עיבוד פילהרמוני למעוז צור
-
עיבוד פילהרמוני שעשיתי לשיר מעוז צור (קיובייס)
תאזינו - תגיבו!
נ.ב.
ניתן להשתמש בשמחה בקובץ לכל סרט / תכנית וכדו' בתנאי שלא לעשות שינויים בקובץ, ובכל שימוש לציין קרדיט למרדכי הס עם פרטי יצירת קשר שלי המופיעים בפרופיל
-
תאזינו - תגיבו!
נ.ב.
ניתן להשתמש בשמחה בקובץ לכל סרט / תכנית וכדו' בתנאי שלא לעשות שינויים בקובץ, ובכל שימוש לציין קרדיט למרדכי הס עם פרטי יצירת קשר שלי המופיעים בפרופיל
@מ-S-0 מדהים! אני פשוט רואה מעיבוד לעיבוד שאתה מעלה איך אתה מתקדם!
תצליח! יש לך עתיד!

-
@מ-S-0 ואו ואו ועוד פעם ואו התופים העיפו אותי!!
אלוף!! יש לך עתיד ענק!! -
תאזינו - תגיבו!
נ.ב.
-
מ מ.S 0 התייחס לנושא זה ב
-
מטורף יש לך את זה בקיובייס אני חייב לדבר איתך אבל שמת לב שלא כל ההרמוניות שלך תואמות את חוקי המוזיקה זה בלט בקולות השניים של ההובו
-
מטורף יש לך את זה בקיובייס אני חייב לדבר איתך אבל שמת לב שלא כל ההרמוניות שלך תואמות את חוקי המוזיקה זה בלט בקולות השניים של ההובו
-
@סניור כדי שהוא יראה את הפוסט שלך אתה צריך לתייג אותו ע"י @ ואז להקליד את השם משתמש אגב יש פה את המייל והטלפון שלו
@מ-S-0ברוך הבא !!! תפנה לצוות פיקוח יוסיפו לך תווית של משתמש מומחה כי כתבת שאתה מעבד האחד מהתזמורות הפילהרמוניות
-
@סניור כדי שהוא יראה את הפוסט שלך אתה צריך לתייג אותו ע"י @ ואז להקליד את השם משתמש אגב יש פה את המייל והטלפון שלו
@מ-S-0ברוך הבא !!! תפנה לצוות פיקוח יוסיפו לך תווית של משתמש מומחה כי כתבת שאתה מעבד האחד מהתזמורות הפילהרמוניות
@המבין אמר בעיבוד פילהרמוני למעוז צור:
תפנה לצוות פיקוח יוסיפו לך תווית של משתמש מומחה כי כתבת שאתה מעבד האחד מהתזמורות הפילהרמוניות
אחי לא כזה מהררר.
צריך איזה חצי שנה ותק? לא? -
@המבין אמר בעיבוד פילהרמוני למעוז צור:
תפנה לצוות פיקוח יוסיפו לך תווית של משתמש מומחה כי כתבת שאתה מעבד האחד מהתזמורות הפילהרמוניות
אחי לא כזה מהררר.
צריך איזה חצי שנה ותק? לא?@KING-music מתשמש מומחה זה למי שיש לו מומחיות בנושא מוזיקלי
-
@KING-music מתשמש מומחה זה למי שיש לו מומחיות בנושא מוזיקלי
@המבין סבבה אבל שיראה מומחיות,מינימום חצי שנה ,של עבודה בפורום כמו ש @טכנאי-קיובייס-12 עושה ,לא ככה ?
-
איך הם אמורים לדעת כמה אני מבין???
ותודה רבה על העזרה -
@סניור רשמתי למעלה איך
@KING-music אמר בעיבוד פילהרמוני למעוז צור:
תראה מומחיות,מינימום חצי שנה ,של עבודה בפורום כמו ש @טכנאי-קיובייס-12 עושה
-
@סניור רשמתי למעלה איך
@KING-music אמר בעיבוד פילהרמוני למעוז צור:
תראה מומחיות,מינימום חצי שנה ,של עבודה בפורום כמו ש @טכנאי-קיובייס-12 עושה
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות