זמרים חרדים שרים שירים חילוניים וכן חילונים ששרים שירים חרדים מה דעתכם?
-
אני לא חושבת שיש הופעות של זמרים חרדיים ביחד עם זמרים חילונים.
@שריוש אמר בזמרים חרדים שרים שירים חילוניים וכן חילונים ששרים שירים חרדים מה דעתכם?:
אברהם פריד ששר עם אביב גפן זה ממש מרגש ולהפך צבר תאוצה ממש היה קידוש ה'
זה קורה פעם ב....
יש כזה דבר דתיים שרים ביחד עם חילונים,
ואני לא חושבת שזה הבעיה, בשירים זה אותו סגנון רק תוכן אחר.. -
אני לא חושבת שיש הופעות של זמרים חרדיים ביחד עם זמרים חילונים.
@שריוש אמר בזמרים חרדים שרים שירים חילוניים וכן חילונים ששרים שירים חרדים מה דעתכם?:
אברהם פריד ששר עם אביב גפן זה ממש מרגש ולהפך צבר תאוצה ממש היה קידוש ה'
זה קורה פעם ב....
יש כזה דבר דתיים שרים ביחד עם חילונים,
ואני לא חושבת שזה הבעיה, בשירים זה אותו סגנון רק תוכן אחר.. -
@שרי-0 אז כן יש הרבה חיים ישראל אהרון רזאל ועוד...
חיים ישראל לא נקרא אצלי זמר חרדי,
בואי, יש לו שירים שהייתי חושבת שזה של זמר חילוני, -
@שמואל-פ-0 ואברהם פריד זה מותר???
-
@מרב מותר או לא זה לא משנה כי עושים את זה אבל לא לשכוח שאברהם פריד הוא מחסידי חב''ד שדוגלים בקירוב ואחוות אחים
-
-
@מרב מותר או לא זה לא משנה כי עושים את זה אבל לא לשכוח שאברהם פריד הוא מחסידי חב''ד שדוגלים בקירוב ואחוות אחים
@שמואל-פ-0 מה זה משנה חב"ד?
הוא מייצג כזמר למוזיקה חרדית -
@שמואל-פ-0 אמר בזמרים חרדים שרים שירים חילוניים וכן חילונים ששרים שירים חרדים מה דעתכם?:
ואל תישכחי שחיים ישראל הוא ספרדי שדוגל על יחס חם לכל עמ"י אז הוא שר עם כולם
-
@שמואל-פ-0 אמר בזמרים חרדים שרים שירים חילוניים וכן חילונים ששרים שירים חרדים מה דעתכם?:
ואל תישכחי שחיים ישראל הוא ספרדי שדוגל על יחס חם לכל עמ"י אז הוא שר עם כולם
@המחבל-המחופש אהבתי....
את זה כל זמר יכול להגיד שבא לו פתאום להוציא שיר עים זמר חילוני
זה לא חכמה... -
איזה שיר אברהם פריד שר עם אביב גפן?
-
איזה שיר אברהם פריד שר עם אביב גפן?
-
@מרב אמר בזמרים חרדים שרים שירים חילוניים וכן חילונים ששרים שירים חרדים מה דעתכם?:
הוא מייצג כזמר למוזיקה חרדית
יהודית. מוזיקה יהודית, וזה ממש שונה!!
חדרי הוא אחד שמכוון לקהל אחד..
ומוזיקה יהודית, יותר פתוחה לכולם..ולא רק חרדיים שומעים אותה. -
@שריוש שיר זוועה
ולדעתי זמר חרדי ששר שיר חילוני או מנסה לחכות שיר חילוני זה מראה לי על רמתה מתחת לכל ביקורת
ואני לא מדברת על פריד ועל חייםבישראל שהם מבוגרים ולא עושים את זה בשביל צומי
אני מדברת על אנשים צעירם מתלצים שיורדים לרמה ה0 -
אם זה לא בעיה אז למה לא משמיעים את זה בקול פליי או קול חיי מיוזיק הרי אין בזה בעיה ????
-
@מרב אמר בזמרים חרדים שרים שירים חילוניים וכן חילונים ששרים שירים חרדים מה דעתכם?:
הוא מייצג כזמר למוזיקה חרדית
יהודית. מוזיקה יהודית, וזה ממש שונה!!
חדרי הוא אחד שמכוון לקהל אחד..
ומוזיקה יהודית, יותר פתוחה לכולם..ולא רק חרדיים שומעים אותה.@פונץ-בננה אז למה לא משמיעים את איתי לוי לדוגמה בקול חי מיוזיק??
הוא יהודי לא??
עזבו אני לא רוצה חלילה להיגרר ללשון הרע זה כבר ניכנס לעולם של החרדים ולצערנו הם לא יכולים להפסיק את זה -
אם זה לא בעיה אז למה לא משמיעים את זה בקול פליי או קול חיי מיוזיק הרי אין בזה בעיה ????
@שמואל-פ-0 את מה את השירים ישראלים
-
אברהם פריד עבר כל גבול!!!!
שיחליט הוא מציג את החרדים או את החילונים??
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות