תחרות "המאסטרו" מבית קול חי במוצ''ש חי עם מנחם טוקר
- 

@מישהי-מאמי אשמח 
- 

@אני-ואני אמר בתחרות "המאסטרו" מבית קול חי במוצ''ש חי עם מנחם טוקר: @יהודה-גלר יש לך את הביצוע שלך ? מה מחתימים אתכם שלא תגלו ? לגבי החתימה, לא החתימו אותנו אבל זה הגיוני אז אני מכבד... 
- 

פוסט זה נמחק!
- 

@איציק-דדיה חלילה, הכל טוב:) 
- 

@אני-בעצמי-4 (גם אני מביתר) 
- 

מישהו יכול להעלות פה את התוכנית האחרונה של המאסטרו במגיקוד? 
- 

@אני-בעצמי-4 לא נפתח לך יוטיוב? או אתר קול חי? )פשוט יקח לזה שעה להעלות את כי זה כבד...)  
- 

@מישהי-מאמי אמר בתחרות "המאסטרו" מבית קול חי במוצ''ש חי עם מנחם טוקר: @אני-בעצמי-4 לא נפתח לך יוטיוב? או אתר קול חי? )פשוט יקח לזה שעה להעלות את כי זה כבד...)  זה הבעיה שיוטיוב חסום לי ובקול חי זה כל הזמן נתקע לי... 
- 

@אני-בעצמי-4 אמר בתחרות "המאסטרו" מבית קול חי במוצ''ש חי עם מנחם טוקר: מישהו יכול להעלות פה את התוכנית האחרונה של המאסטרו במגיקוד? בבקשה 
 להוריד כוכביות
 https://send.magicode.me/send-file/file/ab3**************d35c7fe7e2c8ac7c3bc879cebb46e6416278d/view
- 

@יוסף-דוד-ותזמורתו אמר בתחרות "המאסטרו" מבית קול חי במוצ''ש חי עם מנחם טוקר: @מאן-דאמר-0 העניין בתוכנית זה שגם מעבד מול תזמורת מול ילד פלא ,זה הקטע של התוכנית זה הגיוני לדעתך להשוות ? 
 זה כמו להשוות - עגבניה - לחם - וצימוקיםאגב --דוקא מאוד אהבתי את ההסבר שלך --שמחפשים מישהו "ראש גדול" --עם מנהיגות 
 זה כבר נשמע הגיוני
- 

יבחרו בסוף את מי שפנומנלי בתחום שלו 
- 

@אנונימית-1 אפשר לדעת מה הפרוש המילולי של המילה פנומנלי? 
- 

מוכשר ברמות,מבריק 
- 

@BINYAMIN-OFFICIAL 
 שֶׁיֵּשׁ בּוֹ מִתְּכוּנַת הַפֵנוֹמֵן (בַּהוֹרָאָה 3), בִּלְתִּי רָגִיל, שֶׁאֵינוֹ מָצוּי: פְּלוֹנִי מִצְטַיֵּן בְּזִכָּרוֹן פֵנוֹמֵנָלִי
- 

@מיאה-ב אמר בתחרות "המאסטרו" מבית קול חי במוצ''ש חי עם מנחם טוקר: @איציק-דדיה אמר בתחרות "המאסטרו" מבית קול חי במוצ''ש חי עם מנחם טוקר: @משה-0527 בבקשה הוכחה חותכת אין מה להתכווח אתה כנראה לא ראית עוד צילומים קודמים שלהם. 
 הם מגיעים פעם פעמיים בחודש לאולפן ליום שלם של צילומים ל 4 שבועות בערך וכל שבוע עולה התוכנית ולכן אנחנו לא יודעים בוודאות אם זה יעלה השבוע.
 אם זה יהיה השבוע נשמח ממש...אז זה אומר שהם יודעים/ מתכננים מי זה שיעלה בשבוע הבא בלי הצבעת השופטים/מאזינים ? 
- 

@מנגן אמר בתחרות "המאסטרו" מבית קול חי במוצ''ש חי עם מנחם טוקר: @מיאה-ב אמר בתחרות "המאסטרו" מבית קול חי במוצ''ש חי עם מנחם טוקר: @איציק-דדיה אמר בתחרות "המאסטרו" מבית קול חי במוצ''ש חי עם מנחם טוקר: @משה-0527 בבקשה הוכחה חותכת אין מה להתכווח אתה כנראה לא ראית עוד צילומים קודמים שלהם. 
 הם מגיעים פעם פעמיים בחודש לאולפן ליום שלם של צילומים ל 4 שבועות בערך וכל שבוע עולה התוכנית ולכן אנחנו לא יודעים בוודאות אם זה יעלה השבוע.
 אם זה יהיה השבוע נשמח ממש...אז זה אומר שהם יודעים/ מתכננים מי זה שיעלה בשבוע הבא בלי הצבעת השופטים/מאזינים ? לא. 
 היו עד עכשיו הרבה מתמודדים.
 צילמו ביום מרוכז כמה ונתנו לקהל לבחור.
 ביום המרוכז הבא צילמו את מי שהקהל העלה.
 בשלב הקרוב של "ראש בראש" אין הצבעת קהל