ביקורת קליפים-הפעם אתם המבקרים---
-
@חיה-בקליפ אמר בביקורת קליפים-הפעם אתם המבקרים---:
@שיר-נולד אמר בביקורת קליפים-הפעם אתם המבקרים---:
חמודה שאת!
תודה
אוליי שיחפשו כמה אות ח' יש בשיר יתגדל ויתקדש
מה הקשר לחפש פגמים?אני ממש לא הולכת להתווכח איתך
כי יכול להיות ששנינו צודקות
כל אחת לוקחת את זה בצורה אחרת, ואני די לוקחת את זה בזורם
לא לוקחת קשה, יותר בשביל ההנאה
ואם זה ממש מפריע לך והורס לך א''כ את הצפייה בקליפ- את לא חייבת להיכנס לנושא הזה..
בתקווה להבנה -
@מתויגת נו... אז תעשו זה בדרך אחרת
לחפש פרטים בקליפ, לחפש מילים בשיר
לחפש כמה פעמים הזמר סלסל
טוב זכותכם......@שיר-נולד אמר בביקורת קליפים-הפעם אתם המבקרים---:
חמודה שאת!
תודה
אוליי שיחפשו כמה אות ח' יש בשיר יתגדל ויתקדש
מה הקשר לחפש פגמים?אני ממש לא הולכת להתווכח איתך
כי יכול להיות ששנינו צודקות
כל אחת לוקחת את זה בצורה אחרת, ואני די לוקחת את זה בזורם
לא לוקחת קשה, יותר בשביל ההנאה
ואם זה ממש מפריע לך והורס לך א''כ את הצפייה בקליפ- את לא חייבת להיכנס לנושא הזה..
בתקווה להבנהכן זה מפריע לי
מה לעשות@שיר-נולד אמר בביקורת קליפים-הפעם אתם המבקרים---:
את לא חייבת להיכנס לנושא הזה..
זה מה שאני יעשה
-
@מתויגת נו... אז תעשו זה בדרך אחרת
לחפש פרטים בקליפ, לחפש מילים בשיר
לחפש כמה פעמים הזמר סלסל
טוב זכותכם......צודקת והיה נושא כזה בעבר
לוידת מה איתו
אבל אני יכולה גם לעשות נושא בלי פספוסים וכמו שאמרת, פרטים וכו'..
אבל זה כבר משתמש אחר עושה
רק צריך להזכיר לו, אני לוזוכרת מי עשה צאת זה אבל זה באמת גם היה מהנה -
@חיה-בקליפ ההפך הוא עשה את זה בשביל הצחוקים שלו
והוא יודע שבאמת אף אחד לא יחפש את זה
עד שבאה @שיר נולד וחפרה חזק ועשתה לו עוד רייטינג -
@מתויגת תחשבו גם על הזמר שעושה את הקליפ
הוא ממש לא חשב שתמצאו בקליפ שלו כ"כ הרבה פשלות ובעיות
הוא עוד יכול לחשוב שעשה משהו רעכמובן שאנחנו חושבות עליו- אבל לגודל האירוניה זה גורם לנו יותר ויותר לצפות ולהינות ממנו
זה כמו שצוחקים על טעויות של ילדים קטנים(כמובן לא לידם..) ואנחנו נהנים מזה ויותר אוהבים את אותם ילדים
זה בעצם מה שקורה כאן.. ממש לא להגיע ולבקר אלא פשוט "לבקר"...
וסליחה שהשוויתי ברגע זה זמר לילד קטן -
@חיה-בקליפ
מי שלא רוצה שלא ייכנס ואין מה לשכנע כאן אף אחד
באמת שזכותך להתרגז על זה ולכן פשוט על תכנסי לכאן כמו שאמרת
ואני חושבת שעדיף לסיים את זה כאן- קלטנו תדיון... -
אוקי---
אז בואו ונתקדם לקליפ הבא: קליפ יפה, מושקע, שמח ותוסס(זה כבר רמז )
אך כמובן אנחנו לא מלאכים ויש פספוסים,בואו וניגש ישר לעניין(כדי לא לגלות יותר מדי...)-
בתחילה הזמר עם משקפיים במקומם ובסוף הקליפ כאשר חוזר לאותה נקודה כבתחילה הם על המצח.(שוב התחלנו עם נושא המשקפיים )
-
הגיוני שהזמר משחק עם המשקפיים, פעם על האף וכו' אבל מה קורה כאשר הם נעלמים מהאופק?!
-
מאחורי הרקדנים עומד אב מסור ועוזר לביתו לקום מהריצפה.
-
גברת עם עגלה מטיילת להנאתה ברחוב לפתע לפניה שיירת הנגינה( כמובן אין צורך לעלות תמונה (לא נחסם כי בקליפ היא רחוקה- די קשה לזיהוי...))
5.אחד הרקדנים כשהפוקוס עליו נראה כאילו הוא הולך מכות עם מישהו(תנועת אגרוף)
6.אוי!!! הזמר לא למד לקח מהקליפ "תעצרו את העולם" הצלם (ובנ''א נוסף!) משתקפים במשקפיו...
7.מאחורי הרקדנים ניצבת חנייה של קלנועיות, בשורה ראשונה ניצבות שתי קלנועיות ובנ''א לבוש שחורים(בררר...) מנסה להזיז אחת מהן,שנייה א''כ בקליפ ניצבת בשורה ראשונה של החנייה קלנועית בודדת.ובסוף הקליפ חוזרות הקולועיות כולן למקומן והשורה מלאה!..(כנראה חזרו מהמסע..)
8.אחד הנגנים שיושב במושב מאחור בקלנועית מנסה לשיר ת'שיר- לא בדיוק הולך לו...
- ילד רכוב על אופניו נקלט בפריים
10.בתחילה הזמר שלבוש סוודר,הוא עם שרוולים עד כף היד, בסופו של יום צילומים ארוך, חם לו נורא, אז הוא מעלה שרוולים, רק, אני לא הבנתי, מה הבעיה להוריד ת'סוודר- לימדו אותנו בכיתה ג' את שיטת הבצל
ועכשיו קצת רמזים (מעניינים..):
1.על אחד הנגנים משקפיים אדומים- מזכירים קצת פורים...
2.נגן אחר עם כובע שמש אדום לראשו(כנראה היה צריך צבע שישבור, לא פלא ששניהם עם משהו אדום עליהם...)
3.נגן אחר מחזיק בכלי ארוך ומסורבל שמסובב סביב גופו.
אז---
באיזה קליפ מדובר?!?בטוחה שתצליחו!!!
תנו בראש -
-
אוקי---
אך כמובן אנחנו לא מלאכים ויש פספוסים,בואו וניגש ישר לעניין(כדי לא לגלות יותר מדי...)-
בתחילה הזמר עם משקפיים במקומם ובסוף הקליפ כאשר חוזר לאותה נקודה כבתחילה הם על המצח.(שוב התחלנו עם נושא המשקפיים )
-
הגיוני שהזמר משחק עם המשקפיים, פעם על האף וכו' אבל מה קורה כאשר הם נעלמים מהאופק?!
-
-
גברת עם עגלה מטיילת להנאתה ברחוב לפתע לפניה שיירת הנגינה( כמובן אין צורך לעלות תמונה (לא נחסם כי בקליפ היא רחוקה- די קשה לזיהוי...))
6.אוי!!! הזמר לא למד לקח מהקליפ "תעצרו את העולם" הצלם (ובנ''א נוסף!) משתקפים במשקפיו...
7.מאחורי הרקדנים ניצבת חנייה של קלנועיות, בשורה ראשונה ניצבות שתי קלנועיות ובנ''א לבוש שחורים(בררר...) מנסה להזיז אחת מהן,שנייה א''כ בקליפ ניצבת בשורה ראשונה של החנייה קלנועית בודדת.ובסוף הקליפ חוזרות הקולועיות כולן למקומן והשורה מלאה!..(כנראה חזרו מהמסע..)
10.בתחילה הזמר שלבוש סוודר,הוא עם שרוולים עד כף היד, בסופו של יום צילומים ארוך, חם לו נורא, אז הוא מעלה שרוולים, רק, אני לא הבנתי, מה הבעיה להוריד ת'סוודר- לימדו אותנו בכיתה ג' את שיטת הבצל
2.נגן אחר עם כובע שמש אדום לראשו(כנראה היה צריך צבע שישבור, לא פלא ששניהם עם משהו אדום עליהם...)
אז---
תנו בראשאממ..... וואלה נראלי שעליתי על זה אבל אני לא רוצה להרוס לשאר המשתמשים זה הרגע עלה, זה מדובר בזמר מ. ש.?
מקווה שהבנת אותי... -
-
@מיאה-ב אמר בביקורת קליפים-הפעם אתם המבקרים---:
אוקי---
-
-
-
אז---
תנו בראשאממ..... וואלה נראלי שעליתי על זה אבל אני לא רוצה להרוס לשאר המשתמשים זה הרגע עלה, זה מדובר בזמר מ. ש.?
מקווה שהבנת אותי...טוב אז עד שאני מכינה את הצילומים תתחילו לעלות על זה
-
-
@שיר-נולד אוקיי אז הקליפ הוא "אשירה" של מרדכי שפירא...
מקווה שהצלחתי להביא את מה שרצית פה...- בתחילה הזמר עם משקפיים במקומם ובסוף הקליפ כאשר חוזר לאותה נקודה כבתחילה הם על המצח.(שוב התחלנו עם נושא המשקפיים )
- הגיוני שהזמר משחק עם המשקפיים, פעם על האף וכו' אבל מה קורה כאשר הם נעלמים מהאופק?!
- מאחורי הרקדנים עומד אב מסור ועוזר לביתו לקום מהריצפה.
- גברת עם עגלה מטיילת להנאתה ברחוב לפתע לפניה שיירת הנגינה
שתראו את הקליפ תשימו לב לזה יותר במדוייק...
7.מאחורי הרקדנים ניצבת חנייה של קלנועיות, בשורה ראשונה ניצבות שתי קלנועיות ובנ''א לבוש שחורים(בררר...)