האים זה טוב שזמר מחליף שם משפחה
-
@מיוזיק-בנשמה אני לא מסכים איתך בכלל והמציאות בשטח מוכיחה שים לב משה קליין אבי מן אבי אלסון שהם בא נאמר זמרי חתונות כמעט ערב ערב
ואני מוכן לומר לך ב100% שאם הם לא היו משנים הם לא היו מה שהם עכשו
(ישיבה אחת לא נפרט את שמה שאמרו לראש ישבה משה חדד זה לא הסתדר לו היום רוב הבחורים שם מזמינים אותו וזה מציאות!!!!! -
@יונתן-וקנין כן אבל חבל שהם מחליפים מה הבעיה בחדד דוגמה קטנה נהוראי אריאלי לא החליף שם משפחה והוא גם מופיעה אצל האשכנזים ושם מישפחתווו אריאלי בדוק ראיתי הסרטות מחתונות
-
@מיוזיק-בנשמה חדד זה כזה צועק שזה ספרדי יותר מאריאלי...
-
@מיוזיק-בנשמה א: הבעיה בחדד מבחינת הישיבות זה שזה צועק כמו שאמרו פה
ב: אל תשווה בין נהוראי אריאלי למשה קליין בכלל
ג: נהוראי אריאלי לא בחתונות של בחורי ישובות -
@מי-זאת ממש לא אריאלי זה שם משפחה ספרדי טהור צריך לזכור שמשפחה אריאלי היא מישפחה מוכרת גם בטור פיטנים לעומת חדד חיות למשל יש איזה מלחין אחד מלחין חיות למה הוא לא שינה את שמו וחץ מיזה בן אדם צריך להיות גאה בעצמו וזה מצחיק ליראות זמר ספרדי שהולך להחליף שם משפחה לאשכנזי וזה מראה שאלו שמחליפים לא בטוחים בעצמם ואני אומר את זה בתור ספרדי פשוט לצחוק על אותם אנשים
-
@מיוזיק-בנשמה אתה יכול להמשיך לצחוק שבנתיים אם גורפים אלפי שקלים מהחתונות שהם עושים משא"כ הזמרים אחרים
{ושוב אני לא אשכנזי ואם אתה בן ישיבה אתה אמור להאמין שלהחליף יותר טוב} -
@rivka-0 אמר בהאים זה טוב שזמר מחליף שם משפחה:
@הלב-שלי אמר בהאים זה טוב שזמר מחליף שם משפחה:
אבל לא הבנתי מה השמות שהיו קודם לאילסון ומן? לא ידעתי שהחליפו תשם...
השם המקורי של אבי מן הוא אבי תורג'מן
באמת.?
-
@יונתן-וקנין צודק במה אחוז שהם גורפים מליונים לכיס אני בן ישיבה ברוך ה' ניראה לך שאני משוגע כמו כול אלו שמנסים לחכות את אשכנזים במוזיקה ואני שונא כול זמר ספרדי בדרך ככל ששר בנוסח אשכנזי כי אם כאלו מזיפים את השיר במקום לעשות אותו יפה ובל יש אבל זה תלוי. אריאלי מופיע בבני ישבות אני ראיתי הסרטון אשכנזים כן מה שאתה שומע זה לא ניתפס אבל כן
-
@מיוזיק-בנשמה(יש לך ראש של בן ישיבה חחחח)
לדעתי משה קליין חכם ביותר דיברתי איתו פעם שהיה גר סמוך אלי הוא אלוףף ברמה בשירים פיוטים וכד'ו הא בהתחלה שר רק אשכנזי כיום תמיד מבקשים ממנו בסוף מופע שיעשה מזרחי והוא מטורףף
ואבי אלסון שר פיגוזז -
@יונתן-וקנין אים אתה זוכר בקול הבא את קלין איזה שירים הוא שר וחבל שהוא לא הלך יותר על המיזרחי קיצבי (חסר לנו זמר שירם את המזרחי כמה רמות שיתן בקצב )היה מגיע שם למליוני צפיות מיזרחי תפור עלו ואני אומר לך שמא שהוא שומעה בפרטי זה ישראלי מיזרחי ממש לו חסידי הוא אמר פעם שהוא משוגע על יניב
-
@מיוזיק-בנשמה אכן אני זוכר את הקול הבא ושוב לדעתי הוא יותר מצליח שהוא בקהל הישיבתי בכ'א הוא אלוףף בשניהם למשל בשיר בליבי ולמשל בשיר מה טובו
-
אמונה בה' או חוסר זה לא כזה משנה המציאות זה מה שקורה בשטח ולצערינו זמר חתונות בגוון המזרחי לא יתקבל בעולם הישבות וזאת עובדה!!!