איזה מוזיקה יותר מקפיצה טרנס או מיזרחי או חסידי לחתונות
-
אני חושב שיש בעיה בציבור החרדי שיש רק סיגנון מוזיקה אחד שהוא חסידי ואז מה קורה הדור הצעיר מחפש סיגנון אחר אז הולך לשמוע טרנסים וזה רק בגלל שהם מחפשים סיגנון אחר בגלל זה צריך לתת במה גם למוזיקה המזרחית הרגילה כמו אליקם בוטה למשל אריאלי וכן אחד יעשה את המעשה יזמין לחתונות ושזה יתחיל זה יתחיל המוזיקה המזרחית תחזור לקידמת הבמה והטרנסים בחתונות יחזרו להיות תופעה שולית תחשבו על זה
-
@מי-זאת תראי מה כולם רשמו למעלה שהם שונאים טרנסים אז זה מה שהגבתי להם זה מעצבן אותי שהם מדברים והבעיה יכולה ליפתר בקלות אים רק יפסיקו לזלזל במוזיקה המזרחית ויכניסו לציבור גם את הסיגנון הזה לחתונות כמובן מוזיקה מיזרחית רגילה לא כבדה לחתונות וזה יפתר
-
@יעלייייי אמר באיזה מוזיקה יותר מקפיצה טרנס או מיזרחי או חסידי לחתונות:
@מוזיקלי-3 מה אתה רוצה לרקוד עם מזרחית
איך תעשה את זה?????אפשרי לרקוד עם מזרחי!!
וחוץ מזה לא צריך מוזיקה כדי לרקוד! -
אני חושב שזה טעות גדולה לכל אלה שרושמים בפורום חרדי,מוזיקה מזרחית.
כי מוזיקה מזרחית זה תמיד יהיה של חילונים....
ואפילו יש הוכחה,תסתכלו שניה בסטים של החילונים,ותראו איך הם קוראים לסט שלהם,"מזרחי לועזי"... ועכשיו תשאלו למה קוראים לזה מזרחי בכותרת בסט?...
תשובה: כי מה רציתם שיכתבו חסידי????? -
@מוזיקלי-3 אמר באיזה מוזיקה יותר מקפיצה טרנס או מיזרחי או חסידי לחתונות:
@יעלייייי אים השיר הזה אפשר מאוד לרקוד גם לקפוץ אפשר לו לירקודדי_גיי_יוחאי_אדרי,_חיים_ישראל,_דודו_אהרון_זה_גדול_רמיקס.mp3
לא הייתי קורה לזה מזרחי!
אתם צריכים להבין שמוזיקה מזרחית,זה מוזיקה בדרך כלל חילונית. -
@KING-music אמר באיזה מוזיקה יותר מקפיצה טרנס או מיזרחי או חסידי לחתונות:
@מוזיקלי-3 אמר באיזה מוזיקה יותר מקפיצה טרנס או מיזרחי או חסידי לחתונות:
@יעלייייי אים השיר הזה אפשר מאוד לרקוד גם לקפוץ אפשר לו לירקודדי_גיי_יוחאי_אדרי,_חיים_ישראל,_דודו_אהרון_זה_גדול_רמיקס.mp3
לא הייתי קורה לזה מזרחי!
אתם צריכים להבין שמוזיקה מזרחית,זה מוזיקה בדרך כלל חילונית.עזוב מתכוונת עם סילסולים וכאלה איך שקוראים לזה אני לא יודעת
איך תרקוד שהוא מסלסל לך? -
@חיה-בקליפ אמר באיזה מוזיקה יותר מקפיצה טרנס או מיזרחי או חסידי לחתונות:
@יעלייייי זה סוג אחר של ריקוד
ריקוד זה לוא דווקא קפיצות באוויר@יעלייייי אמר באיזה מוזיקה יותר מקפיצה טרנס או מיזרחי או חסידי לחתונות:
אתם צריכים להבין שמוזיקה מזרחית,זה מוזיקה בדרך כלל חילונית.
ממש לא
הרבה זמרים מזרחיים לא מוציאים מוזיקה
בגלללל שלא משמיעים אותם ברדיו, ולא מזמנים אותם לארועים
אז לא שווה להיות זמר מזרחי ולהוציא שירים מזרחיים -
@יעלייייי אמר באיזה מוזיקה יותר מקפיצה טרנס או מיזרחי או חסידי לחתונות:
@חיה-בקליפ בסדר לא מסוגלת לרקוד ככה
שהיה להם בהצלחה!!!את לא מסוגלת
יש כאלה שאוהבים מאוד
כמוני למשל.... -
@חיה-בקליפ אמר באיזה מוזיקה יותר מקפיצה טרנס או מיזרחי או חסידי לחתונות:
יש כאלה שאוהבים מאוד
כמוני למשל....וגם כמונייייי!!!️️️
-
@KING-music תהנו !!!!!!!
לא אמרתי שלא -
@KING-music מעניין לא ידעתי שפיוטים זה של חילונים חשבתי שזה שלנו חרדים כמו פיוטים זה חילוני וחוץ מיזה זהאז לפי דבריך צריך לרישום בסידורים הספרדים חסידי במקום עדות המיזרח כי זה חילוני חברים תפסיקו לפחד להגיד מיזרחי זה מראה שהבנאדם לא מאמין בעצמו ותמיד מחפש אצל השכן בואו נהיה גאים בעצמנו להיות מיזרחי גאה איזה שטויות אולי החילונים צריכים לרשום לעוזי על הרמיקסים שלהם זה מצחיק אתי שהחילונים גיאים במוזיקה הזאת ואנחנו תמיד מנסים ליתחמק ועוד ואחר כך הולכים לישמוע כול מיני שירים שלהם שגם לנו יכול להיות מוזיקה כזות אני חושב שאים נסתכל על המוזיקה הזואת בצורה יותר חיובית הכול יראה בעיננו אחרת ונפסיק לחפש אצל אחרים מוזיקה וניתן לכול זמר אומן את הכבוד שמגיע לו סימו לב משל לאליקים בוטה איזה קול מטורף יש לו אבל אצלנו בציבור לא יאריכו אתו בגלל שהוא שר מזרחי אנשים סליחה על השאלה אתם מבנים אידיש אז מה ההבדל בין מוזיקה המיזרחית לאידיש הרי מה שרים לכם בחתונה אדיש יותר יפה מימיזרחית שאתם מדברים ואני מדבר רק על הספרדים. בעזרת ה' עוד נחזיר את המוזיקה המזרחית לקידמת הבמה ורק להזכיר לכם שאנחנו נמצאים במזרח התיכון
-
@KING-music אמר באיזה מוזיקה יותר מקפיצה טרנס או מיזרחי או חסידי לחתונות:
אתם צריכים להבין שמוזיקה מזרחית,זה מוזיקה בדרך כלל חילונית.
מזה שבמזה לא!!
מזרחי זה ממש לא רק פיוטים בציבור שלנו, אלא שירים שיותר מדברים על אבא, קירוב לקב"ה . {יש יםםםם שירים כאלה!!}
הכי כנה מהלב, ונכון שיש גם תחפלות ותמסיבות, אבל הם לא רק בציבור החילוני.
יש שירים מזרחיים שמבצעים אותם זמרים חילוניים והם מיועדים למסיבות ולא תמיד המילים מתאימים, אבל כשהם מתאימים, מכניסים אותם לסטים המזרחיים דתיים.
למה? כי זה חסר היום מוזיקה מזרחית לאירועים חרדיים\דתיים. אבל לא חסר שירים מלפני 4-5 שנים ויותר שהם הלהיטים המזרחיים במגזר שלנו, שעד היום מתנגנים באירועים.