-
שימו לב,
עד להודעה חדשה, אין להעלות בשום צורה ודרך את האלבום החדש של עקיבא. -
@כ-פ כתב בעקיבא תורג'מן-!!!:
עד להודעה חדשה
השירים שניתן להעלות מהאלבום החדש הם:
ללמוד לעוף (ללא הקליפ)
רוץ ילדי
להחזיק חזק
לא מוותר
למעלה
מזמור לתודה
תרקוד ת'חייםשימו לב!!
אין להעלות את השירים הנוספים, אם יעלו נאלץ לנעול את הנושא, ובמקרה הצורך נשתמש בהרחקות.
בהצלחה. -
-
@נתנאל כתב בעקיבא תורג'מן-!!!:
@יוסי-גחון באלבום החדש של עקיבא "אלף מנעולים" יש 13 רצועות
8 רצועות זה מה שהעליתי ועוד 5 רצועות שאסור להעלות (וגם לשמוע)...סתם הערה שלי...
חבל שעקיבא הולך בדרך של חנן בן ארי שבהתחלה הוציא רק שירים כשרים ואח"כ פחות ופחות טובים ולא הולך בדרך של ישי ריבו שמוציא רק שירים כשרים.
אבל זה נראה לי ההבדל בין זמרים שמגיעים מהציבור הדתי לאומי (עקיבא, חנן בן ארי וכדו') לבין זמרים שמגיעים מהציבור החרדי שהם תמיד ישירו שירים כשרים ונקיים בלי פזילות ובעיות.... -
מסכימה עם כל מילה!!!
חבל נורא כי הם כל כך מוכשרים ופונים לנישה מאוד ספציפית במקום לשיר לקהל הרחב... הנה תראו את ישי ריבו- מופיע לכל סוגי הקהלים כמעט- אבל לא שוכח מאיפה הוא בא ולא מאבד את קהל הבסיס שלו -
השיר עוגן לסירה זה על התורה אז למה אסור להעלות אותו?
-
@פונץ-בננה
אל תעזבי ידיים -מותר להעלות ?
נראה לי שזה אותו רעיון -
@יוסי-גחון כתב בעקיבא תורג'מן-!!!:
@נתנאל אני לא חושב שהבעיה היא דוווקא מזמרים שבאו מהציבור הדתי לאומי כי יש זמרים שבאו מהציבור הדתי לאומי ולא הדרדרו כמו הראל טל, ביני לנדאו, אודי דוידי (אני לא מכיר הרבה זמרים דתים-לאומים או שהם צעירים כמו עמיחי פלסר)
זה לא מה שאמרתי, ברור שאין עם זמרים דתיים לאומיים בעיה, יש הרבה זמרים טובים וכשרים ששייכים לציבור הזה ששרים שירים טובים, כמו מי שאמרת וכן משפחת רזאל לפני שהתחרדה (אגב גם לביני לנדאו יש כמה שירים שהם על הגבול הדק) רק התכוונתי לומר שזמר שמגיע מהציבור החרדי (כמו ישי ריבו חיים ישראל וכדו') לא ישיר בחיים שירים שיש איתם בעיה כל שהיא, מה שאין כן בזמר שמגיע מהציבור הדת"ל ששם יכולים פתאום לשיר שירים שהם לא תמיד כשרים ונקיים
-
@יוסף-צאיג כתב בעקיבא תורג'מן-!!!:
כל אחד מבטא את מה שיש לו בפנים, עקיבא וחב"א זה הרגשות שלהם, ישי ריבו זה בא ממקום יותר טהור ובלי צורך לבטא את זה בשירים שלו
גם זמרים מהציבור הכללי שרים ומבטאים את מה שיש להם בפנים....
לא כל מה שיש בפנים צריך להוציא החוצה (במיוחד לא בנושאים של... שיש איתם בעיות של קדושה וכדו' וד"ל)