תוכנה להורדת שירים (mp4) מיוטיוב! כנסו ותורידו👇👇👇👇
- 

פוסט זה נמחק!
- 

@KING-music אמר בתוכנה להורדת שירים (mp4) מיוטיוב! כנסו ותורידו     : :@VCXZ כי אתם מספימים!!!!!!!!!!!!
 כמה פעמים עוד אפשר להגיד את'זה?אין לי בעיה להעביר את הפוסטים אבל יכול להיות ש @צוות-פיקוח לא מסכימים שיהא נושא כפול ועדיף כבר להפסיק להעיר אלא רק @צוות-פיקוח יעשו סדר 
- 

@חיימקה אמר בתוכנה להורדת שירים (mp4) מיוטיוב! כנסו ותורידו     : :@KING-music אמר בתוכנה להורדת שירים (mp4) מיוטיוב! כנסו ותורידו     : :@VCXZ כי אתם מספימים!!!!!!!!!!!!
 כמה פעמים עוד אפשר להגיד את'זה?אין לי בעיה להעביר את הפוסטים אבל יכול להיות ש @צוות-פיקוח לא מסכימים שיהא נושא כפול ועדיף כבר להפסיק להעיר אלא רק @צוות-פיקוח יעשו סדר נכון דיווחתי להם כבר @חיימקה אמר בתוכנה להורדת שירים (mp4) מיוטיוב! כנסו ותורידו     : :שיהא נושא כפול זה לא נושא כפול 
- 
	 K KING music התייחס לנושא זה ב K KING music התייחס לנושא זה ב
- 
- 
	ת תום התייחס לנושא זה ב 
- 
- 

פוסט זה נמחק!
- 

@קובי-2 אמר בתוכנה להורדת שירים (mp4) מיוטיוב! כנסו ותורידו     : :@KING-music אין אני מוריד והוא מוריד לי את זה בתור סרטון מישהו יכול לעזור לי                תפתח את העיניים קצת  🧐: 🧐:

- 

פוסט זה נמחק!
- 

@KING-music לא לא לא התכוונתי לזה שאני מוריד את התוכנה זה יורד בתור סרטון 
- 

@קובי-2 אמר בתוכנה להורדת שירים (mp4) מיוטיוב! כנסו ותורידו     : :@KING-music לא לא לא התכוונתי לזה שאני מוריד את התוכנה זה יורד בתור סרטון התוכנה יורדת סרטון?? 
- 

פוסט זה נמחק!
- 

@KING-music בדיוק 
- 

@KING-music אני לא יודע לעשות צילום מסך על מחשב אני פשוט יעלה לך את הסרטון 
- 

@קובי-2 אמר בתוכנה להורדת שירים (mp4) מיוטיוב! כנסו ותורידו     : :@KING-music אני לא יודע לעשות צילום מסך על מחשב אני פשוט יעלה לך את הסרטון טוב 
- 

@KING-music אני לא מצליח לעלות אתה יכול בבקשה להסביר לי איך עושים צילום מסך 
- 

@קובי-2 אמר בתוכנה להורדת שירים (mp4) מיוטיוב! כנסו ותורידו     : :@KING-music אני לא מצליח לעלות אתה יכול בבקשה להסביר לי איך עושים צילום מסך תחפש בשורת משימות "כלי חיתוך" 

- 

- 

- 

@KING-music מה לא הבנתי