תחרות "המאסטרו" מבית קול חי במוצ''ש חי עם מנחם טוקר
-
@MUSIC-2 כן.לא אהבתי בכלל את הביצוע וכולם שם עפו עליו ממש מוזר...אבל הביצוע שלו בשלב הראש בראש היה וואווו
-
@MUSIC-2 השיפוט שלהם ממש מוזר ובורנשטיין בכלל מצחיק אותי מצד אחד הוא נראה אחד כזה שלא מחובר למה שקורה בעולם לא מתחבר למוזיקה החדשנית ומצד שני שבדקתי עליו הוא מצטלם עכשיו לאיזשוהי סידרה ובקיצור בן אדם לא ברור..גם כן קובי סלע מצד אחד מייחצן 90% מהשירים שיוצאים היום ומצד שני רק יורד על מצב השירים היום..
-
@ויווש כן אני גם ממש לא מבינה מה הלוז של הבן אדם...
מקטר על איזה טראנס קטן או מישהו שלא שר בדיוק בעיבריס שלו, וגם מצטלם לכל מיני מרעין בישין עם כל מיני מפוקפקים||ומפוקפקות...||
לא ברור...
-
@ויווש בואי נגיד שקוראים לזה משחק מכור...
הם יודעים בהפקה טוב מאוד את מה ואת מי הם רוצים,
וקובי סלע לדעתי הוא רייטינגמן למהדרין....
ולמרות כל זה נחמדה התוכנית הזאת....
ואוח!, אני בהלם על בורנשטיין, כבר חשבתי אותו לרבי או משהו כזה.. -
@MUSIC-2 זה כבר נמשך ללשון הרע...בואו נעצור כאן
-
צודקות....
תודה. -
תקשיבו יש לי שאלה
אני לא ממש עוקבת אחרי המאסטרו ושמתי לב שיש משתתפים שלא מוכרים לי מהאודישנים
אלעד אלדד
וגם שתי התזמורות -
@NAAMA-0 אז אולי לא ראית את כל האודישנים? אלעד עפו עליו מההתחלה..
-
@NAAMA-0 היו כמה שנדחפו ישר לתחרות בלי אודישן
-
@צוציק ??
בלי אודישן, כנראה פרוטקציות...?? -
@בינינו-לא-משנה @אילה1 אני לא זוכר שמות אבל אני זוכר שדיברו על זה כאן למעלה וזה כאלה שנזכרו מדי מאוחר ונכנסו בפורטקצייה .
-
בבקשה אל תכתבו מי זה.... עמ"י במלחמה אז בבקשה בלי לשוה"ר ורכילות!!
תרבו באהבת ישראל -
@מישהי-מאמי צודקת,
תתחזקו ונרבה באהבה לזולת, המצב בכלל לא פשוט...||דוד שלי עכשיו בכפר עזה והוא ממש בהלם, רואה דברים זוועה, מאכיל שם תינוקות שההורים שלהם ניפטרו, המפקד שלו נרצח עכשיו ויש לו כמה חיילים פצועים, הוא ממש על הפנים, כולו שבור- והוא ממשיך להילחם כדי לעזור לעם ישראל
בבקשה תתפללו לרפואת כל החיילים להצלחה ואם אפשר לקבל משהו קטן להצלחה ולרפואה של ישראל רפאל חננאל בן אביגיל,
תודה לכולם || -
@Shlomo-0
וואו איזה יופי!! נשמח שתביא למקצב גם את אלחנן הזה ותעלו לנו הרבה בצועים ביחד -
@NAAMA-0 נראה לי שלא ראית את הפרקים.
אני נמצא בפרק 5 אז לבדוק בבקשה.
וגם אלעד אלדד היה באודישנים.
יש כמה אודישנים שנפלו בעריכה אבל היו בפרקים (אל תשכחו שהיו חייבים להכניס את זה שווה למספר פרקים וגם בתוך הפרקים עצמם)
4007/4219