תחרות "המאסטרו" מבית קול חי במוצ''ש חי עם מנחם טוקר
-
@אילה-הזמרת אה אוקי
-
@אילה-הזמרת זה סיים.??
סורי זה פשוט קצת דחוף לי -
-
@אילה-הזמרת ואוווווו
תודה ענקיתתתתת -
אני לא הבנתי את התוכנית המאסטרו כי בכל מקצוע במוזיקה יש מאסטרו נגיד יש מאסטרו בעיבודים
יש מאסטרו בתזמורת כמו יוסף דוד וכו... אז איך שופטים אותם?
-
@יואלי-דיקמן
שאלה טובה. אבל זה לא כל כך משנה כי זה קצת מכור מראש כל התוכניות ראליטי האלה... אני צופה בזה נטו כי באלי ללמוד מהמתמודדים ולקבל מושגים וכמובן לשמוע את דעת המומחים
(ואני מתכוונת לאברום לייב)
באמת מהתחלה לא הבנתי את הקונספט איך אפשר לשפוט מי יותר טוב כשכל אחד מציג כשרון אחר? -
פוסט זה נמחק!
-
@יואלי-דיקמן יש שם מלא דברים לא שוויונים בין משתתפים.
חלק שופטים שאני שם אותם בכיס הקטן בהבנה במוזיקה.....
אני ספציפית יודע על משהו שאסור לי להגיד. על איזה מתמודד רציני שהשופטים לא אהבו אותו, וכל המאזינים התעצבנו על זה, כי הוא איש דיי מוכר.
אח''כ אמרו לי שזה היה מכור מראש וירדו עליו כדי שיהיה מעניין ומגוון......הרעיון שהם באים להראות למתמודדים זה שהם יבחרו מאסטרו.... שזה אומר בן אדם מטורף באיזה משהו מוזיקאי....
-
@אולפניסט-ברמה התחרות לא רצינית נגיד שאיזה מתמודד גומר במקום כפיים וישר שיפוט קובי סלע עם הצחוקים ובורנשטיין עם
הסיפורים שלו וכביכול לא מתיחסים למתמודדים והשופט הטוב ביותר זה אבי אילסון
-
@אולפניסט-ברמה לפי דעתי רב התכנית מכורה מראש
-
פוסט זה נמחק!
-
@אולפניסט-ברמה
באמת? מעניין מה שאתה אומר....
כן הם באמת לא הכי מבינים במחילה מכבודם מההתחלה אמרתי את זה...
צריך לשים שופטים שהם קלידנים, פסנתרנים, מעבדים, מנצחים וכאלה.... ולא זמרים כוכבים ויחצנים למינהם... זה שבן אדם הוא מפורסם לא הופך אותו למבין במוזיקה. -
הסיפורים שלו וכביכול לא מתיחסים למתמודדים והשופט הטוב ביותר זה אבי אילסון
צודק הוא באמת שופט ולא עושה לפי אם הוא אוהב את הסגנון או לא
-
פוסט זה נמחק!
-
@יואלי-דיקמן בדיוק
ממש לא חכמה מה שהוא עושה אם יש איזה כליזמר הוא מעיף אותו לשלב הבא ואם לא אז הוא מעיף אותו מהתחרות -
@אפרת-גלבוע צודקת לגמרי.
למרות שגם בורנשטיין יודע לנגן על אקורדיון ופסנתר...
אבל דוקא אני חושב שצריך להביא חברה מפורסמים אבל גם מבינים... כדי שהציבור לא סתם ירד על התכנית....למשל שיביאו את יואלי דיקמן. שרוליק מנדלסון. עדי רן (כמה שצוחקים עליו הוא מבין מטורףףף.
לא חסרים.....