-
@פונץ-בננה יש כאן גם דיון על חנן בן ארי שהוא ....וכולם יסכימו איתי.....אז מה אם האתר מוגדר "חרדי"!!!!!!!היום הרבה דברים מוגדרים כך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
לא יודעת למה הדיון הזה כל הזמן חוזר על עצמו.
אם למישהו יש בעיה עם עקיבא- מוזמן לא לשמוע אותו!!!הוא לא כפה על שום רדיו חרדי, ועל שום בחור ישיבה או בית בישראל להשמיע את השירים שלו.
בראיונות איתו הוא מצהיר את עצמו כאדם דתי ולא אדם חרדי. - שזה הבדל ענק!!!!!!!!איך זה שהוא נכנס לציבור שלנו- כי זה הדור!! כואב, אבל נכון.
לפעמים המציאות עצובה- ולא כמו שאתם רוצים לשמוע.
זה לא אומר שצריך לפסול אותו. הוא מותאם לציבור מסויים.
ו..
אני יציין- שלא כל השירים שלו בעייתים. אבל בהחלט לא כולם מותאמים לציבור שלנו!!איך זה שהוא טיפס ברדיו כזה או אחר. כי בהחלט יש לו שירים טובים. ובתחילת דרכו הוא היה יותר בסדר. החלטה שלכם אם לשמוע רדיו או לא...
ו..
אני לא רוצה לעקוץ-
אבל אני לא מכירה שום רדיו חרדי שהוא רב..וצריך לקחת ממנו דוגמא. -
@אייצ-ית אמר בעקיבא תורג'מן-!!!:
לא יודעת למה הדיון הזה כל הזמן חוזר על עצמו.
אם למישהו יש בעיה עם עקיבא- מוזמן לא לשמוע אותו!!!
הוא לא כפה על שום רדיו חרדי, ועל שום בחור ישיבה או בית בישראל להשמיע את השירים שלו.
בראיונות איתו הוא מצהיר את עצמו כאדם דתי ולא אדם חרדי. - שזה הבדל ענק!!!!!!!!צודקת בהחלט מסכימה גם!!!
-
@אילנית אמר בעקיבא תורג'מן-!!!:
@מ-ב אוי, באו לא נכנס למוגדר משני סיבות
- זה לא הנושא .
- זה נושא כאוב כל כך שחבל אפילו להחליט .
אבל רק במילה אחת - זמר שמוגדר כדתי לא אמור להשתתף במקומות חרדיים !
אוי...כל כך לא נכון...
כי מה שאת באה לומר- שאין מקום לדתיים בציבור שלנו.
חבל!!
כי דווקא הקירוב הזה יכול ליצור דברים חייובים. ואנו מחוייבים לקבל את כולם.
רק מה-
יש אבל,
וזה אבל גדול-
מי ששומר על עצמו, לא אמור בכלל להגיע למצב כזה שהוא נמצא ביחד במחיצות מעורבות.
שילך לדברים רק מסוננים ממש. אבל לא צריך להשים פס על דברים שאולי בעינייך לא חייובים, ויש בהם המון טוב- שבראייתך את לא רואה... -
@ארגנטינה אמר בעקיבא תורג'מן-!!!:
השאלה אם עקיבא הוא זמר דתי או חרדי?עדין לא ברור לי....
דתי.
נקודה! -
@אילנית אמר בעקיבא תורג'מן-!!!:
@אייצ-ית לא באתי להכליל חלילה אף אחד , אבל הדיון התחיל על בחורי ישיבה . עניות דעתי אומרת שיש שירים שלו שהם לא אמורים לשמוע בהופעה . מצטערת אם הובנתי לא נכון ...
בחייאת-
תפסיקו לשמור על הבחורי ישיבה. ולקבוע מה הם צריכים לשמוע.
אתן יודעות המ המקום הרוחני שלהם? מה יש מתחת לשחור לבן שהם לובשים?
זה לא הופך אותם לכופרים אם הם ישמעו שיר שלו.
זה סה"כ אומר שגם הם בני אדם...גם הם מתמודדים..וגם להם יש יצרים ונסיונות.
זה לא מתיר להם לשמוע- אבל גם לנו לא! -
@ארגנטינה עדיין-
@אייצ-ית אמר בעקיבא תורג'מן-!!!:
זה לא הופך אותם לכופרים אם הם ישמעו שיר שלו.
זה סה"כ אומר שגם הם בני אדם...גם הם מתמודדים..וגם להם יש יצרים ונסיונות.לאו דווקא על הבחורים! גם על
@ארגנטינה אמר בעקיבא תורג'מן-!!!:
בנות סמינר
-
לא קצת נמאס מהדיון הזה ? שחוזר על עצמו כל הזמן מחדש כל אחד יעשה כפי הבנתו ואף אחד לא כפה על אף אחד לשמוע אותו ומי שלא אוהב אותו במיילא לא שומע אותו וכל אלו שהולכים להופעות כאלו שיעשו את השיקול שלהם ואי אפשר כאן בפורום לחנך את כל העולם.
-
@oritmusic אמר בעקיבא תורג'מן-!!!:
@ארגנטינה
חושבת שעדיף לשמוע שירים שלו שהם "ככה ככה" בציבור שלנו מאשר זמרים שבכלל לא בציבור שלנו שלצערינו היום ממש נכנס לשמוע אותם... והרבה בחורי ישיבות שומעים....הבחורים האלה שפוזלים למוזיקה הכללית לא עקיבא יהיה זה שיציל אותם.
וכן! ברור שכששולי רנד שר לא תדעי כמה אף אחד לא רואה בזה בעיה כי אין לו בכלל שאלה למי הוא שר את זה. וכשעקיבא שר אל תעזבי ידים הוא צריך להבהיר למי הוא שר את זה. אז זה קצת בעייתי.
נ.ב. ישי ריבו יאמר לזכותו שהצליח למצב את עצמו במקום שאף אחד לא חושב השירים שלו מכוונים למשהו אחר. -
@oritmusic האמת שכששמעתי את זה פעם ראשונה לא היה לי בכלל ספק שזה על משהו אחר!!! אבל לא ידעתי מה עד שהסבירו לי שזה על מוזיקה.
אבל דרך אגב גם שולי רנד יש לו הופעות שהוא שר לציבור הכללי כל מיני שירים של יוצרים פחות חרדים. פעם שמעתי איזה שיר שהוא נותן להם להשלים בקטע שכנראה פחות נקי ואז הוא אומר להם ''אתם אמרתם'' במנגינה. ואינה דומה הופעה לשיר שיוצא באלבום. אפילו שזה יצא אח''כ באלבום הופעה זה רק אחרי שכבר כוווולם ידעו על מה מדבר השיר.
@אייצ-ית אמרה להפסיק לחפור לבחור הישיבה מכל מיני סיבות ואני אומר שאף אחד לא חפר להם השאלה הפשוטה אם אנחנו הציבור צריכים לתת לזה לגיטימציה ולהכשיר את זה רשמית? -
@בועז אמר בעקיבא תורג'מן-!!!:
@אייצ-ית אמרה להפסיק לחפור לבחור הישיבה מכל מיני סיבות ואני אומר שאף אחד לא חפר להם השאלה הפשוטה אם אנחנו הציבור צריכים לתת לזה לגיטימציה ולהכשיר את זה רשמית?
אף אחד לא בא ומכשיר את זה.
זה שיש המון בציבור ששומעים את זה- לא הופך את זה למוכשר.
בדיוק כמו שאם תלכו בבני ברק תראו עשרות אנשים חוצים צומות וכבישים בלי רמזורים או על הכביש ללא מעברי חציה..- ו...
אף אחד לא התיר להם את זה, שום חוק לא הכשיר ככה לקפוץ לכביש ולהפוך אותו למדרכה!!!
רק מה-
שיש המון שעושים את זה.
אז...
אותו דבר בשירים של עקיבא.
לא הכשירו.
ו.. אם כל כך חשוב לכם- אתם בתור קהל, לא צריכים לשמוע. יכולים להסביר לאחרים למה לא. אבל לשנות את המציאות אי אפשר.
זה לא אומר שנותנים לגיטימציה. זה אומר שכנראה רוב הדור או לפחות הקהל של עקיבא דורש משו אחר ממה שאתם תומכים בו..רוצים..או מסכימים עליו.