הופעות ואירועים בין הזמנים אב תשפ"א
-
@פונץ-בננה דווקא הדף השני זה קל לי לייצא...
-
פוסט זה נמחק!
-
@nbhgv אמר בהופעות ואירועים בין הזמנים אב תשפ"א:
יש למישהו שידור חוזר משם?
הייתי שם והיה מטורף....
הקליטנו אותנו למשהו כמו קומזיץ 2 של ארי היל וגם לקליפ של מאיר גפני (הוא אמר שהוא הולך להוציא את השיר עוד שבועיים שיר מדהים!!!)
תכלס למישהו יש שידור חוזר?
-
@סקופר אמר בהופעות ואירועים בין הזמנים אב תשפ"א:
אתמול נכחתי במופע של שוואקי&אוהד בבנייני האומה ובאמת היה מ-ד-ה-י-ם!
אבל שמתי לב למשהו שתמיד מפריע לי: אני באופן אישי מרגיש (שוב, זה טעם אישי-ניתן לחלוק עלי) שבכל הופעה שאוהד מושקוביץ נמצא, אז הוא נותן הופעה מידיייי ארוכההה. גם בגמר הקול הבא 2, גם עכשיו וגם בעוד הופעות. הוא נותן מידי הרבה 'זמן במה' ברצף! הוא שר את 'בר עלאי' וכולם מגיעים למושבי הפרימיום ורוקדים ואני בטוח שזה שיר אחרון שלו. כי ככה מסיימים הופעה. ועוד שיר ועוד שיר ואני אומר לעצמי: נוווווווו מתי כבר שוואקי יעלה על הבמה???
סתם חבל על הזמן, שיתן גג 7-8 שירים וזהו... שעה מאוחרת בלילה ואתה מבין שאתה צריך לחזור לעיר מרוחקת ושוואקי עדיין לא הופיע!!
ואגב: איציק וינגרטן פתח שם את המופע כמו שצריך! נתן הופעה! הראה ביטחון! רואים שהתאמן בבית...
אחלה איציק שבעולם!לא יודע מה יש בשאר האירועים אבל באירוע הזה ספציפי זה נראה לי שזה בגלל שלא היה מנחה א לא שחקו יותר מידי עם העלאה והורדה של זמרים מהבמה ונתנו לכל אחד מלא שירים ברצף או דואט ואז החלפת זמרים וכדו'.....
-
-
למישהו\י ידוע על הופעות שיתקיימו מחר בירושלים?
-
@בנימין-לוריא
חסום לי.... מה זה? -
@מחשב-נייד 2 אירועים, אחד בחיפה ואחד באשקלון
-
@בנימין-לוריא
מי בחיפה? -
@מחשב-נייד קומזיץ עם פיני איינהורן.
זה לא בדיוק מופע אלא טיול מחיפה שיש במהלכו את הקומזיץ הנ"ל... -
משהו יודע על הופעה ביבניאל ביום ראשון של אברהם פריד וחיים ישראל בחינם???
תודה רבה -
@שמשון-התותח אני לא זוכר על ההופעה ביום ראשון אבל אני כן יודע שיש הופעה ביבניאל ביום שלישי עם בני פרידמן וחיים ישראל
-
@בנימין-לוריא אמר בהופעות ואירועים בין הזמנים אב תשפ"א:
@שמשון-התותח אני לא זוכר על ההופעה ביום ראשון אבל אני כן יודע שיש הופעה ביבניאל ביום שלישי עם בני פרידמן וחיים ישראל
אוףףף למה כל ההופעות המעניינות בצפון....??
סיוט להגיע עד לשם.....אגב יש עוד מופע של שניהם ברביעי ברחובות, עולה 30 ש"ח.. (אולי כבר פרסמו פה, לא עקבתי...)
היום נפתחה הרכישה והכרטיסים הולכים ואוזלים, בגברים נשארו מקומות רק בגושים הצדדיים... אז רוצו להזמין----- -
@שמוליק אמר בהופעות ואירועים בין הזמנים אב תשפ"א:
@סקופר יש למישהו שידור חוזר מההופעה של שואקי ואוהד זה היה טיל!!!!!!!!!!!!!!!!
יש הסרטה קצרה ותמונות כאן מתוך "בחדר חרדים"
(ההסרטה במג'יקוד) -
-
@בנימין-לוריא אני לא מצליח לפתוח את זה!
-
ההופעות של השבוע