קשה בלי מוזיקה?
-
אני גם מרגישה ככה שמהחגים לא יצאו שירים טובים וגם אם יצא משהו (שאני לא יודעת שיר ספציפי) זה לא זה תמיד לקראת החורף יצאו שירים יפים מאוד וחבל שכרגע אין.
-
@אין-על-מוזיקה אמר בקשה בלי מוזיקה?:
אני דווקא כן שומעת שירים שיצאו לפני שבועיים,
מעניין לעשות סקר לראות אם כולם שומעים שירים ישנים ( וואו בן שבועיים....)
@אייצ-ית -
@אין-על-מוזיקה ולפני שנים....
-
@אין-על-מוזיקה
רק להסביר אותי קצת יותר ברור
לא התכוונתי שאני לא שומע שירים ישנים שהם לא להיטים
אני מדבר בעיקר על שירים שלא משכו לי את הלב ו\או בגלל שאני לא מכיר את הזמר
אם זה היה יוצא היום כן הייתי מדליק את זה לשמוע אבל בגלל שזה יצא עם עוד
20 שירים בכמה ימים רצופים מסתנן לי אוטומטי כל השירים האלושוב יש הרבה שירים לאו דוקא להיטים שמאוד התחברתי אליהם
ומושמעים בפלייליסט שלי... -
@כשרון אוקי, בסדר,
את זה גם אני לא עושה,
אבל תכלס, ואני שואלת את זה בכללי, לא רק אליך,
האם יקרה לנו משהו מזה שנשב ונשמע כמה שבועות שירים שיצאו לפני כמה חודשים ולא היה לנו הרבה זמן להינות מהם, כי היה התקפת שירים, ונשב ונשמע את אותם שירים, ונהנה מהם באמת, ואפילו נחרוש עליהם, ורק אז יצאו שירים חדשים....
למה שיצאו שירים חדשים לפני שבקושי הספקנו להינות ולהכיר לעומק את השירים האחרונים שיצאו? -
@כשרון אמר בקשה בלי מוזיקה?:
@אין-על-מוזיקה אמר בקשה בלי מוזיקה?:
אני דווקא כן שומעת שירים שיצאו לפני שבועיים,
מעניין לעשות סקר לראות אם כולם שומעים שירים ישנים ( וואו בן שבועיים....)
@אייצ-יתיש בעיה כרגע עם תוסף הסקרים.
אולי אעלה סקר בצורה שונה מעט. -
@דודו-בלוקה מצד אחד, אתה צודק, וזה באמת מעצבן שלא יוצא איזה משהו לרענן.
מצד שני, זה לדעתי דווקא טוב.
כי היום כל היחס למוזיקה הוא יחס מאוד תעשייתי, כל הזמן להיטים, אלבומים כוכבים וכו.
ושוכחים שמוזיקה לא אמורה להפוך ללהיט רדיו, אלא סתם, צלילים שמשנים את המצב רוח שלנו ונוגעים ברגשות העמוקים שלנו.
מוזיקה זה איזה לחמניה חמה שאוכלים וזהו, זה משהו פנימי יותר, וחבל שכל התעשייה המטורפת גורמת לנו לשכוח את זה.
אז דווקא היובש נותן לנו זמן לחשוב, ואפילו להקשיב לשירים שיצאו לפני יותר משבועיים (רחמנא ליצלן)
אגב, חלק משמעותי מאוד מהפלייליסט שלי הוא 15 שנה ומעלה. -
רק בגלל ש @אייצ-ית הגיבה פה אני לא סוגר כי כנראה שלדעתה אין בעיה בנושא אבל סתם בלי קשר לפורום- אתם לא חושבים שלקחת נושא ולא ממש משנה איזה ופשוט כל כמה ימים לפתוח אותו מחדש זה דיי ממצא את עצמו וגם טיפה הייתי אומר חסר סבלנות? אם הזמרים כל שבוע היו מוציאים שירים אז הייתי שונא לשמוע את המוזיקה של אותם זמרים כי לבוציא הרבה שירים כל הזמן אומר שככל הנראה לא השקיעו בלחן, כתיבה, עיבוד, פלייבק וכן הלאה... כי בפועל בשביל להוציא שיר טוב אי אפשר כל שבוע. @אייצ-ית לשיקול דעתך הנושא..
-
-
@טיטו אמר בקשה בלי מוזיקה?:
רק בגלל ש @אייצ-ית הגיבה פה אני לא סוגר כי כנראה שלדעתה אין בעיה בנושא
הגבתי נטו כי תייגו אותי על שאלה פה- ועליה הגבתי, לא עברתי על כל השרשור למען האמת ולא עקבתי אחר הנושאים שנפתחו פה לאחרונה.
יש לך את כל ההרשאות לנעול נושא ,
על אף שהגבתי פה- זה בסדר גמור- כולנו בני אדם- ונעילת השרשור נצרכת!