תחרות "המאסטרו" מבית קול חי במוצ''ש חי עם מנחם טוקר
-
@Avital-2
לי זה נשמע מוזר כל התכנית ואני באמת
לא מבין למה טוקר לא עושה עוד עונה לקלידנים זה היה ממש טוב ולדעתי גם התכנית הקודמת של המלחינים שיעממה כי זה יותר מקצועי אולי אבל זה לדעתי לא משהו שתופס מקום אצל הציבור שצופה בזה כמו הקול הבא או הקלידנים -
@שמעון-h אמר בתחרות "המאסטרו" מבית קול חי במוצ''ש חי עם מנחם טוקר:
@Avital-2
לי זה נשמע מוזר כל התכנית ואני באמת
לא מבין למה טוקר לא עושה עוד עונה לקלידנים זה היה ממש טוב ולדעתי גם התכנית הקודמת של המלחינים שיעממה כי זה יותר מקצועי אולי אבל זה לדעתי לא משהו שתופס מקום אצל הציבור שצופה בזה כמו הקול הבא או הקלידניםלא משנה מה תאמרו זה התוכנית אם הכי הרבה רייטינג!!
לא איזה המצאה אתה יכול לבדוק!
ברור שהקול הבא היה יותר מעניין אבל גם בזה יש משהו ממש יפה שופט אורח, והצבעת הרמזור, ועוד...
חוץ מזה שאתם לא מבינים איך עובד התחרות מי יזכה, ומה ההשוואה, ועד אלפי דברים שאתם לא מבינם
בכל אופן התוכנית מאד חמודה וסמכו על טוקר שהוא ידע איך לנהל את זה בהמשך שזה יהיה מסודר -
-
@צורחץ אמר בתחרות "המאסטרו" מבית קול חי במוצ''ש חי עם מנחם טוקר:
@יונתן-פ ראית את הקול הבא? שם היה רייטינג מטורף לגמרי כאן השופטים ישנוניים....
כן ודאי שראיתי!!
אני גם אמרתי שהקול הבא הכי מטורף!!
והוספתי שבמציאות {אפשר לבדוק} זה תוכנית עם הכי הרבה רייטינג
גם אני בדעה לעשות שוב הקול הבא, או שוב הקלידנים, אבל בסה"כ אחלה תוכנית
וראית שהרבה לא כל כך התחברו כי הם לא הבינו איך זה הולך, לא הבנתי מה הבעיה טוקר יסביר בהמשך!!
שוב: יש לתוכנית הזו משהו מעניין כמו שאמרתי הצבעת הרמזור, הפטיש ועוד הרבה דברים מעניינים!!!||חוץ מה שבקול הבא מי שמתחבר לשירה וכד'ו ראה {ועוד חלק שלא} לא חשוב
אבל בכל אופן פה כל מי שמתעניין במוזיקה זה אמור להיות לו מעניין כי זה חיבור של כל הסוגים || -
@ac1 אמר בתחרות "המאסטרו" מבית קול חי במוצ''ש חי עם מנחם טוקר:
ראיתי את כל הפרקים עד עכשיו , והדבר היחיד שהבנתי, זה שלא הבנתי את הקונספט של התוכנית...
כלומר, הכל טוב ויפה, אולפן מושקע, גרפיקה מצוינת, מתמודדים באמת באיכות טובה,
אבל מה יהיה בסוף??? לאן זה יכול להתקדם??
אני באמת מקווה שהם יודעים מה הם עושים, כי עד עכשיו זה לא נראה ככה....
וחוץ מזה לדעתי צריך דחוף להעיף משם את בורשטיין, כי זה כבר בגדר אכילת ראש... ובלי שום תועלת!
וגם, מעניין למה בסוף מני הולנדר לא שופט..? (הוא היה אמור ליהיות במקום בורשטיין)||באתי לשים לייק באמצע שקראתי וכשהמשכתי ביטלתי מייד||
בורשטיין הוא אחד מהסיבות שאני עדיין צופה בתוכנית- ומה קשור מני הולנדר למוסיקה???..