תחרות "המאסטרו" מבית קול חי במוצ''ש חי עם מנחם טוקר
-
@ford-0 אמר בתחרות "המאסטרו" מבית קול חי במוצ''ש חי עם מנחם טוקר:
המטרה של התוכניות לייצר גדולים והם מצליחים יש רשימה ארוכה של יוצרים טובים ואהובים בזכות התחרויות בקול חי משה פלד, משה קליין, שמואל פרדניק, אבי דוייטש הקלידן, נהוראי אריאלי, וסינגלים שיצאו בעקבות המלחינים וגם מהמאסטרו ואולי בעיקר יצאו מוזיקאים מעבדים\מנגנים מטורפים בכלים כמו הכנר שהיה והמנדולינה רק שהתוצאות יהיו בהמשך ויהיה לזה השלכות גם במוזיקה שתתנגן בחופות וכו'
בקיצער ברור שענקי הזמר המלך מב"ד וסגנו אבריימל פריד וכל השורה הראשונה המטורפת משוואקי ועד שמילי ואוהד וליפא ובערי ושטיינמץ וחיים ישראל ובנצי קלצקין לא יתמודדו כי הם כל כך מוכשרים והאנשים שסביבם כל כך היו בטוחים בזה והאמינו בהם.. אבל יש כאלו שצריך לגלות כמו הרשימה שמניתי.אז מה?! כל שיר שאריאלי מוציא -הוא כתב?! זה שיר שלו?! הוא זמר
-
גל אליהו שר את אותו השיר גם באודישנים של ההתחלה?
-
@מישהי-מאמי כן (הם אמרו את זה שם לא?)
-
@אלעזר-כהן-0-2 כן שניה אחרי ששלחתי את התגובה ראיתי....
-
@shoval אמר בתחרות "המאסטרו" מבית קול חי במוצ''ש חי עם מנחם טוקר:
למרות שאני מאוד אוהב ששומעים את השירים שלי ונהנים
אולי זה קצת מפתיע אבל - אני ביישן ברמות - לא מתאימה לי חשיפה כזו בשלב זהחבללללל כי נראה שיש לך מה למכור...ואם לא תקפוץ למים אף אחד לא יעשה את זה במקומך, ואנחנו נפסיד יוצר מוכשר!
מבינה אותך מאוד דווקא בגלל שגם אני הייתי במקום הזה , אבל קשה יותר להישאר כבול בגלל ביישנות או חוסר בטחון. מקווה בשבילך שתפרוץ את המחסומים במהרה!מאוד מעריך את זה שחושבים שיש לי מה למכור --וזה גם קצת נכון
אבל לא מרגיש כבול -- וגם אף אחד לא מפסיד - תמיד אפשר לשמוע שירים קליפים וכ"ו
כי אין לי בעיה לשיר ושכל העולם ישמע - אבל להעלות על במה בתכניות פופוליסטיות -עד כאן -לא בדיוק בקטע שלי כרגע
ואני מוכן "לשלם"- את המחיר של המניעות לפריצת מחסומים -- ויש לי עוד שיקולים בעניין ----תודה -
צילומים למאסטרו הקרוב
נ.ב מישהו יודע מי זה השופט אורח אנילא מכיר אותו
[צילומים לתוכנית המאסטרו - בלעדי 1.mp4](/assets/uploads/files/1679621344225-(/assets/uploads/files/1679621362422-צילומים-לתוכנית-המאסטרו-בלעדי.mp4) צילומים לתוכנית המאסטרו - בלעדי 1.mp4 צילומים לתוכנית המאסטרו - בלעדי.mp4
אם משהו רוצה בכוכביות אני אשלח לו -
יש גם את זה והשופט זה פיני איינהורן
צילומים לתוכנית המאסטרו - בלעדי 2.mp4 -
@דוד-ירושלמי-בנשמה אמר בתחרות "המאסטרו" מבית קול חי במוצ''ש חי עם מנחם טוקר:
צילומים למאסטרו הקרוב
נ.ב מישהו יודע מי זה השופט אורח אנילא מכיר אותו
[צילומים לתוכנית המאסטרו - בלעדי 1.mp4](/assets/uploads/files/1679621344225-(/assets/uploads/files/1679621362422-צילומים-לתוכנית-המאסטרו-בלעדי.mp4) צילומים לתוכנית המאסטרו - בלעדי 1.mp4 [צילומים לתוכנית המאסטרו - בלעדי.mp4](העלת יותר מידי קבצים בפעם אחת. אנא נסה שוב במועד מאוחר יותר)
אם משהו רוצה בכוכביות אני אשלח לויוסי לחייני שופט הוא ניראלי מפיק של דדיה.
-
@Y-A-M-music איך היה בצילומים?
-
@אדם-חכם-וישר אמר בתחרות "המאסטרו" מבית קול חי במוצ''ש חי עם מנחם טוקר:
@Y-A-M-music איך היה בצילומים?
הוא לא יכול לספר על זה עד שהפרק ישודר !!
בוא רק נאמר שהיה שם דברים שהיו דיי מכורים מראש
כמו בכל תחרויות קו חי. -
@מישהי-מאמי אם צריך....
אין לי מה להפסיד....
אני לא מתכווין שהם לא הוגנים בכלל, אבל הם פועלים לפי כללים לא כתובים של מיינסטרים
ואם מישהו עושה משהו שלא בראש של יעקב בלוך או כל אחד אחר שם
השיר לא יושמע האמן יושתק כי הוא לא טוב בעיניהם (אני לא מדבר עליי- שאפילו לא ניסיתי בייאוש מראש)
אבל זה היה נכון לגבי יחיאל שהשקיע ופשוט....
אבל חכו לפרק.
גם אני לא ראיתי. -
פוסט זה נמחק!
-
@shin אמר בתחרות "המאסטרו" מבית קול חי במוצ''ש חי עם מנחם טוקר:
בוא רק נאמר שהיה שם דברים שהיו דיי מכורים מראש
כמו בכל תחרויות קו חי.מה אתה רומז לנו פה??
-
@shin אמר בתחרות "המאסטרו" מבית קול חי במוצ''ש חי עם מנחם טוקר:
הוא לא יכול לספר על זה עד שהפרק ישודר !!
-
-