-
-
@מנאששש
אני מנסה להבין האם כל הקטע הזה של להוריד כוכביות זה עוזר גם לתכנים שמצד נטפרי הם היו חוסמים, או שזה עוזר רק לתכנים שנטפרי אחרי פנייה היו מאשרים....
זאת אומרת, האם בעצם זה הופך להיות כאילו קובץ חיצוני למייל שאז ממה שאני יודעת אין לנטפרי שום פיקוח על תכנים שנשלחים בקובץ למייל או שבגלל שבסוף זה כמו קישור לדרייב אז זה רק תכנים שנטפרי מאשרים ? -
@מנאששש
סבבה, אבל אם לא מורידים את הכוכביות הקישור לא עובד,
וכשמורידים זה אוטומטי עובר סינון, לא ?ממה שאני יודעת מהעבר שהייתי בבית חולים עם הבן שלי תקופה אתה שם איזה אישה דתייה שהייתה שם איתי יחד (שלא ניכנס לזה שהיא הייתה נראית חצי רבנית....) והיא בגלל איזה מסמך שהייתי צריכה לשלוח לעבודה ביקשתי ממנה טובה שתשלח למייל שלי מסמך... אקיצור היא החליטה שאני משתעממת בבית חולים, תכלס'
היא אומרת לי ערב אחד שהיא שלחה לי כמה סרטים נקיים וצנועים שתוכלי לצפות בהם גם עם יש לך חסימה זה יעבוד לך...
מה שאני מתכוונת לומר מתוך כל האריכות הזאת, שהיה מדובר בסרטים ממה שאני מבינה כנראה הם נקראים יחסית צנועים, אבל מה שברור שזה סרטים שבחיים לא היו עוברים את החסימה של נטפרי בשום היבט (נשים, תוכן לא נקי וכו') וזה כן עבד לי במחשב עם נטפרי
אבל פה בדיוק הנקודה שאני חושבת שזה רק אם זה נשלח בקובץ חיצוני למייל אבל ברגע שזה קישור ומורידים את הכוכביות זה חוזר להיות בסינון של נטפרי
כי לבנתיים בקישורים שאני נכנסת אני רואה שמה שבעיקרון פתוח ממילא בנטפרי עובד ומה שלא פתוח לא עובד -
@מנאששש
דבר ראשון איפה כן ההנהלה תשמח שאני אברר על זה ?
שנית אם יש לי קליפ שהוא של זמר חילוני אבל שיר נקי וגם הקליפ נקי את מי אני צריכה לשאול ואיפה אם אני יכולה להעלות את זה ?
וכן עוד שאלה קטנה וסורי על החפירות שלי... אם אני לוחצת על תגובה על תוכן שאתה כתבת בעצם רק אתה מקבל סוג של התראה או שגם כל חברי הפורום ? -
@מנאששש אמר בעקיבא תורג'מן-!!!:
@שרי-1
א. אולי תבררי במתמחים (גם פה בפורום במדריכים אפשר להבין)
ב. תשאלי ב"אנחנו שואלים"... (אם הזמר חילוני נראה לי שאין מה להעלות)
ג. אני מקבל התראה (אם הגדרתי ככה) וכל מי שעוקב (והגדיר...)א. איך אני מגיע למתמחים ?
ב. מעניין כי אני ראיתי שיר "באור גדול" שיר של אייל גולן ועדן חסון, שצוות פיקוח אישר להעלות אותו -
כאן יש את רוב התשובות לשאלות שלך
טקסט קישורמתמחים לא קשור למקצב
אבל זה בנוי על אותו חברה שמחזיקה את הפורומים
-
-
כמה סטים של עקיבא
-
אפשר להורדה
-
@דודו-בלוקה ב אמ פי 3 או 4?