תחרות "המאסטרו" מבית קול חי במוצ''ש חי עם מנחם טוקר
-
אז כל השאלה היא אם יש שבוע הבא תכנית פעם אחרונה לפני פסח או שהפעם הבאה תהיה אחרי שבועות/ל"ג בעומר
-
אז כל השאלה היא אם יש שבוע הבא תכנית פעם אחרונה לפני פסח או שהפעם הבאה תהיה אחרי שבועות/ל"ג בעומר
@ציפה-קלאסיק למה שלא תהיה תוכנית שבוע הבא כולה להעלות את הצילומים מלפני חודש לאתר
אה וגם לעשות את זה בשידור חי
-
הביאו את מאור חיים? קטע....... ברור שזו פרסומת! אני זוכרת שבקול הבא 3 הביאו את אוהד באחד מהפרקים........ -
הביאו את מאור חיים? קטע....... ברור שזו פרסומת! אני זוכרת שבקול הבא 3 הביאו את אוהד באחד מהפרקים........@כ-פ אמר בתחרות "המאסטרו" מבית קול חי במוצ''ש חי עם מנחם טוקר:
אני זוכרת שבקול הבא 3 הביאו את אוהד באחד מהפרקים........
אבל לא בתור מתמודד
-
אפשר לעלות את התוכנית במגיקוד
-
אפשר לעלות את התוכנית במגיקוד
-
@ציפה-קלאסיק כנראה תהייה תוכנית שבוע הבא!!!
מנחם טוקר העלה הסרטה של מאחורי הקלעים של המאסטרו וקובי סלע היה עם עניבה של של "פסח מצה...
ויוסי פרנקל השופט אורח -
@ירח מזתומרת עולה בלי הצבעה?
אתה מדבר על פסנתרן השני? נראה לי שהוא נפל לא? -
@ירח מזתומרת עולה בלי הצבעה?
אתה מדבר על פסנתרן השני? נראה לי שהוא נפל לא?@עולה-מן-הצללים לא הוא היה כתום
-
אני צריך לשלוח את המאסטרו פרק 10 במייל מיוזיק. ואני צריך שזה יהיה בדרייב.
יש למישהו את המאסטרו בדרייב לשלוח לי? תודה. -
אני צריך לשלוח את המאסטרו פרק 10 במייל מיוזיק. ואני צריך שזה יהיה בדרייב.
יש למישהו את המאסטרו בדרייב לשלוח לי? תודה.@יונמיוזיק בבקשה להוריד כוכביות
https://drive.google.com/******file/d/1dgZkpskzEoqeKrsp3qM_d46xYcQlND4V/view?usp=sharing -
@יונמיוזיק בבקשה להוריד כוכביות
https://drive.google.com/******file/d/1dgZkpskzEoqeKrsp3qM_d46xYcQlND4V/view?usp=sharing@אלעזר-כהן-0-2 ואוו תודה רבה!! ממש עזרת לי!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות