המבקר בהגשת נתנאל לייפר | תוכנית מוזיקה
-
@yael לא. זה באמת נתנאל
-
@מומחה-לקליפים אז למה לא פותחים לו לבד?
-
@yael אמר בהמבקר בהגשת נתנאל לייפר | תוכנית מוזיקה:
@מומחה-לקליפים אז למה לא פותחים לו לבד?
לא יודע תשאל את ההנהלה
-
אפשר אם נהוראי אריאלי במג'יקוד
תודה! -
@netanelaifer אשמח לקובי ברומר הוא לא היה אפעם ויקח עוד המון זמן עד שיוציא איזה אלבום...
-
@netanelaifer
נשמח למשה פלד, על השיר החדש וכו' -
@שושנה-בין-הקוצים אמר בהמבקר בהגשת נתנאל לייפר | תוכנית מוזיקה:
אפשר אם נהוראי אריאלי במג'יקוד
תודה!https://send.magicode.me/send-file/file/5cb0****719cbd1af6dacf19a31b31c2e53634ece846/view
-
@עדי-2 אמר בהמבקר בהגשת נתנאל לייפר | תוכנית מוזיקה:
@netanelaifer
נשמח למשה פלד, על השיר החדש וכו'כןןןן אני גם אשמח
-
נשמח שתעשה המבקר עם ישי שין!
-
-
-
@netanelaifer
אם יוצא לי לפגוש אתכם וירטואלית אז יש לי צורך לספר שהתוכנית יפה. נראה שמושקע בה צומת לב. שהשאלות מתמקדות במה שמעניין את הצופים ולא במראיין ובמה שמעניין אותו - כמו שקורה להרבה מראיינים.
יש שאלה שמסקרן אותי לשאול. יוצא לי לעקוב אחרי הביקורות שלכם לדיסקים וסינגלים.
יחד עם ההערכה על עצם העובדה שיש פה מישהו שמבקר ומפרסם בלי לפחד. אני חושבת שכולם יודו שנראה מהסגנון הכללי שהמוזיקה המועדפת אצלכם היא המוזיקה הישראלית יותר.
זכור לי במיוחד הביקורת על 'בבליפא' אבל את הדברים כנראה שמעתי או קראתי בעוד תכנים שלכם.
אתם מתחיסים אל המוזיקה האידישאית והכבדה כסגנון מוזיקה שעבר ובטל מהעולם או מושמע על ידי בודדים בלבד. כאילו זה משהו שלא עובד. לא נמכר. ולא מוצלח, בכלל.
לא ידוע לי אם יצא לכם להיכנס לפורום 'איוועלט' או לשוטט קצת בארצות הברית החסידית. אבל אפשר לקרוא שם מה שכותב קהל שלם שמצפה ומשתוקק למוזיקה הזו. קונה אותה גם (בניגוד לקהל הישראלי שיותר מעתיק דיסקים) וחושב שהיא המושלמת בעולם.
זמרים כמו שניצלער. אילאוויטש. זאנוויל וליפא כמובן נשמעים שם באדיקות.
אם אתם לא מבינים יידיש, ולא מחבבים את המוזיקה הזו. למה אתם מבקרים אותה בכלל? למה אתם לא ממנים באתר עוד מישהו שמכור ליידיש עסיסית ושירים באורך עשר דקות, שיהיה אחראי על ביקורת הדיסקים האלו במקומכם?
התשובה מעניינת אותי דווקא כי אתם משקיעים ולא מנפנפים אף אחד.
תודה.