שירים חורפיים
-
פוסט זה נמחק!
-
@מישהי-מאמי נכון אבל רוב השירים שמוציאים היום לא כאלה
-
@מולי-גוטמן זה לגמרי ככה.
אני זוכרת שכשקובי גרינבוים הוציא את ''ויקבץ'' טוקר אמר לו שזה שיר שמתאים יותר לבין הזמנים כזה....והחיזוק הכי גדול לדבריך/ייך הוא שהשיר הזה עף
-
@מולי-גוטמן אני לא חושבת שיש כל כך הבדל גדול הז'אנר של השירים של החורף לז'אנר של השירים בקיץ אולי המילים של הקיץ יותר מסיבות ובואו לבלות ובחורף יותר תן לי אור רע לי וכזה אבל זה רק במילים בתי העונות יש שירים קצביים ושירים דיכאונים
-
@משעמם-לי לא ממש נכון, כי בחורף לא מוציאים שירים קצביים אנרגטים (למעט יוצא מן הכלל, שזה טיפונת). @מישהי-מאמי בדיוק
-
פוסט זה נמחק!
-
@מולי-גוטמן אסור לכתוב 2 פוסטים רצוף, תעשה ערוך
-
@ב-ב נכון לא הייתי אומר שיוציאו בחורף 100% שירים קצביים, זה ברור שבקיץ (בין הזמנים) מוצאים הרבה יותר שירים אנרגטים כי שומעים ברכב, שומעים בפארק, וכו' אבל צריך להוציא יותר שירים קצביים גם בחורף, הזמר היחיד שהוציא מתחילת החורף שיר קצבי באמת זה אבי מן - "שיר למעלות" וגם זה ממש בתחילת חשוון.
-
@מולי-גוטמן לא יודעת בחיים לא חשבתי על זה
יש משהו במה שאתם אומרים לא בטוחה
אבל למה על כל דבר אתם מתלוננים!!!! -
יש משהו בחורף שגורם לנו להתכנס יותר עם עצמינו...בגלל מזג האוויר הקר והאווירה-כמו שאמרתם "מתחת לפוך..."-לכן, בחורף היוצרים מעדיפים לשחרר בלאדות עם עומק, שירים שקטים וכאלו...
בקיץ-בדיוק הפוך...הקצב של ימי הקיץ הוא שונה-אנחנו רצים, הולכים, נוסעים, מטיילים, המון בחוץ-ואז מתאים להוציא שירים יותר קצביים ואנרגטיים שפחות דורשים מאיתנו קשב ותשומת לב , אלא שירים של פאן וכיף.
עוד בעניין הזה-השיר "רגעים" של יונתן שיינפלד הוא בלאדת חורף מושלמת שלדעתי יצאה בטיימינג לא נכון בכלל(סוף בין הזמנים של חודש אב) ולכן השיר לא קיבל מספיק מקום וביטוי גם בקהל וגם במצעדים. שיר כזה היה נכון להוציא לקראת חנוכה ואפילו אחרי...יש לו וייב חורפי. -
נכון יש לזה קטע מענין
באמת השירים בחורף יותר שקטים
ניראה לי בגלל שסתם חורף זה תקופה רדומה יותר כי קר והרבה מסתגרים בבית וגם החושך נהיה מהרררר
הקיץ הוא ארוךךךך וכיף (יש הרבה סיבה למסיבה וגם חגים..)
וגם שמש זה משהו שמקפיץ את רמת המצב רוח!