האם אירועים של ספרדים צריכים לקחת אמנים ספרדים, והאם המוזיקה צריכה להיות מזרחית?
-
אני יגיד דעה כספרדי: עדיף לקחת זמר שהוא גם וגם ואני מסביר, הזמר שלמה כהן הוא חצי ספרדי חצי אשכנזי לא אומר שצריך לקחת רק אותו אבל הוא דוגמה של גם וגם
קלידן עדיף חסידי כי גם קלידן חסידי יודע קצת מזרחית אבל קלידן חסידי לא יודע מזרחית
למרות שאני אישית חושב שזה לא קריטי העדה שלו העיקר שידע לבצע את מה שהוא עושה בצורה הכי טובה שאפשר -
@חכם_בלילה צודק
-
@חיה-בקליפ הוא אמר שהוא חצי חצי אבל העיקרון מובן
-
@חיה-בקליפ ועל זה בדיוק אני מדברת, כל הזמן העיסוק האובססיבי הזה. זה סתם מפלג, לא פותר שום בעיה.
ואני גם לא חושבת שעוד דיון וקשקושים על עדות זה מה שיעזור לך להרגיש גאה. (וגם בלי קשר, מה יש להיות גאה בגלות שממנה סבא וסבתא שלך הגיעו? הדבר הציבורי היחיד שאפשר להתגאות בו זה בלהיות יהודיה ושומרת תורה ומצוות)||אגב, אני ממש לא חושבת שכל הלשון הרע והפילוג הזה שווה את ההרגשה הטובה שלך||
-
@חיה-בקליפ אמר בהאם אירועים של ספרדים צריכים לקחת אמנים ספרדים:
ולהיות גיאה במי שאני ואיפה וממי נולדתי!
למיטב ידיעתי, כולנו יהודים שהגיעו במקור מישראל.
וחבל שלדעתך התרבות והזהות שלך מבוססות על הגלות שממנה הגעת. -
@חיה-בקליפ כספרדי אני אומר די לפילוג כילד כל הזמן בת"ת היו אומרים "אה ספרדי אה אשכנזי וכו'" ונמאס חיה בקליפ את אמרת "להיות גאה במה שאת שומעת" זה לא קשור בא אני יגיד לך משהו אין ספרדי אחד ששומר תורה ומצוות ובכל החתונה שלו יהיה רק מוזיקה מזרחית ולא שיר חסידי אחד!! חוץ מזה שזה לא קשור למוזיקה הפורום דוגל על זה שהפורום יהיה למוזיקה נטו זאת דעתי בענין מצד ספרדי