מי גדול הזמר היום? (לדעתכם)
-
פעם זה ברור שהיו 3 גדולי זמר במגזר החרדי-אברהם פריד, מרדכי בן דוד ויעקב שוואקי אבל היום זה נראה שהמוזיקה של היום יותר פנתה לכיוון הישראלי (בן ארי, ריבו, אלייצור...) ולכן גם גדולי המוזיקה של היום בעצם השתנו (אפילו שאברהם פריד הוא עדיין זמר ענק וליעקב שוואקי יש עדיין קול מטורף )
אז מי בעצם גדול הזמר היום? חנן? עקיבא? ישי? או שאולי אני בכלל טועה והמוזיקה החסידית עדיין שולטת בכיפה?
-
@יהודי-זה-הכי אני לדעתי אם נתנאל ישראל יכנס חזק למוזיקה זת'ומרת יוציא שירים,הופעות,קליפים ,ראיונות וכ'ו....
הוא יהיה גדול הזמר הישראלי!!!!!
יש לזמר הזה עוצמות מטורפותתתת -
@המחבל-המחופש אני לא גדלתי על ישראלי ואני הכי אוהבת ישראלי
-
@המחבל-המחופש דווקא לא גדלתי עליו אני פשוט שומעת את הקול שלו וזה מספיק לדעת מיהו....
-
@יהודי-זה-הכי אמר במי גדול הזמר היום?:
@המחבל-המחופש אני לא גדלתי על ישראלי ואני הכי אוהבת ישראלי
לא בקטע של מה שגדלת אלה מה את שומעת את מבינה שכל אחד יגיד על מה שהוא שומע
||ותישאלי אותי זה בעיה אין לי אף אחד שהוא גדול זמר סיבכתם אותי||
-
@יהודי-זה-הכי לדעתי חנן בן ארי הוא המלך (ולא שאני יותר אוהבת אותו מאליצור ישי ריבו ומעקיבא, הוא פשוט יותר מצליח לדעתי)
-
פוסט זה נמחק!
-
לדעתי מבחינת הקהל הישראלי כיום חנן בן ארי הרבה יותר מוערץ ומצליח כיום ב2022 מאשר אברהם פריד וכו
את האמת שיהיה הופעה באותו יום של חנן ופריד כל אחד בנפרד למי ילכו כולם ?????? לחנן!!!!!
חנן טוב בשירים להיטים אחד אחרי השני הופעות בירקון קהל עם אלפי עוקבים ברשתות וכו לעומת פריד שפחות... -
@chagit03 אמר במי גדול הזמר היום?:
@יהודי-זה-הכי אני לדעתי אם נתנאל ישראל יכנס חזק למוזיקה זת'ומרת יוציא שירים,הופעות,קליפים ,ראיונות וכ'ו....
הוא יהיה גדול הזמר הישראלי!!!!!
יש לזמר הזה עוצמות מטורפותתתתצודקת ב 1,000,000%!!!!!!!!!!!!!
הזמר הזה הוא אחד החזקים היום!!!!!!! -
לדעתי אין גדול זמר היום...
הסיבה היא שבעבר לא היו הרבה זמרים, אז אלו שכן היו-פריד, מ.ב.ד , שווקי ובגזרה המזרחית-חיים ישראל היו בולטים מאוד, טובים מאוד ומשקיעים מאוד, באיזה שהוא מקום-הם ידעו שהמוזיקה היהודית-חסידית מונחת על כתפם וזה מה שהעניק להם את התואר: "גדולי זמר". הם פשוט היו שם, השקיעו, הוציאו אלבומים, הביאו לנו להיטים..
היום לעומת זאת-"מרב עצים לא רואים את היער.."-אינפלציה מטורפת של זמרים שצצים חדשים לבקרים, כוחות צעירים וחדשים(וגם איכותיים!) אבל יש המון ומכל סגנון, וגם הכל מעורבב היום...אז לדעתי כבר אין מושג של "גדול זמר". אם פריד ממלא הופעות באותה רמה של ריבו/ בן ארי אז מי פה הוא "גדול הזמר..."? אם במצעד האחרון לא היה שיר אחד(!) של פריד, שווקי או מ.ב.ד- מה זה אומר???
שלושת הגדולים שצויינו לעיל-תמיד יקראו בפינו "גדולי הזמרים" כי הם היו היסודות שעליהם התפתחה המוזיקה שלנו , אבל וזו דעתי-אין היום באמת גדולי זמר. הציבור מחפש מוזיקה טובה ופחות הגדרות... -
@יהודי-זה-הכי זה כמו השאלה מיהו יהודי
-
@אפרים-פלג לא צריך להגזים
-
וואו המשפט מיהו גדול הזמר באמת לא משפט שיש עליו תשובה(מסכימה עם אלו שאמרו פה)
יש אחד שגדול בלרגש, אחד בלהקפיץ ואחד בחזנות וכו' וכו', מאוד קשה היום להגדיר את זה.
אגב, מי שאמר פה על חנן בן ארי שהוא גדול הזמר מכיוון שהוא ממלא הופעות עם הכי הרבה אנשים, אז רק שיהיה ברור, חנן בן ארי הוא בכלל לא פונקציה, מכיוון ש 99% מההופעות שלו זה לחילונים, ואצל החילונים מגיעים להופעות הרבה יותר מאצל החרדים, הוא כמעט ולא עושה הופעות לחרדים, ואם הוא עושה כבר אז הוא עושה מעורב..
בקיצור, חנן בן ארי הוא לא פונקציה פה לדעתי.