איזה מוזיקה יותר מקפיצה טרנס או מיזרחי או חסידי לחתונות
-
@mail051052 אמר באיזה מוזיקה יותר מקפיצה טרנס או מיזרחי או חסידי לחתונות:
@מקצועיות צודקת בהחלט ובגלל מה שכתבת נוצרו כל הוויכוחים בנושא הזה, כי על טעם וריח... אין להתווכח!
צודקת אני לא, מקסימום צודק... (ואתה לא הראשון שטועה לחשוב שאני מקצועית, שם המשתמש שלי הוא מקצועיות...)
-
מה השאלה שחסידי למרות שאני לא בעדה הזאת כך שאני לא נוגע בדבר
-
@חיה-בקליפ מזדהה לגמרי נ.ב הכי טוב זה שילוב עם הרבה מהכול כדו' מוישי מנדלסון וכדו' ולא קיצוני לצד א' כגו' יוחנן אורי או קיצוני לצד ב' כגו' מאיר אדלר אבל סו''ס אין להשוות בין הקפצה של מאיר אדלר ליוחנן אורי
-
מזרחי&חסידי
-
לדוגמה שיר מטורף לחתונות מזרחיות די_גיי_יוחאי_אדרי,_חיים_ישראל,_דודו_אהרון_זה_גדול_רמיקס.mp3
-
אני חושב שיש בעיה בציבור החרדי שיש רק סיגנון מוזיקה אחד שהוא חסידי ואז מה קורה הדור הצעיר מחפש סיגנון אחר אז הולך לשמוע טרנסים וזה רק בגלל שהם מחפשים סיגנון אחר בגלל זה צריך לתת במה גם למוזיקה המזרחית הרגילה כמו אליקם בוטה למשל אריאלי וכן אחד יעשה את המעשה יזמין לחתונות ושזה יתחיל זה יתחיל המוזיקה המזרחית תחזור לקידמת הבמה והטרנסים בחתונות יחזרו להיות תופעה שולית תחשבו על זה
-
@מי-זאת תראי מה כולם רשמו למעלה שהם שונאים טרנסים אז זה מה שהגבתי להם זה מעצבן אותי שהם מדברים והבעיה יכולה ליפתר בקלות אים רק יפסיקו לזלזל במוזיקה המזרחית ויכניסו לציבור גם את הסיגנון הזה לחתונות כמובן מוזיקה מיזרחית רגילה לא כבדה לחתונות וזה יפתר
-
@יעלייייי אמר באיזה מוזיקה יותר מקפיצה טרנס או מיזרחי או חסידי לחתונות:
@מוזיקלי-3 מה אתה רוצה לרקוד עם מזרחית
איך תעשה את זה?????אפשרי לרקוד עם מזרחי!!
וחוץ מזה לא צריך מוזיקה כדי לרקוד! -
אני חושב שזה טעות גדולה לכל אלה שרושמים בפורום חרדי,מוזיקה מזרחית.
כי מוזיקה מזרחית זה תמיד יהיה של חילונים....
ואפילו יש הוכחה,תסתכלו שניה בסטים של החילונים,ותראו איך הם קוראים לסט שלהם,"מזרחי לועזי"... ועכשיו תשאלו למה קוראים לזה מזרחי בכותרת בסט?...
תשובה: כי מה רציתם שיכתבו חסידי????? -
@מוזיקלי-3 אמר באיזה מוזיקה יותר מקפיצה טרנס או מיזרחי או חסידי לחתונות:
@יעלייייי אים השיר הזה אפשר מאוד לרקוד גם לקפוץ אפשר לו לירקודדי_גיי_יוחאי_אדרי,_חיים_ישראל,_דודו_אהרון_זה_גדול_רמיקס.mp3
לא הייתי קורה לזה מזרחי!
אתם צריכים להבין שמוזיקה מזרחית,זה מוזיקה בדרך כלל חילונית. -
@KING-music אמר באיזה מוזיקה יותר מקפיצה טרנס או מיזרחי או חסידי לחתונות:
@מוזיקלי-3 אמר באיזה מוזיקה יותר מקפיצה טרנס או מיזרחי או חסידי לחתונות:
@יעלייייי אים השיר הזה אפשר מאוד לרקוד גם לקפוץ אפשר לו לירקודדי_גיי_יוחאי_אדרי,_חיים_ישראל,_דודו_אהרון_זה_גדול_רמיקס.mp3
לא הייתי קורה לזה מזרחי!
אתם צריכים להבין שמוזיקה מזרחית,זה מוזיקה בדרך כלל חילונית.עזוב מתכוונת עם סילסולים וכאלה איך שקוראים לזה אני לא יודעת
איך תרקוד שהוא מסלסל לך?