האם שיר בלי קליפ יכול להשפיע על המאזינים או לא רק אים קליפ
-
@מוזיקלי-3 אלי קליפים לא מדברים, אני שופטת שיר לפי עצמו ולא לפי הקליפ שלו.
-
קליפ מוסיף לשיר מאד, ויכול להשפיע על המאזינים בקטע של הנאה. אבל ממש לא שופט את טיבו של השיר.
השיר של דדיה למשל, 'כוכבים', הוא בלי קליפ והוא מטורף. קיבל הרבה יותר צפיות משאר השירים שלו עם קליפ.
השיר של פודולינסקי 'אין בי קול' הוא ללא קליפ ויש לו הרבה יותר צפיות בזמן הרבה יותר קצר מהשיר הקודם שלו 'הילדים שלך' שהוא עם קליפ.יכולה להביא עוד דוגמאות אבל זה הרעיון...
קליפ טוב משדר השקעה, לא שיר פצצה.מה שיכריע זה איזה שירים תכלס אתם שומעים באזניות לבד בלי המסך מול העיניים.
-
נכון מאוד גם אני חושב כך
-
השיר לכו למים היה נכנס יותר אם לא היה בזה קליפ (יצא קליפ בקרוב)
כנ"ל השיר הבא של דוד בן ארזה יהיה עם קליפ מילים ואני בטוח שזה יתפוס גם!
-
פוסט זה נמחק!
-
@מיוזיק-בנשמה אמר בהאם שיר בלי קליפ יכול להשפיע על המאזינים או לא רק אים קליפ:
@שריוש אבל מה שווה להשקיע אים השיר לא להיט
כי זה ממש מוסיף קליפ
-
@אביגיל-1טוב צודק לפעמים אני שומע שיר לא הפיל אותי אבל אחר כך אני רואה את הקליפ ואני משתחנה ומתחיל לאהוב את השיר
-
אבל אחר כך אני רואה את הקליפ ואני משתחנה ומתחיל לאהוב את השיר
זה קצת מוזר הייתי אומרת.
אתה לא אוהב את השיר אחרי שראית את הקליפ, אלא את הקליפ. כי אם לא אהבת את השיר לפני כן - אתה עדיין לא תאהב אותו.
אלא אם כן הפואנטה כל כך קשה להבנה ורק הקליפ הסביר אותו טוב... שזה לקוי בעיניי. -
@אביגיל-1טוב צודק לפעמים אני שומע שיר לא הפיל אותי אבל אחר כך אני רואה את הקליפ ואני משתחנה ומתחיל לאהוב את השיר
צודקת* אתה לא רואה את השם?
נכון אבל קליפ יכול להיות גם למוטב נגיד אני אראה קליפ לא יפה אז לא יהיה באלי לשמוע את השיר למרות שיכול להיות שהשיר עצמו יפה -
פוסט זה נמחק!
-
דעתי הקליפ משפיע מאד
אבל אם לזמר יש מספיק קהל טוב הם ישמעו גם בלי קליפ כל השיר יקבל את הפוקוס
לדוגמא תפילת חופה של יואלי דיקמן דעתי השיר קיבל את כל הפוקוס ולא היה צריך קליפ
ודרך אגב זה השיר שאני הכי אוהבת מהאחרונים שיצאו -
קליפ לא מעיד על טיב השיר.
אבל הוא בהחלט יכול להשפיע על הצלחת השיר, כי הוא מנגיש את השיר.
אם לשיר יהיו הרבה צפיות ביוטיוב לדוגמא, אז האלגוריתם יזהה את זה, ויציע את זה לעוד ועוד אנשים, וכך הוא יקבל חשיפה יותר גדולה.
וממילא השיר יצליח.
אפשר לראות שהרבה זמרים שמשקיעים בקליפים, זוכים לחשיפה גדולה גם בפלטפורמות שאינן צפיה (כמו ספוטיפיי)
אז אם השיר לא טוב, זה לא יכפה, אבל אם הוא טוב - הקליפ רק ידחף אותו קדימה!@תהילוש-0 נכון מאוד!
כמו ישי ריבו שמוציא שירים יפים בלי קליפים וזוכה למליוני צפיות...