מחירים של זמרי חתונות
-
האם נשמע לכם הגיוני שזמר חתונות טוב לוקח משהו כמו 5000 לערב????
האמת שלי זה נשמע מאוד הגיוני כי למה שלא ידרשו את הסכום אם כולנו משלמים את זה כמו ילדים טובים.
אממה, אנחנו המשוגעים שנותנים לזה יד!!!
הרי ברור שאם ראשי הישיבות יקבעו שהם לא מסדרים קידושין למי שלוקח זמר ביותר מ2500 לדוג' תוך יום המחירים יורדים- בהתחייבות שלי.
והקטע הכי מצחיק, שבפורים הבחורים קורעים את הצורה בשביל להביא מלגה שבסוף זה יוצא בערך 3000 לחתן (יש עוד דברים, אני יודע אבל זה הכסף העיקרי) בעוד שיכולים לחסוך סכום הרבה יותר גדול במחי החלטה אחת ויחידה!!
ומי שיגיד שיש כאלה שרוצים ויכולים לשלם, אז או שאע"פ כן צריך לקבוע תקנה בשביל הציבור, או שיעשו התניה לתמיכה מהישיבה בכללים אלו.
(הדברים נכתבים מדם ליבי, ולכן אולי זה קצת יותר מידי בוטה.) -
@המבין-0 אין לי מעודכן כיום כי כל כמה חודשים זמר אחד מעלה ואז כמו בדומינו כולם אחריו ואז ההוא צריך להעלות עוד פעם כי יש לו אינטרס להיות יותר יוקרתי וזה לעולם לא יגמר, אבל אין זמר שמכבד את עצמו שלא לוקח פחות מ4000 ש"ח במקרה הטוב (סטייל גפני, הרצליך וקליין וכו')
והמצב בקלידנים גם לא משהו מיוחד יותר טוב אם כי שמה זה כולל את מחיר ההגברה וההובלה אז זה פחות מוגזם אם כי גם שמה אפשר לחתוך 500\1000 שח.
אני על הנושא הזה כבר שנתיים אבל אין לי זמן להסתובב אצל ראשי הישיבות למיניהם (וגם חשק...)