איזה מוזיקה יותר מקפיצה טרנס או מיזרחי או חסידי לחתונות
-
@mail051052 אמר באיזה מוזיקה יותר מקפיצה טרנס או מיזרחי או חסידי לחתונות:
@אביגיל-1
ווליום גבוה-כאבי ראש. ווליום נמוך-פיספסת ת'קטע של הטראנס.= סימפונויות.משתנה מי
-
@יונתן-לאופר מה?
-
@יונתן-לאופר מה?
משתנה מי שאוהב ווליום נמוך או חזק
ומי שאוהב טראנסים או לא
זה תלוי בסגנון בן אדם -
@אביגיל-1 התכוונתי שבטראנסים ווליום חזק עושה כאבי ראש וווליום נמוך איבד את האפקט של הטראנס אז עדיף לשמוע סימפוניות ונעימות וכו' שיש בזה גם קצביות במיוחד וגם מרגיעות שחודרות ללב.
יש מי שווליום חזק לא מפריע ויש מי שכן מפריע לו
-
@יונתן-לאופר לא שללתי את זה (אני לא יכול לפרסם מהר כי אין לי מספיק לייקים )
-
חסידי אפשר גם נגן ממוצע
אבל בשביל שמזרחי יקפיץ כמו שצריך צריך משהו אלוף -
"איזה מוזיקה יותר מקפיצה טרנס או מיזרחי או חסידי לחתונות?"
אני לא מסכים עם השאלה...
כמו לשאול מי יגיע לקו הסיום ראשון, הפרארי, הלמבורגיני או הבוגאטי...
תלוי מי נוהג בהם, מה הם שאר תנאי הדרך ועוד..גם כאן, זה תלוי מי מפיק את המוזיקה, תלוי מי מאזין למוזיקה (חשוב לא פחות..), ועוד ועוד..
אי אפשר בכלל להשוות בפן הזה בין הסיגנונות כל עוד שזה בכלל תלוי בדברים אחרים.
-
@מקצועיות צודקת בהחלט ובגלל מה שכתבת נוצרו כל הוויכוחים בנושא הזה, כי על טעם וריח... אין להתווכח!
צודקת אני לא, מקסימום צודק... (ואתה לא הראשון שטועה לחשוב שאני מקצועית, שם המשתמש שלי הוא מקצועיות...)
-
מה השאלה שחסידי למרות שאני לא בעדה הזאת כך שאני לא נוגע בדבר
-
@חיה-בקליפ מזדהה לגמרי נ.ב הכי טוב זה שילוב עם הרבה מהכול כדו' מוישי מנדלסון וכדו' ולא קיצוני לצד א' כגו' יוחנן אורי או קיצוני לצד ב' כגו' מאיר אדלר אבל סו''ס אין להשוות בין הקפצה של מאיר אדלר ליוחנן אורי
-
מזרחי&חסידי
-
לדוגמה שיר מטורף לחתונות מזרחיות די_גיי_יוחאי_אדרי,_חיים_ישראל,_דודו_אהרון_זה_גדול_רמיקס.mp3
-
אני חושב שיש בעיה בציבור החרדי שיש רק סיגנון מוזיקה אחד שהוא חסידי ואז מה קורה הדור הצעיר מחפש סיגנון אחר אז הולך לשמוע טרנסים וזה רק בגלל שהם מחפשים סיגנון אחר בגלל זה צריך לתת במה גם למוזיקה המזרחית הרגילה כמו אליקם בוטה למשל אריאלי וכן אחד יעשה את המעשה יזמין לחתונות ושזה יתחיל זה יתחיל המוזיקה המזרחית תחזור לקידמת הבמה והטרנסים בחתונות יחזרו להיות תופעה שולית תחשבו על זה