תחרות "המאסטרו" מבית קול חי במוצ''ש חי עם מנחם טוקר
-
חייב לציין, בקשר לתחרות הזו, שהיא עושה רושם ממש לא מקצועי, בהיעדר מטרה מוגדרת, או יעד ברור.
אם המטרה היא לגלות איזה שהוא כישרון מוזיקלי רב תחומי, "מאסטרו" מישהו שיש לו ראש ויודע לנגן על הרבה כלים ומעל הכל יודע לעשות מוזיקה, כמו מנהל תזמורת/ מעבד, אז למה הורידו כאלה בגלל ש"יש לנו מספיק מתחומם" או ש"הוא לא היה מספיק טוב" (במה שהוא הציג) אפילו שהידע המוזיקלי שלו לא רואה את הילד פלא/ קלידן זמר (בלי לזלזל באף אחד ספציפי, אני מתכוון לרעיון)?
ואם המטרה היא למצוא משהו יחודי, משהו כמו התכנית הבי"ל "גו טאלנט" ("מציאת כשרונות" בכל דבר לא רק במוזיקה), אז מה ההיגיון ברעיון במוזיקה בלבד, בכלל למה שיוצר שכותב יפה יהיה יותר טוב ממנהל תזמורת, מה הקשר, ואיך יהיה זוכה אחד, הרי זה תחום מוגבל, מוזיקה בלבד, ולמה שמתופף, טוב ככל שיהיה, יהיה יחודי בתחום המוזיקה ? (בשונה מהתחרות שהוזכרה לעיל) -
פוסט זה נמחק!
-
@Avital-2 אמר בתחרות "המאסטרו" מבית קול חי במוצ''ש חי עם מנחם טוקר:
ואם יחיאל אפיק עלה??
כתבו למעלה שהוא עלה...
-
@יונמיוזיק לא הןא קיבל צהובים
-
מישהוא יכול לעלות לי בבקשה רק את הביצוע של עקיבא ברוקר
-
@כוכבים-נופלים נכון. ובחרו בו יותר ולכן הוא עלה.
-
עקיבא גרוסברגר הוציא סינגל חדש עכשיו
-
מאור חיים הוא מעבד מטורף לא יודע מה קרה לו במאסטרו מצטער אם הייתי שופט אני הייתי מביא לו או צהוב או אדום
וזה לא שהוא לא טוב פשוט ממה שהוא ביצע שם לא התלהבתי .
-
לדעתי בגמר יהיה את
אלעד אלדד
יוחנן בלייך
דוד קליגר
ישראל מאיר טיירי
אלקנה אדרי -
@מאיר-ג מה יש לכם נגד המאסטרו לדעתי התוכניתת הכי מענינת והכי טובה
הפקה מטורפת
אמנים מענינים
אחלה שופטים
ואם תגידו שבשלב החברותות יהיה סיבוכים אני יודע מה הולך להיות בחברותות אני אמנם לא יכול לספר אך מחכה לכם משהוא מעניין ממש לא מתנגש אחד בשני -
@מוח-שליט-על-הלב הדבר שהכי מעצבן אותי שזה תחרות ללאהגדרה ובעצם אין בגלל זה תחרות כי כל אחד מתחרה על משהו אחר