איזה מוזיקה יותר מקפיצה טרנס או מיזרחי או חסידי לחתונות
-
@KING-music מעניין לא ידעתי שפיוטים זה של חילונים חשבתי שזה שלנו חרדים כמו פיוטים זה חילוני וחוץ מיזה זהאז לפי דבריך צריך לרישום בסידורים הספרדים חסידי במקום עדות המיזרח כי זה חילוני חברים תפסיקו לפחד להגיד מיזרחי זה מראה שהבנאדם לא מאמין בעצמו ותמיד מחפש אצל השכן בואו נהיה גאים בעצמנו להיות מיזרחי גאה איזה שטויות אולי החילונים צריכים לרשום לעוזי על הרמיקסים שלהם זה מצחיק אתי שהחילונים גיאים במוזיקה הזאת ואנחנו תמיד מנסים ליתחמק ועוד ואחר כך הולכים לישמוע כול מיני שירים שלהם שגם לנו יכול להיות מוזיקה כזות אני חושב שאים נסתכל על המוזיקה הזואת בצורה יותר חיובית הכול יראה בעיננו אחרת ונפסיק לחפש אצל אחרים מוזיקה וניתן לכול זמר אומן את הכבוד שמגיע לו סימו לב משל לאליקים בוטה איזה קול מטורף יש לו אבל אצלנו בציבור לא יאריכו אתו בגלל שהוא שר מזרחי אנשים סליחה על השאלה אתם מבנים אידיש אז מה ההבדל בין מוזיקה המיזרחית לאידיש הרי מה שרים לכם בחתונה אדיש יותר יפה מימיזרחית שאתם מדברים ואני מדבר רק על הספרדים. בעזרת ה' עוד נחזיר את המוזיקה המזרחית לקידמת הבמה ורק להזכיר לכם שאנחנו נמצאים במזרח התיכון
-
@KING-music אמר באיזה מוזיקה יותר מקפיצה טרנס או מיזרחי או חסידי לחתונות:
אתם צריכים להבין שמוזיקה מזרחית,זה מוזיקה בדרך כלל חילונית.
מזה שבמזה לא!!
מזרחי זה ממש לא רק פיוטים בציבור שלנו, אלא שירים שיותר מדברים על אבא, קירוב לקב"ה . {יש יםםםם שירים כאלה!!}
הכי כנה מהלב, ונכון שיש גם תחפלות ותמסיבות, אבל הם לא רק בציבור החילוני.
יש שירים מזרחיים שמבצעים אותם זמרים חילוניים והם מיועדים למסיבות ולא תמיד המילים מתאימים, אבל כשהם מתאימים, מכניסים אותם לסטים המזרחיים דתיים.
למה? כי זה חסר היום מוזיקה מזרחית לאירועים חרדיים\דתיים. אבל לא חסר שירים מלפני 4-5 שנים ויותר שהם הלהיטים המזרחיים במגזר שלנו, שעד היום מתנגנים באירועים. -
@מוזיקלי-3 אמר באיזה מוזיקה יותר מקפיצה טרנס או מיזרחי או חסידי לחתונות:
@KING-music מעניין לא ידעתי שפיוטים זה של חילונים חשבתי שזה שלנו חרדים כמו פיוטים זה חילוני וחוץ מיזה זהאז לפי דבריך צריך לרישום בסידורים הספרדים חסידי במקום עדות המיזרח כי זה חילוני חברים תפסיקו לפחד להגיד מיזרחי זה מראה שהבנאדם לא מאמין בעצמו ותמיד מחפש אצל השכן בואו נהיה גאים בעצמנו להיות מיזרחי גאה איזה שטויות אולי החילונים צריכים לרשום לעוזי על הרמיקסים שלהם זה מצחיק אתי שהחילונים גיאים במוזיקה הזאת ואנחנו תמיד מנסים ליתחמק ועוד ואחר כך הולכים לישמוע כול מיני שירים שלהם שגם לנו יכול להיות מוזיקה כזות אני חושב שאים נסתכל על המוזיקה הזואת בצורה יותר חיובית הכול יראה בעיננו אחרת ונפסיק לחפש אצל אחרים מוזיקה וניתן לכול זמר אומן את הכבוד שמגיע לו סימו לב משל לאליקים בוטה איזה קול מטורף יש לו אבל אצלנו בציבור לא יאריכו אתו בגלל שהוא שר מזרחי אנשים סליחה על השאלה אתם מבנים אידיש אז מה ההבדל בין מוזיקה המיזרחית לאידיש הרי מה שרים לכם בחתונה אדיש יותר יפה מימיזרחית שאתם מדברים ואני מדבר רק על הספרדים. בעזרת ה' עוד נחזיר את המוזיקה המזרחית לקידמת הבמה ורק להזכיר לכם שאנחנו נמצאים במזרח התיכון
עזוב עזוב...
לא הבנת אותי טוב.
מזרחי זה של חילונים ואם חשבת שהתכוונתי לפיוטים אתה טועה ובגדול!!! -
@KING-music אמר באיזה מוזיקה יותר מקפיצה טרנס או מיזרחי או חסידי לחתונות:
מזרחי זה של חילונים ואם חשבת שהתכוונתי לפיוטים אתה טועה ובגדול!!!
היום, במוזיקה המזרחית אין רק פיוטים!!
@פונץ-בננה אמר באיזה מוזיקה יותר מקפיצה טרנס או מיזרחי או חסידי לחתונות:
מזרחי זה ממש לא רק פיוטים בציבור שלנו, אלא שירים שיותר מדברים על אבא, קירוב לקב"ה . {יש יםםםם שירים כאלה!!}
הכי כנה מהלב, ונכון שיש גם תחפלות ותמסיבות, אבל הם לא רק בציבור החילוני. -
@מוזיקלי-3 אמר באיזה מוזיקה יותר מקפיצה טרנס או מיזרחי או חסידי לחתונות:
100% צודק
רק שהוא התכוון לים תיכוני ולא לפיוטים
אבל בכל זאת אתתה צודק -
@KING-music אני יתכונתי למוזיקה רגילה ממש לא לפיוטים ממש לא מוזיקה כמו שאליקם בוטה ויניב שירים
-
@מוזיקלי-3 צודק 10000%
-
@מיוזיק-בנשמה טוב שיש אנשים כמוך בפורום
-
לדעתי מקפיץ בכללי ולחתונות בפרט זה נטו חסידי אותנטי כמובן שטרנס זה טוב אבל להתנעה א"א בלי חסידי זה גם נותן חשק לרקוד הרבה יותר מטנס
-
נהוראי אריאלי מאוד מקפיץ...
אבל תלוי על מה אתם מדברים:
לחתונה יותר מכובד לשים חסידי ( אפילו בחתונות של לספרדים) לפחות עד הזמן שיש אורחים
אבל כשנשארים רק המשפחה - מתחילים החפלות.... ואז זה הכי כיף...
אבל בהרקדות בכללי, אני אוהבת שיש גיוון - העיקר שזה שירים מוכרים וכולם קופצים!!!!
אל תתלו את השמחה שלכם בשירים... העיקר ששמח!! -
נכון נהוראי אריאלי עושה מאוד שמח ממליצ לקחת אותו
-
@מיוזיק-בנשמה תקשיב נהוראי אלוף יש לי חבר שלקח אותו והחתונה שלא תישכח מבחינתי הוא עשה כזה שמח אלוף האלופים
-
ברור שזמרים ספרדים ששרים חסידי ואין לי בעיה אבל לי זה מאוד מעצבן וחבל כי יש לנו גדולים שחבל שלא ניקח אותם וכן כול זמר ספרדי צריך ואת האמת אין היום הרבה זמרים מיזרחים שמתאימים לחתונות וכן כול זה רק בגלל הזלזול העצמי שיש לספרדים ואני לא מדבר זמר מיזרחי מוציא שיר כמה יחס הוא יקבל לעומת השיר החסידי שמקבל במה בכול מקום איך ראיתי שאחד המשתמשים רשם אתמול בזלזול כזה מי שומע היום את המוזיקה המיזרחית ולמה הזילזול הזה למה לא בגלל שהמוזיקה שלנו לא יפה אלא בגלל הזילזול העצמי שלנו די וכן אני מצדיע לנהוראי שהוא גאה בעצמו ובשם מישפחתו ובשירים המיזרחים שהוא שר ולא שינה את ספת לשונו בשביל ליתחנף ועל זה זה אני כול הזמן מדבר סימו לב כמה במה נותנים בתיקשורת למוזיקה הזאת ואני יחזור שוב זה מאוד משפיע על הקהל וגם על החתונות ביגלל זה הזכרתי את התיקשורת מסכימים