האם הגיע הזמן להוסיף לפלייליסט ברדיו את השירים החסידיים הישנים
-
לדעתי אולי בתור קונספט לשעה של שידורי נוסטלגייה זה יפה.
לשלב את זה בפלייליסט הרגיל ממש לא נראה לי שיילך
כי לא יעזור לדחוף לאנשים בכוח דבר שהם לא אוהבים
או לא אוהבים לפחות כמו המוזיקה שכבר יוצאת.. -
@ב-ב אמר בהאם הגיע הזמן להוסיף לפלייליסט ברדיו את השירים החסידיים הישנים:
לפי דעתי על המאזינים יברחו...
ויגיעו מאזינים חדשים, שמתחברים יותר לשירים הללו ופחות לשירים של היום (שלדעתי הם חסרי תוכן ורמה).
|| (כמוני וכמו @ford-0 )||
-
@מוזיקלי-3 נכון, לדעתי צריך להוסיף לפלייליסט את השירים הישנים גם החסידיים וגם המזרחיים (למרות שאני אישית פחות מתחברת למוזיקה מזרחית) כדי שיהיה לכולם מה שהם אוהבים ומתחברים.
-
הצעירים היום, ברוב מוחלט, אוהבים את המוסיקה העדכנית.
מסכימה עם זה שרוב הצעירים אוהבים מוזיקה עדכנית אבל לא רוב מוחלט, נראה לי שאני גם תחת ההגדרה של 'צעירים' והרבה חברות שלי איתי בדעה הזאת על השירים של היום.
-
@ford-0 אמר בהאם הגיע הזמן להוסיף לפלייליסט ברדיו את השירים החסידיים הישנים:
האם אתם חושבים שבגלל שהמוזיקה החדשה כ"כ רדודה והשנה וחצי האחרונות יצאו מעט שירים מוצלחים (מהישראליים והחסידיים...) אולי הגיע הזמן לבקש או ליצור שינוי בפלייליסטים של תחנות המוזיקה החרדיות קול חי מיוזיק וקול פליי שיוסיפו כל כך הרבה שירים מרגשים ששוכבים בצד שנים?
מתי מישהו הקשיב לוהכן פרנסותינו, מובדלים, חוקותיה, של מרדכי בן דוד, לרצה ה', לא אבוא, ישימך, רפאני של אברהם פריד, ממקומך, תשובה, והוא קלי, ונא, היונה הלבנה של יעקב שוואקי המוזיקה של אודי דוידי עם תחשוב טוב בן אהוב וכל שאר האלבומים הדיסק על ההרים של אייזיק האניג אשירה ואזמרה של שרוליק ורדיגר השירים היפים והטובים של חיים ישראל וכל כך המון שירים מרגשים ומשמחים
למה צריך כל הזמן בפלייליסט חוזר את השירים החדשים של כל זמרי החתונות למיניהם במקרה הטוב....הזכרת לי חלום ישן לחדש את השירים הישנים והטובים עם עיבודים חדשניים יותר או לפחות איכות הקלטה יותר טובה...
הלוואי...
-
@גיטרה-חשמלית-0 אמר בהאם הגיע הזמן להוסיף לפלייליסט ברדיו את השירים החסידיים הישנים:
הזכרת לי חלום ישן לחדש את השירים הישנים והטובים עם עיבודים חדשניים יותר או לפחות איכות הקלטה יותר טובה...
מבחינתי עיבודים חדשניים זה להרוס את השיר
-
@rivka-0 לא התכונתי ח"ו לאלקטרוני... אלא לעיבודים עם כלים אמיתיים רק בסיגנון יותר חדשני...
-
כן דחוף
-
כן הלוואי
זה יעשה לנו כל כך טוב
ומי שבוגר יודע לאהוב גם את השירים האלו
אני מתכוונת לצעירים כי בדרך כלל רוב המבוגרים המיושבים בדעתם כבר אוהבים ומתגעגעים -
@rivka-0 אמר בהאם הגיע הזמן להוסיף לפלייליסט ברדיו את השירים החסידיים הישנים:
הצעירים היום, ברוב מוחלט, אוהבים את המוסיקה העדכנית.
מסכימה עם זה שרוב הצעירים אוהבים מוזיקה עדכנית אבל לא רוב מוחלט, נראה לי שאני גם תחת ההגדרה של 'צעירים' והרבה חברות שלי איתי בדעה הזאת על השירים של היום.
אנחנו בבית לא אוהבים תשירים העדכניים
יכולים להדליק שירים ישנים וכולם מכירים
הם הרבה יותר יפים
ובאמת חייבים לחזור לעבר הרבה יותר יפה מהיום אין על מה לדבר -
@ford-0 בהחלט כן!
גדל דור שלא יודע א"ב בשירים אמיתיים ואיכותיים באמת.
בגלל שהיום התעשיה המוזיקלית כ"כ נגישה, כל בחור ובחורה שכתבו איזה שיר וחלמו להוציאו לאור,
כבר הופכים לזמרים ויותר מכך מדביקים להם גם כל מיני תארים מכובסים...
וזה חבל מאוד, (לא שאני בת איזה 45, אני בגיל העשרה אבל צורם לי שאחיינית שלי לא מכירה את השיר "דדא ביה" "כל הדרכים" וכדומה...)
חושבת שזה הכרחי ומי שאכפת לו ממוזיקה איכותית, רצינית ונכונה ישים דגש על זה וישתדל באמת להוביל שלפחות סה"כ ביום (2-3 ימים בשבוע) יהיה שעתיים (מפוזרות) של שירים איכותיים או כמו שקראת לזה "שירים חסידיים ישנים"
-
לדעתי כן צריך להוסיף את השירים הישנים. זה השירים הכי איכותיים.
המוזיקה של פעם עוקפת את הרמה.
וחבל שכיום הדור שלנו לא מכיר את השירים האלו.
כדאי שיכניסו אבל לא בהגזמה כי הדור של היום יותר כזה אוהב את המוזיקה שמייצרים כיום את כל האלקטרוניקה וכו.. אבל מי שבאמת מבין במוזיקה אין על המוזיקה של פעםם!!!
זו דעתי. -
מסכימה לגמרי להחזיר את השירים הישנים והטובים. השאלה היא התזמון הנכון וסוג השירים. הרבה מן השירים הישנים הם ארוכים ושקטים ולהכניס אותם לפלייליסיט לשעות שיא פשוט לא שייך. זה כמו צ'ולנט משובח וערב בליל שישי ושבת לעומת אותו הצ'ולנט ביום שני או שלישי. המוזיקה הנוסטלגית והטובה חשובה לנו. מהרבה בחינות. אבל בדור האינסטנט שירים של 6 דקות, 8 דקות שמושמעים לנהג עצבני שעומד בפקק, לעקרת בית חרוצה שמנקה ומחפשת אנרגיה או לתלמידת סמינר שעושה שיעורים יכולה להיות קצת מייגעת וחבל שכך ירגישו לגביה והיא לא תקבל את מקומה הראוי.
-
אני חושב שזה יהיה טוב שימצאו שעה ביום (לפחות להתחלה) שישמיעו את השירים הישנים ואהובים (על כל מי שנכסף להם)
ומצידי שיקראו לזה שעה של נוסטלגיה או משהוא כזה
ולא צריך לשים שירים ישנים רק ביום הולדת של הזמר או להבדיל בין חיים לחיים ביום היארצייט שלו