מי לדעתך יש/היה את הטונים הגבוהים ביותר
-
@המחבל-המחופש אמר במי לדעתך יש לו את הטונים הגבוהים ביותר:
שטויות אני לא רואה שלי ולחברות שלי יש טונים יתר גבוהים או קולות דקים יש לי דווקא קול
צרוד של גבר לא חושבת שזה נכוןזה לא קשור,
הכוונה כאן שאם תנסי לשיר את הטון הכי נמוך שיש לגברים שסביבך, את רוב הסיכויים לא תגידי לזה,
ואם אישה תעשה פיתוח קול כמו שצריך, כנראה גם זאנוויל לא יגיע לטונים שלה, או כל אחד אחר שהזכירו כאן,וגם בקשר לקול,
גם אם יש לך קול בס מה שנקרא, ותכלס את בטוחה שיש לך קול של גבר,
עדין אם את וגבר תשירו ביחד, בדיוק את אותו טון, זה ישמע שונה, למרות שזה אותו טון,
אלא אם כן את ממש מהאלו שיש להם קול ממש עבה, והוא חריג מהאלו שיש להם קול ממש דק..... -
-
@אהרן-נחום אמר במי לדעתך יש לו את הטונים הגבוהים ביותר:
@מקצועיות נראה לי שאתה כל פעם כותב בטעות אוקטבה אחת למעלה.
לי נראה שלא..
בתור אחד שעשה פיתוח קול ולמד מוזיקה..וזכור לי שניסים סאאל הגיע פעם לG באוקטבה 5 (יותר גבוה מכל מה שכתבו כאן)
עריכה: הנה מצאתי את זה, בדקה 4:01
יפה, שם הלפגוט מגיע בסוף לE5, ובקישור שהבאתי ניסים סאאל מגיע לG5 שזה טון וחצי מעל
אני מקוה שאתה מתכוון בצחוק למה שכתבת כאן....
הוא אמנם מגיע ל G6, אבל לגמרי לא ב full voice, זה בפלטסו...
חכמה גדולה..
בפלסטו גם אני יכול להגיע לG6, בדוק..שמת לב שאת הטונים C6-D6 הוא שר ביותר מאמץ מהטון G6?
נשמע לך הגיוני?
אין זה אלא בגלל שאת זה הוא שר בפלסטו.. -
זנוויל כזה,אם אנלא טועה
-
@מקצועיות אמר במי לדעתך יש לו את הטונים הגבוהים ביותר:
לי נראה שלא..
בתור אחד שעשה פיתוח קול ולמד מוזיקה..מה לעשות בדקתי ואתה כותב תמיד אוקטבה אחת מעל,
למשל- המנעד של הסופרן נגמר כבר באוקטבה 5, אז לא יכול להיות שכולם שרים באוקטבה 6אני מקוה שאתה מתכוון בצחוק למה שכתבת כאן....
הוא אמנם מגיע ל G6, אבל לגמרי לא ב full voice, זה בפלטסו...
חכמה גדולה..זה לא פלסט למרות שזה נשמע (תמיד בגבהים האלה זה יישמע קצת פלסט)
והראייה שהוא עולה טונים בהדרגה ואין שלב שבו הקול שלו מתחלף לפלסט, וגם אח"כ כשהוא יורד זה נשאר אותו קולשמת לב שאת הטונים C6-D6 הוא שר ביותר מאמץ מהטון G6?
אני לא יודע מתי הוא מתאמץ יותר, כי מה שרואים זה רק בקליפ...
-
פוסט זה נמחק!
-
@אהרן-נחום אמר במי לדעתך יש לו את הטונים הגבוהים ביותר:
זה לא פלסט למרות שזה נשמע (תמיד בגבהים האלה זה יישמע קצת פלסט)
והראייה שהוא עולה טונים בהדרגה ואין שלב שבו הקול שלו מתחלף לפלסט, וגם אח"כ כשהוא יורד זה נשאר אותו קולכל מי שלמד פיתוח קול יוכל לזהות את זה בקלות,
ישנה טכניקה מאד ידועה איך לגרום לפלסטו להשמע כקול יותר רחב ועמוק, ובפרט לאור העובדה שכבת כתבתיה למעלה, שגוון הקול שלו הוא לירי, על כן הפלסט שלו נשמע עוד הרבה יותר דומה לקול הרגיל שלו לעומת טנור ספינטו וקל וחומר דרמטי.
החזן משה שטרן שהוא טנור דרמטי, במחצית השניה לחייו כחזן היה משתמש עם זה על ימין ועל שמאל.. וזה היה נשמע די בסדר.
אתה מכיר קצת חזנות/אופרה?
פוגשים את זה שם הרבה..אני לא יודע מתי הוא מתאמץ יותר, כי מה שרואים זה רק בקליפ...
על הקליפ עצמו אני מדבר, תשווה איך הוא נראה בין בטונים המדוברים ותווכח.
ואיך שלא יהיה, כדי לעלות לגובה הזה (למי שבכלל מסוגל) צריך תמיכה מאסיבית ביותר משרירי הבטן (ברמה של מאמץ פסיכי), וצריך למקם את מעברי החזה ומנח הראש בצורה מאד מסוימת, וכל זה לא קורה שם..
ומסיבה אחת פשוטה..
פלסטו. -
@יונתן-וקנין אמר במי לדעתך יש לו את הטונים הגבוהים ביותר:
@מקצועיות תגיד אתה יכול לומר לי לכמה הוא מגיע פה או משהו שיודע
תודה!!המקסימום שלו בסירטון הזה זה D בקול רגיל, ו#D בפלסטו.
בשיר מן השמים הוא עולה יותר גבוה כפי שנאמר לעיל. -
הוא כבר ענה על זה כמה פוסטים מעל!
@מקצועיות אמר במי לדעתך יש לו את הטונים הגבוהים ביותר:
@יונתן-וקנין אמר במי לדעתך יש לו את הטונים הגבוהים ביותר:
@מקצועיות תגיד אתה יכול לומר לי לכמה הוא מגיע פה או משהו שיודע
תודה!!המקסימום שלו בסירטון הזה זה D בקול רגיל, ו#D בפלסטו.
בשיר מן השמים הוא עולה יותר גבוה כפי שנאמר לעיל.