-
@קוקה-קולה אני ייתן לך טיפ מניסיון (לצערי)
אני מנסה למכור את האורגן שלי כבר 5 חודשיים (אוטוטו חצי שנה) והתקשרו אלי עשרות (אם לא מאות ) של אנשים ששאל,ו תיחקרו, אנשים נתקו לי בפנים, אנשים חוזרים (שמשגעים אותי מלא)
ואני בהתחלה הייתי נחמד, עונה לאנשים מסביר עוזר להם למצוא את האורגן שמתאים להם למרות שהם לא קנו ממני אז באיזשהו שלב נשברתי והחלטתי: לא אני כבר לא נחמד ועוזר להם אני נותן פרטים נטו וזהו!, אנשים רצו ממני את האורגן בחצי מהמחיר שאני מפרסם!! אנשים אמרו לי מחר אני בא ונעלמים כאלו כלום, אז אני ייתן טיפ רציני: אל תוריד את המחיר בכל כך קלות אנשים רציינים יבוא ויקחו ממך את האורגן במחיר כמו שאתה מפרסם (אולי 100 ש"ח פחות) לא להיות גמיש מידי אם האורגן טוב!! ואל תיהיה פראייר! אנשים ינסו לעקוץ אותך במחיר הכי זול ועוד טיפ (הוא גם לחיים ) לא להתייאש אם ההוא לא קנה יבוא מישהו אחר ויקנה.
אני מוכר את האורגן עם מקצבים למרות שזה אורגן שאי אפשר (בעיקרון) לשים בו מקצבים (ימאהה psr e373) אני הצלחתי איכשהו (בדרך חוקית שמותרת ע"י ימאהה) להכניס מקצבים זה למה אני לוקח יותר יקר מכולם כי שום חנות לא תעשה לך את זה!
אז אני ממליץ לך לפרסם ביד 2 במחיר שאתה חושב שהוא הוגן (ממליץ לך לבדוק מחירון {כמה האורגן עולה בחניות} )
זהו, זה כל המגלית אסתר הזאת, מקווה שעזרתי לכל שאלה\ בעיה תתיג אותי ואני יענה לך בכיף! -