תחרות "המאסטרו" מבית קול חי במוצ''ש חי עם מנחם טוקר
-
@יונתן-פ אני לא יודע אם בפעם הבאה... כי מקליטים הרבה מראש...
הצילומים שלי יערכו ברביעי הקרוב לקראת הצהריים -
@Y-A-M-music מחכים כבר ללא סבלנות...
-
@לוזי-מן הי ברוכים הבאים! בטוחה שתהנה כאן...
אני גם די חדשה פה, אבל אתה תלמד לאט לאט איך משתמשים בפורום הזה.
פה אתה יכול לקרוא על כללי הפורום https://miktzav.com/topic/88/תנאים-ומדיניות?_=1649607030496
וכאן אתה יכול לראות את הנושאים שעוד לא קראת וכן לפתוח נושאים חדשים https://miktzav.com/unread
בדף הראשי של הפורום אתה רואה את כל הקטגוריות, תיכנס למה שמעניין אותך ואם תירצה להגיב על באיזשהו נושא תלחץ על תגובה ומיד יפתחו לך 2 חלונות, בצד ימין אתה מקליד ובצד שמאל אתה רואה את מה שכתבת. כשתרצה לפרסם את הפוסט לחץ על "שלח"
אם תרצה לצטט תגובה של חברי הפורום בנושא אליו הגעת, על מנת לדון במה שנאמר , לחץ על ציטוט ופעמיים על enter ואז כתוב את מה שרצית בהקשר לציטוט. שים לב שהציטוט הוא בכתב קטן, ומה שאתה מקליד בכתב גדול יותר.
טיפ חשוב- אם תרצה לשאול איזשהי שאלה בכל נושא שהוא, תלחץ על זכוכית המגדלת ותחפש במילים כלליות את מבוקשך- רוב הסיכויים שתמצא מה שחיפשת, ואם לא תמיד אפשר לפתוח נושא חדש באופן הבא.
בהצלחה ובהנאה! -
@זמיר אמר בתחרות "המאסטרו" מבית קול חי במוצ''ש חי עם מנחם טוקר:
%(#01167e)-|
[חכו: פרק דרמטי בתחרות שתשנה את פני המוזיקה היהודית
23:01 כ״ג באדר תשפ״ג 16.03.2023 אבי יעקב
חמישה מוזיקאים, שמתחרים על הכניסה לשלב הבא, בתחרות שתשנה את פני המוזיקה היהודית.
המאסטרו – הפרק התשיעי מוצאי שבת, 22:00 להאזנה ולצפייה ב'קול חי' ו'קול חי מיוזיק']משהו שם לב אם פני המוזיקה היהודית השתנתה?
נראה לי מי שכל המוכשרים באמת שאולי יכולים לשנות את פני המוזיקה היהודית --לא סופרים את התחרות הזו
טפסו על עץ - ולא יודעים איך לרדת --פופוליסטיקה במלוא הדרה -
@הלב-שלי אמר בתחרות "המאסטרו" מבית קול חי במוצ''ש חי עם מנחם טוקר:
אני קצת קשה לי העיניין שהוא לקח שוב את השיר מהאודישן...
גם בתחרות המאסטרו וגם ב"מלחינים "שהיתה מתמודדים זמרים יוצרים --שיש להם אולי שיר 1 בלבד שכתבו והלחינו
עם כל הכבוד זה לא נקרא מלחין --בתחרות המלחינים זכה מישהו שלא שומעים עליו בכלל -היה לו שיר 1 טוב --וזהו
אם היו חכמים --היו מעלים זמרים ומלחינים שיש להם לפחות 3 שירים למכור - -וככה היו נופלים מראש מאות מתמודדים
ווהיה סיכוי למצוא משה פלד חדש --שהוא יוצר אמיתי כמעין המתגבר -
@ארי-רוזנבלט
האמת חשבתי - ואפילו צלמתי סרטון לאודישין -
-אבל ברגע האחרון הבנתי שזה ממש לא מתאים לי תחרות כזו מוזרה
למרות שאני מאוד אוהב ששומעים את השירים שלי ונהנים
אולי זה קצת מפתיע אבל - אני ביישן ברמות - לא מתאימה לי חשיפה כזו בשלב זה -
@מישהי-מאמי אמר בתחרות "המאסטרו" מבית קול חי במוצ''ש חי עם מנחם טוקר:
@shoval אז למה הוא מגיע?
דרך אגב אני פשוט התלהבתי על פרקש- החבדניק עם הפסנתר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
איזה קול מטורף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אני גם חושבת -זה היה מושלם ממש
נכון חסרה קצת דינמיקה, אבל מה הם מחפשים- מישהו שאין לי ניסיון על במות וכו' שהכל יעבור חלק?!
זה לא נורמלי.. -
המטרה של התוכניות לייצר גדולים והם מצליחים יש רשימה ארוכה של יוצרים טובים ואהובים בזכות התחרויות בקול חי משה פלד, משה קליין, שמואל פרדניק, אבי דוייטש הקלידן, נהוראי אריאלי, וסינגלים שיצאו בעקבות המלחינים וגם מהמאסטרו ואולי בעיקר יצאו מוזיקאים מעבדים\מנגנים מטורפים בכלים כמו הכנר שהיה והמנדולינה רק שהתוצאות יהיו בהמשך ויהיה לזה השלכות גם במוזיקה שתתנגן בחופות וכו'
בקיצער ברור שענקי הזמר המלך מב"ד וסגנו אבריימל פריד וכל השורה הראשונה המטורפת משוואקי ועד שמילי ואוהד וליפא ובערי ושטיינמץ וחיים ישראל ובנצי קלצקין לא יתמודדו כי הם כל כך מוכשרים והאנשים שסביבם כל כך היו בטוחים בזה והאמינו בהם.. אבל יש כאלו שצריך לגלות כמו הרשימה שמניתי. -
בקיצער ברור שענקי הזמר המלך מב"ד וסגנו אבריימל פריד וכל השורה הראשונה המטורפת משוואקי ועד שמילי ואוהד וליפא ובערי ושטיינמץ וחיים ישראל ובנצי קלצקין לא יתמודדו כי הם כל כך מוכשרים והאנשים שסביבם כל כך היו בטוחים בזה והאמינו בהם.. אבל יש כאלו שצריך לגלות כמו הרשימה שמניתי.
@ford-0 אתה לא יכול לדעת מה הם היו בהתחלה, משה קליין למשל הוא גדול יחסית ובקול הבא הוא לא עבר..... שוואקי למשל היה תקופה קצרה בפרחי מיאמי, ואני זוכרת שבאחד הראיונות שאלו אותו למה הוא יצא כזה מהר מהמקהלה, והוא ענה: "היה עדיף לי להתאמן בכדורסל מאשר על פיתוח קול והופעות"...... זה לא שהוא היה אוהד מוזיקה, קלידים ושירה כמו נחשוני שמגיל שלוש על הקלידים.....
-
@כ-פ סליחה שאני מעירה אבל לגבי משה קליין ,נכון הוא היה ענק לפני אבל לגבי הקול הבא הראשון שהוא היה בו--הוא היה בגמר אבל הוא לא יכל לזכות כי היה צריך לחתום על איזה משהו עם פדידה והוא לא רצה-אז מלחתחילה הוא לא יכל לזכות....!!! אז לכן הוא "נפל"...
ככה זכור לי שהוא סיפר פעם(אם אני לא טועה בקורונה...באחד הראיונות...לא זוכרת איפה...)
ו @אילן פ לגבי המלחינים אתה ממש צודק שמי שזכה לא מוציא שירים ואתה לא רואה ת'תוצאות אבל סתם ליידע שלך ושל כולם יש לו עוד כמה וכמה שירים אבל הוא לא מוציא אותם ושירים ממש טובים...
-
@כ-פ אמר בתחרות "המאסטרו" מבית קול חי במוצ''ש חי עם מנחם טוקר:
בקיצער ברור שענקי הזמר המלך מב"ד וסגנו אבריימל פריד וכל השורה הראשונה המטורפת משוואקי ועד שמילי ואוהד וליפא ובערי ושטיינמץ וחיים ישראל ובנצי קלצקין לא יתמודדו כי הם כל כך מוכשרים והאנשים שסביבם כל כך היו בטוחים בזה והאמינו בהם.. אבל יש כאלו שצריך לגלות כמו הרשימה שמניתי.
@ford-0 אתה לא יכול לדעת מה הם היו בהתחלה, משה קליין למשל הוא גדול יחסית ובקול הבא הוא לא עבר..... שוואקי למשל היה תקופה קצרה בפרחי מיאמי, ואני זוכרת שבאחד הראיונות שאלו אותו למה הוא יצא כזה מהר מהמקהלה, והוא ענה: "היה עדיף לי להתאמן בכדורסל מאשר על פיתוח קול והופעות"...... זה לא שהוא היה אוהד מוזיקה, קלידים ושירה כמו נחשוני שמגיל שלוש על הקלידים.....
אני ממש לא חושבת שצריך לזכות במקום הראשון בשביל להתפרסם... תראו את אבי פודולינסקי שלא הגיע לגמר לדעתי הוא התפרסם הרבה יותר מכאלה שהגיעו לגמר.... ויש עוד דוגמאות... אפילו משה קליין כשהיה שופט במלחינים אמר שאם היה זוכה במקום הראשון לא בטוח שהוא היה מצליח כמו שזכה במקום השלישי..........
-
@ford-0 אמר בתחרות "המאסטרו" מבית קול חי במוצ''ש חי עם מנחם טוקר:
המטרה של התוכניות לייצר גדולים והם מצליחים יש רשימה ארוכה של יוצרים טובים ואהובים בזכות התחרויות בקול חי משה פלד, משה קליין, שמואל פרדניק, אבי דוייטש הקלידן, נהוראי אריאלי....
התחרויות מייצרות חשיפה לאמנים אך זה לא מה שעושה את האמנים לגדולים בתחום כי אין להם באמת ליווי ותמיכה במהלך התוכנית. ולכן הם מגדלים את עצמם ויוצרים לעצמם לאט לאט סגנון לכישרון שלהם.
מי שמתכוון להיות אומן חייב להאמין בעצמו ולהביא את עצמו עד הסוף , העם מתחבר לכנות ולכן הוא יכול להתפרסם גם בלי תחרויות . -
@אילן-פ אמר בתחרות "המאסטרו" מבית קול חי במוצ''ש חי עם מנחם טוקר:
@ארי-רוזנבלט
האמת חשבתי - ואפילו צלמתי סרטון לאודישין -
-אבל ברגע האחרון הבנתי שזה ממש לא מתאים לי תחרות כזו מוזרה
למרות שאני מאוד אוהב ששומעים את השירים שלי ונהנים
אולי זה קצת מפתיע אבל - אני ביישן ברמות - לא מתאימה לי חשיפה כזו בשלב זהחבללללל כי נראה שיש לך מה למכור...ואם לא תקפוץ למים אף אחד לא יעשה את זה במקומך, ואנחנו נפסיד יוצר מוכשר!
מבינה אותך מאוד דווקא בגלל שגם אני הייתי במקום הזה , אבל קשה יותר להישאר כבול בגלל ביישנות או חוסר בטחון. מקווה בשבילך שתפרוץ את המחסומים במהרה! -
@מישהי-מאמי עשו לו קטע ממש לא קשור..
הוא בא בתור פסנתרן, מה הקשר אם השיר שלו או לא-לא הבנתי?
זה המלחינים?