די ג'יי מרשמלו (באנגלית:Marshmello)
-
@chagit03 איפה ראית את זה ???
ואם את יכולה תעלי את זה או לפחות קישור -
@chagit03 איפה ראית את זה ???
ואם את יכולה תעלי את זה או לפחות קישור -
@chagit03 ואלה שאפו אבל אצלי זה חסום

-
-
הוא היה בישראל לפני כמה חודשים...
והפחיות זה שלו...

יש למישהו תמונה שרואים אותו בלי הקופסה? -
הוא היה בישראל לפני כמה חודשים...
והפחיות זה שלו...

יש למישהו תמונה שרואים אותו בלי הקופסה? -
@chagit03
זה לא הוא!
זה סתם שדרן או משו...

זה הוא! -
אין תמונה שלו, נקודה !!! וזה בדוק!!!
-
@chagit03
זה לא הוא!
זה סתם שדרן או משו...

זה הוא! -
@chagit03
זה לא הוא!
זה סתם שדרן או משו...

זה הוא! -
@chagit03
זה לא הוא!
זה סתם שדרן או משו...

זה הוא!@קפוצ-ונית אני בטוח שזה לא הוא כי יש סירטון ביוטיוב של איזה אחד שהראה ''חקירה '' שלו בנושא והוא מראה את התמונות האלה ומסביר למה זה לא הוא ומראה הוכחות מי זה ולמה זה מי שהוא מראה . אבל אין תמונה שלו גלוי רק של מי ש ה ''חוקר'' הזה אמר!!!
||זה איזה בחור משועמם אבל עם שכל|| -
-
@די-ג-יי-BOOM תעלה עוד י מטורף!!
-
@קפוצ-ונית אני בטוח שזה לא הוא כי יש סירטון ביוטיוב של איזה אחד שהראה ''חקירה '' שלו בנושא והוא מראה את התמונות האלה ומסביר למה זה לא הוא ומראה הוכחות מי זה ולמה זה מי שהוא מראה . אבל אין תמונה שלו גלוי רק של מי ש ה ''חוקר'' הזה אמר!!!
||זה איזה בחור משועמם אבל עם שכל||@די-ג-יי-BOOM
אני ראיתי סרטון שלו באמצע הופעה שהוא מוריד את הכובע...
זה כן הוא! -
@די-ג-יי-BOOM
תודה על הכל אשמח לעוד -
@די-ג-יי-BOOM
אני ראיתי סרטון שלו באמצע הופעה שהוא מוריד את הכובע...
זה כן הוא!זה שהוא מוריד את המסכה לא אומר שזה הוא ויש סרטון ביוטיוב שכמה פעמים הוא מוריד את המסכה וזה כמה אנשים שונים!!!!
-
זה שהוא מוריד את המסכה לא אומר שזה הוא ויש סרטון ביוטיוב שכמה פעמים הוא מוריד את המסכה וזה כמה אנשים שונים!!!!
@די-ג-יי-BOOM הי יש לך עוד חומרים שלו?
-
@די-ג-יי-BOOM הי יש לך עוד חומרים שלו?
@שמעון-2 יש לי אבל אני עוד לעבור עליהם מה יהיה אפשר לעלות פה מבחינה שיש לו גם שירים עם מילים אבל אני אבדוק עכשיו!
-
@שמעון-2 יש לי אבל אני עוד לעבור עליהם מה יהיה אפשר לעלות פה מבחינה שיש לו גם שירים עם מילים אבל אני אבדוק עכשיו!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות