תחרות "המאסטרו" מבית קול חי במוצ''ש חי עם מנחם טוקר
-
@הדרי אירוע הגמר יהיה במוצ"ש בראשית. השמועה אומרת שהולך להיות אירוע מושקע במיוחד עם חשיפה של דבר שכמותו עוד לא היה. ימים יגידו.
-
@חכם_בלילה אכן כן.
-
@יוסף-דוד-ותזמורתו
זה אתה?!

@מרב כן,כולם מוזמנים.
הגעתי עד שלב הראש בראש מול חיים פלאם(מעבד).ברוך השם סוכות מלא לי ככה שאת שלי עשיתי, בעזרת השם עוד ניפגש הרבה בשמחות.
-
@מרב כן,כולם מוזמנים.
הגעתי עד שלב הראש בראש מול חיים פלאם(מעבד).ברוך השם סוכות מלא לי ככה שאת שלי עשיתי, בעזרת השם עוד ניפגש הרבה בשמחות.
@יוסף-דוד-ותזמורתו
ואייי ממש שמחים בשבילך....!!!
תצליח!!! -
@מרב כן,כולם מוזמנים.
@יוסף-דוד-ותזמורתו
חיים פלאם הוא מקסים אבל הוא ממש לא בתחום שלך ואין לי ספק ששניכם תותחים כל אחד בתחום שלו..
רק מענין אותי איך יעשו השוואה בין שני תחומי העיסוק שלכם.. -
@יוסף-דוד-ותזמורתו
חיים פלאם הוא מקסים אבל הוא ממש לא בתחום שלך ואין לי ספק ששניכם תותחים כל אחד בתחום שלו..
רק מענין אותי איך יעשו השוואה בין שני תחומי העיסוק שלכם..@בינינו-לא-משנה נכון,
מעניין איך ישלבו -
@שמואל-דוד לא אמרו חמישי??
-
@יהודה-גלר לא יודעת,
זכור לי חמישי, -
@שמואל-דוד מנחם פרסם כך שזה ביום ראשון בשמונה בערב
-
@יוסף-דוד-ותזמורתו
ואייי ממש שמחים בשבילך....!!!
תצליח!!!@מרב תודה רבה.
עם כזה פורום תומך זה רק להצליח ברוך השם -
יום היום תוכנית??
-
@חכם_בלילה יש?? או לא נראלי לא..
-
@חכם_בלילה אין היום
יש מחר -יןם ראשון בשעה 8 בערב... -
ביום ראשון, א' דחול המועד: המאסטרו
תחרות הכשרונות המוזיקליים של מוצ"ש חי בפרק חצי הגמר! 14 מוזיקאים מתמודדים על מקום בשלב הגמר של תחרות המאסטרו, ב משימת חצי גמר מאתגרת ומפתיעה! ראשון, א' דחוה"מ |
20:00
להאזנה ולצפייה בקול חי / קול חי מיוזיק
https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/ultramsgmedia/2023/9/8864/f04fb64e57ea768f8f7571f04e990976 -
@יהודה20 הקול הבא היה יותר ארוך מהמאסטרו? זה מרגיש כאילו הם לא היו בקושי בתחרות...
-
@יהודה20 הקול הבא היה יותר ארוך מהמאסטרו? זה מרגיש כאילו הם לא היו בקושי בתחרות...
@מישהי-מאמי הקול הבא היה טיפה יותר ארוך
-
@מישהי-מאמי הקול הבא היה טיפה יותר ארוך
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות