-
@איש-שחושב-מעבר אף אחד לא אמר להם מה לעשות!!! דברו על זה שלא מתאים שאנשים אחרים יתנו לו הכשר כי הוא לא מתאים לבחורי הישיבות!!שבעיני הם הבעיה הקטנה בסיפור.
-
@תמר-מהמרכז אמר בעקיבא תורג'מן-!!!:
אני באמת חושבת שלא כדאי להכנס לקטע הזה. באמת, שכל אחד יבחר אילו שירים הוא מעדיף לשמוע, ואנחנו לא אחראיים על מידת החרדיות של זמרים בעולם, הפורום הזה נועד (לדעתי לפחות) לדיונים על מוזיקה בקטע המקצועי, לא בקטע האישי מי חרדי מספיק בשביל מי.
צודקת מאה אחוזזז!!!!
-
@מ-ב אמר בעקיבא תורג'מן-!!!:
@בועז בשונה מהשיר מודה אני של עומר אדם שהוא עם משמעות דתית לשירים של עקיבא אין שום משמעות דתית!!!!!!!!!!!!!ועל כך אנשים כאן מתקוממים.מה רק בגלל שיש לו כיפה ואני לא מזלזלת ח"ו,מותר לשמוע את השירים שלו?
למה יש איסור לשמוע שירים ש(לשיטתכם) אין להם משמעות דתית?
תכלס הוא שר על נושאים שאנשים מתחברים אליהם (והראיה שאנשים שומעים...) ולא פותח בצורה בעייתית -
הוא לא פרץ גדרות כי ההשקפה שלו היא שזה מותר ומבחינתו זה בסדר לשיר לאשתו כמו שלנו בסדר לשיר בחופה לכלה ומי שיש לו בעיה עם ההשקפה שלא ישמע זה לפעמים כבר נמאס לראות שבציבור שלנו על כל דבר יש תלונות מי שלא שומע לא צריך לכפות את הדעות שלו על אחרים וכל שכן לא להתנגח במיוחד לא באתר כמו זה שכולו מבוסס על אהבת חינם ונתינה
-
@oritmusic אמר בעקיבא תורג'מן-!!!:
@טיטו יש כאלה שמזדהים עם המילים ומתחברים שהוא שר לאישתו וזה... אבל אם יש כאלה שרואים בזה משהו לא טוב ופורץ גדרות וזה נראה להם ממש לא לעניין אז באמת עדיף שלא ישמעו... ולא יעשו עניין מזה!
אני באמת לא שומעת אותו אבל שירים שהוא שר לאשתו עדיף שישיר בבית ולא לפרסם אותם בחוץ זה לא ראוי
-
@בן-מנחם אמר בעקיבא תורג'מן-!!!:
@מ-ב אם זה דיון יש נושא שקורים לו עקיבה דיון תחפש טוב טוב ליפני שאתם שולחים פו וחבל שמתוכחים פו זה עושה את כל הפורום שחור מלשון הרע
יש סיכוי שאתה מביא קישור? (פשוט חסום לי חיפוש)
-
@איש-שחושב-מעבר אמר בעקיבא תורג'מן-!!!:
יש סיכוי שאתה מביא קישור? (פשוט חסום לי חיפוש)
-
@ילד-חוכם אמר בעקיבא תורג'מן-!!!:
@פונץ-בננה אמר בעקיבא תורג'מן-!!!:
צריך קודם לשמוע אותם בישביל לומר שהם מתאימים לפורום .
הם לא מתאימים רק מה שהעלתי (רבה אמונתך בי)
וזה:
קרוב אליך .mp3כלומר?