מאגר מוזיקה אדיר - בעל 500 ג'יגה
-
|-
|ברשותי מאגר מוזיקה עצום הכולל שירים, וכן הרצאות, פודקאטסים, סיפורים, שטויות, ועוד. בגודל של מעל 500 ג'יגה! (מוזיקה חרדית בלבד!)
אני מעוניין להעלות את המאגר לדרייב כדי שאוכל לשתף בו את הציבור, אך עלות האחסון של כמות כזו היא 390 ש"ח לשנה!
מכיון שכך, אני מוכן להציע ל-10 משתמשים בלבד גישה לדרייב המלא, ללא כל תמורה מלבד כיסוי הפעלת הדרייב. בסכום של 39 ש"ח לשנה בלבד!
%(#f00000)[סכום זה הוא עד יום חמישי ה' טבת בשעה 13:00 בלבד! לאחר שעה זו המחיר יעלה ל-79 ש"ח!]
מי שמעוניין יכול להגיב כאן. יודגש כי אך ורק הנרשמים יוכלו לקבל גישה לתוכן. כמו כן, אם לא אשיג מימון מלא להפעלת הדרייב, לא אוכל לפתוח אותו לצערי!
|- ניתן להרשם כאן (לרציניים בלבד!)-|
-
אני רוצה
-
פוסט זה נמחק!
-
@משה-0527 אין לי צורך לדעת מי אתה. יש פלטפורמות תשלום מאובטחות באינטרנט דרכן ניתן לשלם.
לגבי המייל - אוכל לפתוח טופס רישום מסודר@המוזיקאי אמר במאגר מוזיקה אדיר - בעל 500 ג'יגה:
יש כבר מישהו שיש שלו מאגר כזה מתוחזק והוא בעלים של קבוצת מוזיקה בצ'ט כנראה הוא יסכים לך להעלות בחינם את כל המאגר שלך לדרייב שלו ולפרסם את הקישור לכל מי שמעוניין לתועלת הציבור אני לא יודע אם לפי כללי הפורום מותר לכתוב כאן את המייל שלו ולכן צור איתי קשר דרך ההנהלה ואשלח לך באופן אישי...
אוכל לשלוח לך דרך האתר שלך, מתאים לך?
-
כמו שכתבתי למעלה אני מוכן להציע ל-10 משתמשים בלבד גישה לדרייב המלא, ללא כל תמורה מלבד כיסוי הפעלת הדרייב. בסכום של 39 ש"ח לשנה בלבד!
שימו לב! %(#f00000)[הסכום הנקוב למעלה הוא עד יום חמישי ה' טבת בשעה 13:00 בלבד! לאחר שעה זו המחיר יעלה ל-79 ש"ח!]
@שרי-0 אין צורך להכניס את המייל האישי, ניתן להכניס מייל חסוי במקום.
-
-
-