ילד הפלא עקיבא ברוקר!!!!!
-
@yossefi
חבל
אבל מה עם השער אדון עולם@הסטלן-הקדוש
והכל לטובה -
@הסטלן-הקדוש
והכל לטובה -
יש לו עוד קליפים של שירים ?אשמח שיעלו
ולא הבנתי מה הוא חסידי ליטאי ספרדי ?
כי הוא שר בהברה חסידית והוא נראה ספרדי\ליטאי????@YEHUDA-1
אבדתי קשה והשגתי את המספר שלו ולפי מה שהבנתי הוא אשכנזי
ובקרוב הוא ישלח לי עוד שירים ואני יעלה -
פוסט זה נמחק!
-
דיברתי עוד עם הילד הפלא
ולפי מה שאבנתי
הוא מתמודד במאסטרו
והוא אבר את הקדם וארשב באודישנין
(עושה ארועים 0583282368 עקיבא ברוקר) -
פוסט זה נמחק!
-
ילד עם פונטציאל לשירה, אך מה לעשות כמו להרבה ילדי פלא שומעים בשירתו מתיקות, טוהר, אין חיבור רגשית עם השיר הלב איננו [להרגשתי כמובן]...
@וייזתא צודק! לפעמים מביאים לילדי פלא שירים עם משמעות גבוהה שהם אפילו לא מתחילים להבין...
אכל הוא אלוף... -
הנה האלבוםםםם
אני שולח ב 2 נגלות מפני חוסר מקום
994f0423-509f-4a70-bf8d-dddf68162e97-שבט אחים I עקיבא ברוקר ואחיו .mp34f18a8f7-b303-4188-9303-0600f5382c4e-הכל לטובה I עקיבא ברוקר.mp3
dad011ea-38da-4f16-9a71-e80369dbe89f-לעשות רצונך I עקיבא ברוקר.mp3
-
יש לו עוד קליפים של שירים ?אשמח שיעלו
ולא הבנתי מה הוא חסידי ליטאי ספרדי ?
כי הוא שר בהברה חסידית והוא נראה ספרדי\ליטאי???? -
@הסטלן-הקדוש
יש עוד שיר אבל זה מדי ארבה מגה בית -
סקופ קטן
בעוד שבועיים ישודר המאסטרו ולא נגזים א בלשון המעטה התלהבו ממנו יותר מזה אני לא יכול לחשוף חכו וצפו להפתעות -
רק שתדעו שעקיבא ברוקר זה @עקיבא-12345678
-
אני חושבת שהוא לא מספיק מבטא את הקול שלו בשירים,
לא מתאמץ, לא מסלסל מספיק וכאילו הוא אומר בשירה הזו, סבבה יש לי קול מדהים וזה מספיק ולא צריך להתאמץ, לא אומרת בקטע רע יכול להיות שהוא ישתכלל בזה בעתיד ולכו תדעו אולי הוא ילמד אפילו מהפוסט הזה משהו
בכל אופן אני חושבת שאין עליו שהוא בכלל שר ומעלה את עצמו על במות בכזה גיל שאפו ענקקק
-
@RACHELY-0 הכל הוא הלחין
-
לא אמרתי כלום זה באמת מיוחד שהוא הלחין את השירים האלה ולא רגיל, רק אמרתי על האופן בו הוא שר
-
לא אמרתי כלום זה באמת מיוחד שהוא הלחין את השירים האלה ולא רגיל, רק אמרתי על האופן בו הוא שר
@בינינו-לא-משנה סבבה, כל אחד ודעתו.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות