מי גדול הזמר היום? (לדעתכם)
-
חנן בן ארי
-
לדעתי לא נכון לומר גדול הזמר היום באופן כללי.
כל לכל סוג מוסיקה יש את גדול הזמר בפני עצמה. (ואפילו כמה)
בחסידי פעם היה את פריד, בן דוד ושוואקי.
בן דוד כבר הרבה פחות במוזיקה (וחבל), שוואקי נטה לישראלי ופריד נשאר גדול הזמר החסידי. (יהיו היום שיגידו שיש יותר חסידי ממנו כמו ליפא וכד')
בישראלי לדעתי ישי ריבו.
במזרחי חיים ישראל המלך!
ויש עוד הרבה ענקיים. מוטי שטיינמץ, חנן בן ארי, עקיבא וכו'קיצור אין משהו מוגדר.
אבל עזבו, מה צריך להגדיר? ממילא כל אחד אוהב מי שהוא אוהב... -
לדעתי היום אין גדול זמר פשוט אף אחד לא מספיק משקיע ועובד קשה בשביל לזכות לתואר הזה יתכן בגלל הקלות שבה כל אחד יכול להוציא שירים היום ופחות משקיעים בקריירת השירה
אלא יותר בצורה חובבנית ולא מחייבת. -
לדעתי זה לא נכון שאין היום גדול זמר רק שבגלל שיש הרבה זה נראה שאין מכיוון שהיום בכל תת ז'אנר במוזיקה יש גדול הזמר
||כלומר באנרגיות לדעתי מוביל יואלי דיקמן בווקאל נראה לי אוהד מושקוביץ ברגש מוטי שטיינמץ בלהיטים ישי ריבו בצעירים חנן בן ארי בראפ רג'ה באלקטרוני שרולי ברונכר ומעל כולם כמובן אברהם פריד אבל רגע אברהם פריד כבר כמעט נשכח אז אין גדול הזמר...||
אבל גדול הזמר שמוביל על כולם לדעתי זה מרדכי שפירא שמכיל גם להיטים גם וואקל וגם אנרגיות
-
@מישהי-מיוחדת וואו!
הקפת בערך את כל הזמרים הקיימים היום...
אבל יש לציין שאת ממש צודקת. -
@מישהי-מיוחדת אני איתך...
איןןןןןןן על מרדכי שפירא!!!!!!!!! -
@מישהי-מיוחדת אמר במי גדול הזמר היום? (לדעתכם):
לדעתי זה לא נכון שאין היום גדול זמר רק שבגלל שיש הרבה זה נראה שאין מכיוון שהיום בכל תת ז'אנר במוזיקה יש גדול הזמר
||כלומר באנרגיות לדעתי מוביל יואלי דיקמן בווקאל נראה לי אוהד מושקוביץ ברגש מוטי שטיינמץ בלהיטים ישי ריבו בצעירים חנן בן ארי בראפ רג'ה באלקטרוני שרולי ברונכר ומעל כולם כמובן אברהם פריד אבל רגע אברהם פריד כבר כמעט נשכח אז אין גדול הזמר...||
אבל גדול הזמר שמוביל על כולם לדעתי זה מרדכי שפירא שמכיל גם להיטים גם וואקל וגם אנרגיות
לא מסכימה בכלל.
יש היום הרבה זמרים. אבל לא כולם יכולים לקבל את התואר גדול הזמר. -
ישי ריבו...
סתם
אני חושבת שגדול הזמר היום-אין!!!!!
כל בין אדם שני בעולם חושב שהוא זמר ביום בהיר אחד -
@המחבל-המחופש נכון...
עניתי למה ששאלו