~ינון~
-
@שריוש תודה רבה!!!
כיף לשמוע.בגלל שהפורום נהיה יותר קטן, אני אשמח אם כל אחד ואחת מכם/ן יעביר את הקישור לחברים, חברות, משפחה, שכנים, קבוצות ומה שזה לא יהיה.
שתבינו שהכי של הפרסום הוא בידיים שלכם, כל תגובה כל לייק כל מנוי נותנים ליוטיוב בהגדרה אוטומטית להקפיץ את השיר למישהו ששומע שירים בערך כמוכם וכשזה תגובה אז גם סתם לאנשים אקראיים ואפילו כפרסומת ביוטיוב.
תחשבו שאם כל אחד פה ידאג לזה שעוד עשר יכירו את השיר וישמעט ביוטיוב זה כבר עוד המון ואם גם הם יעשו את זה זה בכלל יצבור תאוצה ענקייייית.מעבר לזה, מי שיש לו רעיון איך לפרסם את זה עוד יותר אני ממש אשמח, כנ"ל מי שיפנה לרדיו כמאזין ויבקש את השיר...
מה שנקרא "אהבת ספר לחבריך".
שתדעו שכולכם פה זה הבית שלי והמקום שבו אני מרגיש כמו בית. ️
-
@הדרי וואו תודה רבה.
אשמח אם תפנו לרדיו, אני יודע שהשיר נקלט במערכת של קול חי שזה אומר קלו חי, קול חי מיוזיק וקול פליי אז אם יבקשו מהם הרבה באותה התוכנית כנראה שזה ישודר, קובי ברומר אמר שיש מצב שהוא ישדר את זה אבל תלוי בוייב שיהיה בתוכנית כי זה שיר שקט אז תפציצו בקשות ️ -
-
@עופר-האיילים תודה מעריך
@המחבל-המחופש איזה כיף תודה. -
@טיטו שיר סוחט דמעות…
ביצוע מרתק ,כנה ונוגע ללב!
אתה אמן בנשמתך,
ייחודי בקול שלך ומקורי בהגשה שלך(אני בכל מקרה השתכנעתי ונרשמתי כמנויה)
מה שאהבתי בעיקר בשיר,
(חוץ מכל הדברים הטובים שאתה מביא איתך בתור זמר יוצר…)
זה שלקחתי לי צידה לדרך.
כלומר זה לא סתם שיר שאתה נהנה לשמוע
ומזמזם אותו מעת לעת.
השיר הנ״ל עורר בי נקודות למחשבה ומודעות לא לפספס את הרגע.
מקווה שתחושת ההחמצה שלך תלך ותפחת בעקבות השיר.
שאפו גדול!!!! -
@shoval וואו, האמת שקראתי הרבה תגובות בצ'אטים, במייל, בווצאפ, בטלפון, ביוטיוב ואיפה לא.
מעל 400 תגובות בערך... אבל זאת התגובה עד עכשיו שהכי ריגשה אותי באמת באמת.
תודה ענקית, ואני אשמח ממש אם תעשי העתק הדבק ותכתבי את זה ביוטיוב, שאנשים יראו את זה, אני אגיב את אותו דבר גם שם אבל חשוב לי שאנשים יראו את התגובה הזאת בדיוק כמו שהיא. -
פוסט זה נמחק!
-
היי מה קורה אנשימים, הרבה זמן לא נכנסתי לפה עקב יותר מידי דברים על הראש שלי אבל הגיע הזמן לחזור קצת למוזיקה!!!
אני רוצה להוציא שיר חדש אבל התקציב שלי מאד קטן, אני חייב את עזרתכם הן בפרסום של מה שאני כותב בשורות אלו והן בתרומות.
עשיתי סקר ברשתות החברתיות אם לעשות קאבר לשיר קיים או לפתוח פייבוקס ולהוציא שיר מקורי שלי.
לפי מה שאנשים אמרו זה לפתוח פייבוקס, אני מצרף פה קישור ואשמח מי שיכול לתרום כדי שאגיע לכסף שצריך בכדי ללכת ליצור ולהוציא את השיר.כרגע תרמו 40₪ בלבד!!! זה כלום לעומת הכסף שצריך שעומד על 4200₪ (אני צריך עזרה ב2200 כי 2000₪ אני מוציא מעצמי אבל זה לא מספיק לצערי) אשמח ממש שתפיצו ותפרסמו כמה שיותר בכדי שאוכל אפילו כבר השבוע ללכת לאולפן ולהתחיל לשבת על שיר חדש. ️
https://payboxapp.page.link/QJnyoJmsopeMLFZs7
מי שרוצה אבל יכול רק ביט אפשר למספר 0552439418 (לא להתקשר זה מספר עיסקי נטו לביט) אם יהיו כאלה שירצו העברה בנקאית תגידו ואני ארשום פרטי חשבון