השוואת כמה שירים שונים ממקורות שונים שכולם יהיו באותו ווליום כל הזמן
-
שלום רב.
יש לי מערכת רמקולים לשבת שבכל שבוע מופעלים אוטומטית שירים לאותו שבוע ובעיקרון זה אמור לעבוד לבד ללא מגע יד אדם-להידלק לבד, להדליק את השיר לבד, ולהיכבות לבד.
אבל יש רק בעיה אחת, שהשירים שאני מפעיל באים כל אחד ממקור אחר ומדיסקים שונים, וכל דיסק וכן כל שיר הוא בעוצמה שונה, דהיינו שאם אני מכוון למשל את העוצמה על חמש, אז יצא ששיר אחד יהיה בעוצמה הטובה בדיוק, שיר אחד יהיה מידיד שקט, ושיר אחד כמעט יקרע את הרמקולים או את האוזניים-המוקדם מביניהם...
לכן אני מחפש תוכנה ששם אוכל להגדיר עוצמה רצויה שכל השירים שאכניס שם יכוונו לעבוד על העוצמה הזאת-שירים שהם בעוצמה נמוכה יוגברו ושירים שהם בעוצמה גבוהה יונמכו.
אני מקווה שרצוני וצרכיי הובנו, ואשמח אם זה יהיה ממשק פשוט וקל.תודה רבה ותזכו למצוות!
נ.ב. מישהו אמר לי שאפשר בVirtual DJ, אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי ולכווין אותי בדיוק איך.
||@איש-יהודי-טוב ראיתי שאתה מתמצא בתוכנה
||
-
@שמואל-ש זה סה"כ עיניין של סידור גובה הדציבלים ככה שכל השירים ישמעו שווים. יש אפשרות לעשות את זה בכל תוכנת אולפן או די ג'יי על ידי השמת השיר בערוץ מסויים ובהגדרות הערוץ להגדיר את הדציבלים לגובה נמוך במידה סבירה.ואז ליצא את השיר כקובץ חדש וככה לעשות בכל שיר שאתה רוצה עם הרפדה שבהכל זה יהיה אותם דציבלים