לבין זמר שלא מחליף סגנונות ומאז שפרץ למוזיקה שר אותו סגנון של שירים ומגדיר עצמו דתי ולא הפכפך כמו בנט שהמעשים שלו לא מתקרבים ל"דתי"...
סורי סורי אבל לא נראה לי שעקיבא לא החליף סגנון !!!!!!!!!!
במפורש אפשר לראות את זה בהבדלים ברורים בין השירים הקודמים לבין המתקדמים שלו יש לו שירים בעייתים הם לא נקיים 100% ואי אפשר להתווכח ואני לא רוצה לצטט כל מיני משפטים שממש דיי לחכימא ברמיזה ולא כאן זה הבמה לפרש !!!
תשימו לב רדיו שהיה משמיע את השירים שלו וברגע שהם קלטו לאן זה הולך הם הספיקו לעצור את זה ומההר ...