מאור שושן (כן המפיק של ריבו) ;
-
כן .. הוא היום לראשונה התגלה לעולם גם כזמר. הוא כתב את תמיד יש סיבה של מרדכי שפירא. ועיבד עשרות שירים לישי ריבו. עקיבא. אסף הרוש. ועוד רבים וטובים...
https://youtu.be/r71P42kPlEg
-
איך לא היה עליו נושא עד עכשיו???
-
@פנני אבל הוא היה מלחין עד עכשיו ומפיק מוזיקאלי,אז השאלה שלי:איך לא היה עליו נושא עד עכשיו אם הוא כ"כ מפורסם..??
-
מעניין תשלחו לבדיקה
תודה -
@פנני אבל הוא היה מלחין עד עכשיו ומפיק מוזיקאלי,אז השאלה שלי:איך לא היה עליו נושא עד עכשיו אם הוא כ"כ מפורסם..??
@KING-music אמר במאור שושן (כן המפיק של ריבו) ;:
ההתלהבות שלי בדיוק בגלל זה. הוא היה אונונימי והתווכחנו וויכוחים מתי בקליפ של ריבו זה כן מאור שושן ומתי לא. עד שראינו שהוא גם אצל אסף הרוש וקישרנו....
תכל'ס הוא ייצא עכשיו והביא אחלה שיר... -
@KING-music אמר במאור שושן (כן המפיק של ריבו) ;:
ההתלהבות שלי בדיוק בגלל זה. הוא היה אונונימי והתווכחנו וויכוחים מתי בקליפ של ריבו זה כן מאור שושן ומתי לא. עד שראינו שהוא גם אצל אסף הרוש וקישרנו....
תכל'ס הוא ייצא עכשיו והביא אחלה שיר...@shin אפשר באמפי 3?
-
@KING-music כנראה שהוא לא כזה מפורסם...... למרו הוא אחלהההההה שלמפיק
-
@המבין-0 מי שיש לו את זה נישמח כולם אם תעלה את זה לא חובה באמפי 3
פשוט לא ניפתח

-
פוסט זה נמחק!
-
-
-
@ב-ב ככה זה, כל זמר חדש שיוצא ישנה התלהבות גדולה, כאילו שאין מספיק זמרים בעולם

אבל זה אחלה שיר..
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות