תחרות "המאסטרו" מבית קול חי במוצ''ש חי עם מנחם טוקר
-
@אלי-פקרביץ נכון לגמרי. גם לתוכנית עצמה אין קונספט ברור כל כך ופשוט עם שופט אחד אוהב גיטרה והאחר קלרינט אז פשוט זה מה שימשיך הלאה...
גם ירדו ממש מהתוכניות הקודמות@מישהי-מאמי את צודקת, אבל בביצועים שלהם שם הם לא הביאו את המיטב...
גם מביאים מישהו לדוגמא שיעשה על תופים ואז הם מלווים אותו. לא הבנתי, את מי בוחנים??
-
לסיכום- תוכנית המאסטרו היא לא התוכנית הכי מקצועית... ובכלל- כל הרעיון פה שגוי שהרי אי אפשר להשוות בין כנר לזמר או די גיי בקיצור- לא הגיוני
אבל.... אני רואה את התוכנית נטו בשביל המתמודדים - לראות סגנונות שונים ש למוזיקה... ללמוד רעיונות שונים וכולי ממש לא מעניין אותי מה השופטים חושבים... -
@מישהי-מאמי כנראה שלא ראית תוכניות במקומות אחרים... הרמה פי כמה יותר גבוהה ממליץ לך לראות
-
@אלי-פקרביץ תני דוגמאות לתוכניות יהיה מעניין להשוות
-
@אלי-פקרביץ לא סתם לסוסנה יש כזה שם טוב בציבור החרדי.
ודווקא ראיתי אבל לא היה שם תזמורת -
@מישהי-מאמי בואו שהשופטים שופטים לפי מה שהם חובבים ולא לפי מה שצודק ,אבי אילסון שופט כל שיר ברמה מקצועית ולא לפי סגנון וככה צריך לשפוט כי כל הרעיון של שופט הוא אוביקטיביות וגם מנחם כל הזמן משפיע עליהם וזה לא תפקידו ולפעמים בא לי לצרןח להם זה מאסטרוווו ולא מה שאתם אוהבים! למרות שאחרי הכל זה תכנית עם נתונים טכניים מאוד גבוהים.
-
הזמר בשיר הזה התמודד במאסטרו??
דודצ'קה - שירת חיי.mp3 -
@בינינו-לא-משנה
לא , זה חבר שלי מהישיבה . -
@בינינו-לא-משנה צודק/ת זה באמת דפוק גם אני כתבתי את זה למעלה...
אני חושבת שהם מגזיזמים אבל מצד שני באמת סיבכו אותם - כלומר, מאוד קשה להם לשפוט מקצועית, אבל בצדק... איך הם אמורים לשפוט בין מתופף לזמר ויוצר? - אז הם שופטים כל אחד לפי מה שהוא אוהב...
ועם כל העצבים שבדבר - זה מובן מאוד!! -
@בינינו-לא-משנה אמר בתחרות "המאסטרו" מבית קול חי במוצ''ש חי עם מנחם טוקר:
@מישהי-מאמי לצרןח להם זה מאסטרוווו ולא מה שאתם אוהבים! למרות שאחרי הכל זה תכנית עם נתונים טכניים מאוד גבוהים.
הטעות הגדולה היתה בשם של התחרות --"מאסטרו" -- שם יותר מידי מפוצץ כי מצפים
למישהו וואו -כמו דיקמן הבא --ואין דבר כזה --גם לא דומה
היו צריכים לקרוא לתוכנית נגיד --"הכישרון הבא "-- ואז כל אחד היה נבחן בתחום שלו
בלי קשר לאחרים --האם הוא כישרון בולט בתחומו - או עוד מישהו||מקווה שהובן הרעיון ||
-
מה יש במקום המאסטרו?
||זוכרים את הימים שהשורה של המשתמשים למעלה הייתה מפוצצת במוצש ||
-
@איציק-דדיה היום ספיציפית יש את מוטקה בלוי אבל מסתבר שכל מוצש יעשו משו שמתאים לתקופה
-
פוסט זה נמחק!
-
@אלי-פקרביץ למה אתה חושב שישראל סוסנה בנוני?
-
@יוסף-דוד-ותזמורתו ישראל סוסנה מס 1
-
@איציק-דדיה השאלה במה?
-
@יוסף-דוד-ותזמורתו בתור תזמורת הוא תותח גם בשקט גם בדאנס בהכל
||טוב שניזכרת להתחבר עכשיו חחח||