-
@בועז אמר בעקיבא תורג'מן-!!!:
@אייצ-ית אמרה להפסיק לחפור לבחור הישיבה מכל מיני סיבות ואני אומר שאף אחד לא חפר להם השאלה הפשוטה אם אנחנו הציבור צריכים לתת לזה לגיטימציה ולהכשיר את זה רשמית?
אף אחד לא בא ומכשיר את זה.
זה שיש המון בציבור ששומעים את זה- לא הופך את זה למוכשר.
בדיוק כמו שאם תלכו בבני ברק תראו עשרות אנשים חוצים צומות וכבישים בלי רמזורים או על הכביש ללא מעברי חציה..- ו...
אף אחד לא התיר להם את זה, שום חוק לא הכשיר ככה לקפוץ לכביש ולהפוך אותו למדרכה!!!
רק מה-
שיש המון שעושים את זה.
אז...
אותו דבר בשירים של עקיבא.
לא הכשירו.
ו.. אם כל כך חשוב לכם- אתם בתור קהל, לא צריכים לשמוע. יכולים להסביר לאחרים למה לא. אבל לשנות את המציאות אי אפשר.
זה לא אומר שנותנים לגיטימציה. זה אומר שכנראה רוב הדור או לפחות הקהל של עקיבא דורש משו אחר ממה שאתם תומכים בו..רוצים..או מסכימים עליו. -
בא נגיד ככה תכלס כל אחד צריך לדעת לשמוע מה שטוב ואת מה שלא לא כי בינינו אפחד לא באמת אומר מידיעה כי חוץ מאל תעזבי ידיים שזה משל של רבי נחמן (משל מאבידת בת מלך בסיפורי מעשיות) כל השאר זה שירים על אשתו שיר גם זמרים חרדים ששרים כאלה דוגמת רגה בשיר של החתונה שלו או בריו חקשור וכן עוד הרבה אחרים אז את זה אני לא מצדיק ואומר שצריך לשמוע אלא להיפך אבל מכאן ועד להוקיע מישו בגלל זה יש שמיים וארץ אז שורה תחתונה במילה אחת הפרד ומשול קח את הנקודה הטובה שבכל דבר
אגב מי שדיבר על בחורי ישיבות אני יכול רק להגיד שהיום כל בחור ישיבה עומד בניסיונות גדולים והלוואי שכולם היו שומעים רק עקיבא ולא יותר גרוע חס ושלום אז זה צריך להיות מוערך אצלכם ואל תדון את חברך עד שתגיע למקומו וכבר אמר אחד מגדולי בעלי המוסר שבחיים לא תגיע למקומו כי תצטרך להראות כמוהו ולהיות ממש הוא ורק אז נראה אם הייש עומד בניסיון -
וכן. מותר לנו להגיב ולומר שזה לא מקובל עלינו.
נו..נו..
בשביל זה מיועד הנושא...
אל תצפו יותר מידי.@בועז אמר בעקיבא תורג'מן-!!!:
אבל מכאן ועד להשמיע בתחנות רדיו חרדיות יש קצת מרחק משמעותי.
לא ידוע לי שבתחנות חרדיות משמיעם למשל את השיר 'כמו שאת'. אולי כן משמיעים את עקיבא בשירים אחרים.
ואני לא רואה בזה פסול. כי שום תחנת רדיו היא לא תחנת קו ההלכה... -
@אייצ-ית אמר בעקיבא תורג'מן-!!!:
גם אם עקיבא לא במיינסטרים החרדיים לא אומר שהוא חילוני...
הוא דתי, ויש הבדל בין דתי לחרדי אך יש בודאי הבדל בין חילוני לדתי...
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@אייצ-ית כתבתי בהתחלה סליחה מראש. אבל אני יכול לחתום על זה שעוד כמה שנים זה לא יפריע לאנשים מסוימים שישימו אותו ברדיו אם זה שיר עם משמעות דתית.
אה, וכמו שקפצת עכשיו יש אנשים שקפצו כשהם שמעו את עקיבא ברדיו. ואני יחזור ויאמר שאני שומע אותו. אבל אני מבין את כל מי שזה מפריע לו. -
אבל אני יכול לחתום על זה שעוד כמה שנים זה לא יפריע לאנשים מסוימים שישימו אותו ברדיו אם זה שיר עם משמעות דתית.
אני לא שוללת מהסיבה הפשוטה-
ואמרתי ואני יגיד שוב, רדיו גם אם הוא נקרא חרדי- הוא אף פעם לא יהווה דוגמא. ככה שזה לא פקטור מבחינתי.@בועז אמר בעקיבא תורג'מן-!!!:
אה, וכמו שקפצת עכשיו יש אנשים שקפצו כשהם שמעו את עקיבא ברדיו. ואני יחזור ויאמר שאני שומע אותו. אבל אני מבין את כל מי שזה מפריע לו.
אני לגמרי מסכימה עם זה- ואם ראית את התגובות שלי קודם- כתבתי שהוא לא מופנה לציבור חרדי- זה שהוא נכנס זה סיבות שכבר טחנו כאן הלוך ושוב.
@מ-ב אמר בעקיבא תורג'מן-!!!:
@בועז בשונה מהשיר מודה אני של עומר אדם שהוא עם משמעות דתית לשירים של עקיבא אין שום משמעות דתית!!!!!!!!!!!!!ועל כך אנשים כאן מתקוממים.מה רק בגלל שיש לו כיפה ואני לא מזלזלת ח"ו,מותר לשמוע את השירים שלו?
אל תכנסי לפינה הזו- כי זה וויכוח בפני עצמו- ולא קשור לעקיבא.
-