תחרות "המאסטרו" מבית קול חי במוצ''ש חי עם מנחם טוקר
-
@מישהי-מאמי
@אני-ואני כתב בתחרות "המאסטרו" מבית קול חי במוצ''ש חי עם מנחם טוקר:מישהו יודע איך משיגים כרטיס להמאסטרו?
-
@אני-ואני כתוב בפרסום שלזה שהפרטים להרשמה יהיו בזמן אוויר, תנסו לשמוע..
-
@פונץ-בננה אשמח שתגידו לי איפה אפשר להשיג כרטיס
תודה מראש -
@BINYAMIN-OFFICIAL אני פחות מאזינה לתוכנית..
אז אין לי איך לומר לכם פרטים, אולי חלק המשתמשים פה שמאזינים לזמן אוויר יוכלו לעזור. -
במוצ"ש הקרוב בעז"ה זה קורה: מתמודד מעוטף עזה ומתנדבים שהצילו חיים תחת אש - מגיעים להתמודד ולהתחזק בפרק מיוחד של גמר המאסטרו בשידור חי! המאסטרו - הגמר הגדול! מוצ"ש | 22:00 | להאזנה ולצפייה בקול חי ובקול חי מיוזיק
-
לכל זמן ועת: נדחה שידור גמר תכנית 'המאסטרו'
קבוצת קול חי מודיעה על דחיית שידור גמר תכנית המאסטרו, זאת על אף שהתכנים הותאמו לימים הללו. במקום זה, יתקיים משדר מיוחד של שירי תפילה וחיזוק להצלחת עם ישראל ולשמירת הלוחמים
כקבוצת התקשורת הגדולה במגזר החרדי, וכמר שמובילים במלחמה את 'חיל החיזוק' של עם ישראל הכולל מערך שידורי תפילה ואמונה להצלחת המערכה, בשילוב פעילות נרחבת ומקיפה של התנדבות וחסד בכל רחבי הארץ – הנהלת קול חי מודיעה על דחיית שידור 'גמר המאסטרו' שאמור היה להתקיים בחנוכה. זאת, למרות שכלל התכנים הותאמו לימים הללו.
מהנהלת הרדיו נמסר כי "לכל זמן ועת וזו עת להתפלל ולהתחזק. זה מה שנמשיך לעשות בעז"ה, כולל במוצ"ש הקרוב, במשדר חלופי מיוחד עם מנחם טוקר של שירי תפילה וחיזוק – להצלחת עם ישראל, להצלחת ושמירת הלוחמים ורפואת הפצועים".
-
אחרי הביטול: מתמודדי המאסטרו במשדר מיוחד של תפילה ונחמה
מוצ"ש חי עם מנחם טוקר: הערב בשעה 22:00 זיץ שירי תפילה ואמונה עם הזמר והיוצר ר' יוסף קרדונר, ומיד לאחר מכן: בעקבות דחיית אירוע הגמר – מתמודדי גמר המאסטרו מגיעים לאולפן מוצ"ש חי עם מנחם טוקר לשידור מיוחד עם שירי תפילה ונחמה | השידור יחל בשעה 22:00 | הצטרפו:
https://m.93fm.co.il/radio/967855/?utm_source=site&utm_medium=search
בהמשך גם קישור ליוטיוב -
-
@יוסף-דוד-ותזמורתו איזה ילד נשאר???