המבקר בהגשת נתנאל לייפר | תוכנית מוזיקה
-
השבוע בתוכנית "המבקר" בהגשת נתנאל לייפר יתארח האמן והיוצר עמנואל שולמן לרגל השקת השיר החדש "יומם וליל", צפו בצילומים...
עמנואל שולמן מתארח בתוכנית המבקר.mp4קרדיט מיוזיק סקופ
-
@אבישי אמר בהמבקר בהגשת נתנאל לייפר | תוכנית מוזיקה:
@צוציק באיזה יום
@רוחלה-כהן אמר בהמבקר בהגשת נתנאל לייפר | תוכנית מוזיקה:
@אבישי לפי הסרטון- שלישי
@צוציק באיזה יום
מה הסיפור???
-
@צוציק באיזה יום
@רוחלה-כהן אמר בהמבקר בהגשת נתנאל לייפר | תוכנית מוזיקה:
@אבישי לפי הסרטון- שלישי
@צוציק באיזה יום
מה הסיפור???
@רוחלה-כהן הסיפור הוא שישלי קו תוכן ולאחורנה מאזנים רבים מאוד פנו שאני ישים את תוכנית המבקר אז הייתי צריך על התוכנית פרטים בסיסים
-
@רוחלה-כהן הסיפור הוא שישלי קו תוכן ולאחורנה מאזנים רבים מאוד פנו שאני ישים את תוכנית המבקר אז הייתי צריך על התוכנית פרטים בסיסים
-
@רוחלה-כהן לא הבנתי מה את רוצה הוא שאל מתי זה עניתי לו פעם בשבוע הוא שאל באיזה יום עניתי לו שאני לא יודע
-
@רוחלה-כהן לא הבנתי מה את רוצה הוא שאל מתי זה עניתי לו פעם בשבוע הוא שאל באיזה יום עניתי לו שאני לא יודע
-
הזמר רולי דיקמן בראיון באולפן 'כיכר השבת' לרגל השקת סינגל החתונות החדש שלו - "לבנות בית" בו הוא מספר על עולם החתונות והאלבום החדש שלו שעומד לצאת בקרוב (המבקר).
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות