מהיכן משיגים מימון להפקת סינגל?
-
@חיה-בקליפ לוקחים לעצמם מהכסף שיוצא מזה...
כמו ילדי פלא ... -
לגבי מה שכתבו, שאלו ישיש להם אולפן לא עולה להם כמעט כסף,
אז קודם כל זמר מתחיל ומתקדם, אם הוא מעוניין שאנשים יתייחסו לסינגל שלו אז הוא חייב לעשות לזה קליפ(רובם של הזמרים עושים קליפים לסינגלים שלהם ובנוסף גם לשירים היפים של האלבומים-כדי שיתפס אצל האנשים!!)
ועכשיו מיותר להגיד כמה עולה הפקה של קליפ... -
@פונץ-בננה אמר במהיכן משיגים מימון להפקת סינגל?:
@חיה-בקליפ לוקחים לעצמם מהכסף שיוצא מזה...
כמו ילדי פלא ...מה יוצא מזה כלום כסף
אבל כחו לדוגמא את שוקי סלומון לא ב"ה יש כסף לפחות מה שהוא אומר
והוא בתחילת דרכו שילם כסף לזמרים שרוצים לשיר איתו
ולא חסר כאלה מתחילים ששילמו
ואם אין כסף א1ז לך תתחנף לטוקר בשביל שישמעו שירים שלך ברדיו -
אני יודע שבתחילת הדרך ההשקעה היא יותר גדולה כדי להתפרסם ולכן רוב המפורסמים של היום התחילו מקאברים או להקות ככה שהם לא מוציאים הרבה כסף ואחרי שתיים שלוש קאברים אתה מתפרסם מספיק בכדי שישתלם לך להוציא שיר מקורי, בכללי מתפרסמים לאט לאט וזה לא משהו עם נוסחת קסם- תעבוד קשה תראה תוצאות ולעבוד קשה אומר לפרסם באתרי מוזיקה ובווצאפ ומי שיש לו אז גם ברשתות חברתיות ואפילו חברים שיפרסמו וככה כמה שיותר אנשים שיפרסמו אותך אצלהם זה יקבל יותר חשיפה עם הזמן.
ולגבי התשלום על זה אז אמנם יש כאלה שמקליטים בבית אבל מנסיון אני אגיד לך שזה לא משתווה לכשאחרים מקליטים אותך כי זה נשמע לך שאתה מעולה ולכן אתה מחליק דברים שבחוץ יתעקשו שתעשה עוד טייק שתיים, ובפועל הזמרים שמוציאים שירים לבד מתפרנסים מעוד דברים בנוסף כי אם כל חייהם זה המוזיקה אין להם ממה להתפרנס חוץ מהופעות...
אם תרצה שאקשר אותך עם אולפנים של כאלה שיוצרים פלייבקים מקוריים ובמחירים לא בשמיים אז תגיד -
פוסט זה נמחק!
-
-
יש לי סינגל מוכן שאני רוצה לפרסם
עצם הפרסום עולה לי כסף?
או שהדיון כאן הוא יותר על מחיר ההפקה, ההקלטה והיח"צ וכו'?
הסינגל שאני רוצה לפרסם הוא מחרוזת שירים שניגנתי (הקלטה איכותית)
ואני רוצה שזה יהיה ברשימות התפוצה המובילות, באתרי המוזיקה ובקבוצות המייל.לא דחוף שידור ברדיו ופרסום נוסף שיעלה לי כסף וכו'..
יש למישהו מידע בענין בשבילי?
-
הקובץ מוכן לפרסום, לא צריך שירה
הכנתי מחרוזת בסגנון של נעימות לארוע בסעודה ברקע כדוגמת הדיסק הניגון שבלב וכדו'
-
ובכל האתרים של המוזיקה ואתרי החדשות? זה גם פשוט או שזה יותר מורכב?
יש איזה גוף שיכול כבר לארגן לי הכל במקום שאני יצטרך עכשיו לפנות לכל אתר בנפרד?
-
@מ-S-0
לקבוצות במייל ולאתרים כמו המנגן חדשות-המוזיקה-להורדה וכו' יש בד"כ כתובת מייל שאפשר לשלוח לשם סינגלים חדשים,
לאתרים יותר גדולים ולרדיו בד"כ זה צריך לבוא "מבפנים" מאיזה יחצ"ן או מישהו עם קשרים (או שהם מוצאים את זה לבד)
אם אתה רוצה שמישהו יארגן לך הכל וגם יכניס לאתרים הגדולים אתה צריך כמובן לשלם ליחצ"ן -
@מ-S-0 בכללי ברוב הקבוצות לא עולה כסף לפרסם וגם תכלס הקבוצות זה לא פירסום זה פשוט לוקחים את השירים הכי חדשים ומפרסמים
אבל מיוזמייל חושבים שהם עושים טובה למישהו בזה שהם שולחים שירים ומבקשים כסף
המנגן חדשות המוזיקה ועוד כמה לא עולים כסף לפירסום
אם אתה צריך כמה מיילים של אתרים קבוצות אשמח לתת לך!