תגובות - "ממקצבה למעשה" טור אישי:
-
@shin אהבתי מאוד את הראיון עם שמואל, אם כי הייתי שמח שיהיה יותר ארוך...
יש לי הצעת ייעול - שתעשה ראיונות בסגנון התכתבות, אני יסביר:
תקים למרואיין חשבון "מקצב" פיקטיבי, וכמו שאנחנו מתכתבים אחד עם השני אז תתכתבו ככה.
הדף יהיה חסום לצפייה לכולם, ורק בסיום הראיון יהיה לנו אפשרות גישה לדף, אחרי עריכה ושות'.מה נרוויח?
אחד - נוכל לראות מה המשתמשים חושבים (דרך לייקים) על כל שאלה ותשובה...
שתיים - זה יהיה הרבה יותר מרווח ונעים לעין.
שלוש - נרוויח שלזמר יהיה חשבון, ואולי הוא יכנס מפעם לפעם...
@NTZ @צוות-פיקוח האם זה אפשרי?מי בעד?
-
@טכנאי-קיובייס-12 בעד לגמרי שאפו על החשיבה!
-
פוסט זה נמחק!
-
-
יפה מעוד הטור הזה רציתי להוסיף נקודה למחשבה!!!
כל הקטע שיש אנשים שנכנסים לפורום בלוק כאילו הם הולכים להיות זמרים או שהם הולכים להיות DJ ענקים ותכלס כלום ויש גם את הללו שכן מבינים קצת אבל לא שווים את כל הפרסומת שיעשו להם כי זה סתם יעשה להם בושות
אבל זה לא אומר שמקצב זה דפוק כי בכל זאת יש כאן אנשים שמבינים המון ועוזרים
אני לא יפרט הרבה אבל מי ששם לב המשתמש @מקצועיות יש לו המון ידע ואם אתם רוצים לשאול משהו על מוזיקה אז במקום לפתוח גוגל אתם יכולים לפתוח מקצב ולשאול אותו
כנ"ל גם @shin שיש לו הרבה ידע ולא סתם הוא מצליח עם כל השירים ויש גם עוד משתמשים שגם רצו להוציא סינגל ולא הצליח להם וחושבים למה לו כן ולי לא אז אחרי חמש שנים של כתיבת לחנים תתחילו לחשוב אייך להצליח וגם @טכנאי-קיובייס-12 שיש לו המון ידע הוא פשוט נס לפורום המו שואלים אותו והוא עונה לאחד אחד!אז אם אתה חושם להוציא סינגל תיכנס לפרופילים של החשובים והמקצוענים של מקצב ותחשוב שוב לפני שאתה יוצא להקליט
-
או קי @shin אז כמו תמיד, אתה צודק ומעלה את הכל בצורה מושלמת.
איך אמרת (כתבת)?
אין ענין להפיץ את ה"יצירות שלכם" הן לא מספיק טובות!
איפה העניים, או במקרה הזה האזניים של האנשים?
למה לגרום לאחרים פדיחה בשביל היוצר?
זה לא הכי נעים בעולם וממש לא שווה את הפרסום.
לפעמים צריך להעמיד לאלו שמולנו מראה מול הפרצוף ולהגיד לו, אחי, זה לא זה. נקודה.
אבל, ואת זה אני ממש לא מבינה, איפה השכל הישר שלכם?
נעימים לכם הפרצופים, ההתלחשויות, (הטורים... ) ...
העולם אוהב כאלו שמכירים את מקומם. אתה טוב בכתיבה - תכתוב, טוב בהגות - תחשוב, טוב בשירה - תשיר.
אבל תכיר את עצמך!!!
הנה, אני לדוגמא מחוברת מאוד לשירה, אבל מעשית?
אין לי את זה!
אני די מרובעת... (אפילו מאוד)
אז לא!!!
אני טובה בדברים אחרים, ועושה אותם.
כי יש לי כלים אבל אני צריכה לדעת להשתמש איתם נכון.אגב, @shin עד עכשיו היתה לי איזו בעיה בכתיבת תגובות. משהו לא עבד מספיק טוב. אבל עכשיו, לקראת הטור שלך, סדרו לי את הבעיה.
בול בזמן. -
@shin מסכים איתך לגבי מי שבאמת אין לו טיפת כשרון והוא בכלל לא "בפרשה"- שלטובתו ולטובת הסביבה שיפרוש בכבוד מהתחום..
אבל הבעיה היא שיש הרבה אנשים מאד מוכשרים שבהתחלה לוקח להם זמן לפתח את הכישרון ולכן הם נשמעים גרוע (ומי בהתחלה לא נשמע גרוע?)
והם עלולים לקרוא את זה ולהשתכנע שהם באמת לא בכיוון! למרות שהם בדיוק בכיוון..
אז אני לא יודע איך אפשר לדעת מי עוד לא פיתח את הכשרון ולמי אין כשרון בכלל,
אבל מספק צריך מאד להיזהר לא להרוס למישהו את החלומות ואת הקריירה,
ומי שאולי כן מוכשר, גם אם הוא נשמע גרוע וגם אם כל העולם דואג להסביר לו את זה- שלא יעיז לפרוש! -
@אהרן-נחום נכון מאוד.
גם לזה יש משמעות של "לפספס את האוטובוס" אם אתה כישרוני ומאבד את זה או את הזמן לזה בהמשך החיים...
צריך לעשות את זה בזמן או לא לעשות את זה בזמן,
זה המסקנא.
(והנפק''מ להתייעץ עם בני אדם מתאימים- כמו חברי הפורום רק שלא יהיה בלתי נעים כמו להעלות הקלטות שלך שר על 0
או לכתוב שירים מגוחחים שלא לומר מפדחים.. אלא להתחיל בקטנה ואז להיחשף אט אט....
אנקדוטה מעניינת הטור הראשון שלי נכתב כאן כמעט שנה אחרי שהציעו לי [החל מקום הפורום].....) -
-
-
-
@shin
קודם כל יש לך כתיבה קולחת ותובנות יפות, שאפו!
בנוגע למה שהעלית עכשיו
לא כל כך הצלחתי להבין אותך, מה אתה רוצה ממנו?
אם סגרת איתו מראש עד שעה מסוימת, ברור שכל דקה מעבר זו בחירה שלו אם להישאר, מה יצאת עליו??
למה לא "תגדיל ראש" ותתחשב באירוע שיש לו גם מחר??
(כמובן שלגבי הניתוק מהקהל וכו' אתה צודק במאת האחוזים, ולדעתי הרבה מהמתחילים ככה, עד שהם משתפשפים ולומדים איך לקיים קשר בריא עם הקהל) -
@נגינתי מדובר באותה קורונה עם מוטצייה אחרת...
הבעייה היא "ניתוק מהקהל"...
אם הוא מתונן לי שזרקו עליו כובעים של פורים בבבב- פפפפוווררייים,
הבנאדם לא על הקרקע
קודם שיעשה נחיתת אונס...
אחי !! זה כל העניין.. אם אתה לא מענטש אל תהיה בכלל...
אני לא יצאתי עליו באופן כללי הוא שר סביר + ואני לא הייתי מתנגד שמישהו עם קול כמו שלו יעשה את האירוע הבא
אבל לא הוא.
עכשיו ברור ?? -
@shin דבר ראשון ואווו איזה כתיבה קולחת ועשירה כל פעם ממש כיף לקרוא!!
דבר שני אני מאוד מסכימה עם מה ש @נגינתי אמר תכלס זמר או כל אדם שיש לו עבודה יש זמנים ,קבעת איתו זמן וזהו נגמר אין מה להתווכח ,
אבל פה מגיע האבל הגדול אני ממש אבל ממש מסכימה איתך דרך ארץ קדמה לשירה ולכל דבר תכלס הזמר צודק אבל הגישה שלו הייתה מאוד לא מכבדת אותו ואת המקצוע שלו ,זמר אמיתי לא סתם עושה v ושר ופה סיימנו את העבודה ,זמר זה מקצוע עם נשמה לשיר ולחבר את הקהל ולא להיות מנותק וצריך גם דרך ארץ ואפשר גם לעגל פינות ולתת מעבר -
@shin
ברור!
לא הדגשתי מספיק שאני איתך לגמרי בנושא של החיבור לקהל, שזה חשוב לעיתים יותר מהמקצוענות, (ותכלס' עכשיו כשאני חושב על זה - מי שאין לו את זה, לא יעזור לו שום דבר ולא ילך לו בתחום הזה לעולם)
אני רק תמהתי על הקטע שהתרגזת עליו מאד שברוב חוצפתו לא הסכים להישאר אחרי הזמן שנקבע מראש... כאילו מה נסגר? מה זה קשור ל"מענטשיות"? כל איש מקצוע שמכבד את עצמו ידרוש ממך כסף על כל דקה נוספת, וזה הכי לגיטימי בעולם, לא משנה אם בפורים או בעשרת ימי תשובה,
אל תשכח שבשבילך זו מסיבת פורים - בשבילו זה שעות עבודה... -
@shin קודם כל אתה צודק לגמרי!! וזה לא רק זמר זה כל התעשייה (אני לא מדבר על אנשים ספציפיים אני אומר בכללי), בתעשייה יש לצערנו כל כך הרבה אנשים כאלה הן זמרים הן קלידנים והן מפיקים יח"צנים ועוד' , אני מאמין שאתה מבין למה אני מתכון... , יש זמרים בכללי שהם מתנשאים שזה דבר ממש עצוב שקורה המון, בשורה התחתונה אני הסכמתי עם כל מה שאמרת שמה על דרך ארץ קדמה לשירה וכ'ו.
-
@נגינתי אמר בתגובות - "ממקצבה למעשה" טור אישי::
@shin
ברור!
לא הדגשתי מספיק שאני איתך לגמרי בנושא של החיבור לקהל, שזה חשוב לעיתים יותר מהמקצוענות, (ותכלס' עכשיו כשאני חושב על זה - מי שאין לו את זה, לא יעזור לו שום דבר ולא ילך לו בתחום הזה לעולם)
אני רק תמהתי על הקטע שהתרגזת עליו מאד שברוב חוצפתו לא הסכים להישאר אחרי הזמן שנקבע מראש... כאילו מה נסגר? מה זה קשור ל"מענטשיות"? כל איש מקצוע שמכבד את עצמו ידרוש ממך כסף על כל דקה נוספת, וזה הכי לגיטימי בעולם, לא משנה אם בפורים או בעשרת ימי תשובה,
אל תשכח שבשבילך זו מסיבת פורים - בשבילו זה שעות עבודה...תקשיב. אני לא יצאתי עליו על זה שלא היה מוכן להישאר..
אבל הדגשתי..
הוא מחלק כרטיסי ביקור שיזמינו אותו לאירועים הבאים.. הוא כרגע ממש לא מוצלח..
עם 0 הזמנות ביומן (יש פרטים שהשארתי במערכת כדי לא לחשוף יותר מדי)
וככה לא עובדים !!
זה הביקורת.
אני לא אזמין אותו לחתונה אם יילך לי בול בזמן.
בלי שאסכם איתו שמראש הוא נשאר עד 1:30 בלילה...
הבנת ??!! -
@SHIMIX אמר בתגובות - "ממקצבה למעשה" טור אישי::
@shin בא הנה יש'ך דעות מענינות
הרי לשם כך הוא כותב את זה
למה אם זה לא היה מענין אז הוא לא היה כותב את זה